Adaptor wireless universal InFocus LiteShow III

Scrie un review

Prezentare

Cu adaptorul wireless universal InFocus LiteShow III te poti conecta wireless la orice model de videoproiector sau display, prin intermediul unui laptop/PC, tableta sau smartphone. 

Afisare simultana: Maxim 4 surse
Conectivitate: 802.11 b/g/n (2 antene), RJ-45 (10Base-TX), VGA, 3.5 mm audio out
Sisteme de operare compatibile: Windows 7, Windows 8, MAC, IOS, Android
Rezolutie maxima suportata (PC/Laptop): QXGA (2048 × 1536) 
Codecuri audio-video integrate pentru streaming video, fara intreruperi 

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

InFocus LiteShow III - adaptor wireless universal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dispozitivul InFocus LiteShow III este adaptor wireless compatibil cu orice videoproiector sau display ce dispune de un conector VGA. Astfel, utilizatorii pot trimite continut audio - video, prin intermediul unei conexiuni wireless securizate, catre un videoproiector sau display, rapid si usor.

Standardul wireless 802.11n asigura atingerea unei viteze de transfer de pana 150 Mbps si o raza de actiune de pana la 91 de metri. De asemenea, functia Moderator permite mai multor calculatoare sa se conecteze simultan la videoproiector, administratorul retelei putand gestiona foarte usor dispozitivele conectate prin intermediul unei interfete intuitive si usor de folosit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LiteShow III imbunatateste colaborarea in sala de curs sau de sedinte prin intermediul functiei QuadView, ce poate afisa continutul transmis de pana la 4 calculatoare simultan.

InFocus LiteShow III poate fi configurat atat pentru a transmite continut doar prin modul wireless, cat si pentru a fi integrat in retele complexe si securizate. Dispozitivul respecta toate standardele de securitate existente, inclusiv WPA2-PSK.
LiteShow III poate functiona ca punct de acces intr-o retea, permitand oricarui dispozitiv wireless, computer sau PDA, sa acceseze resursele retelei companiei. Prin intermediul functiei Gatekeeper, administratorul retelei poate bloca/debloca accesul la retea sau Internet.

 

 

 

 

LiteShow III permite utilizarea retelei companiei pentru a sustine o prezentare si pentru a mentine accesul la resursele companiei (e-mailuri, documente, etc.) simultan. In mod secundar, LiteShow III poate fi configurat sa permita utilizatorilor sa foloseasca functia de prezentare prin retea si Internetul, dar sa blocheze accesul la documentele companiei.

 

 

 

 

 

 


Adaptorul wireless InFocus LiteShow III este compatibil cu sistemele de operare Microsoft Windows 7, Windows 8 si Apple MAC OS. Utilizand aplicatia MobiShow, LiteShow III asigura conectarea telefoanelor si tabletelor cu sistem de operare IOS sau Android.

Conectori

DenumireAdaptor wireless universal InFocus LiteShow III
Cod ProdusLiteShow III
Garantie12 luni

Scrie un review

Despre Adaptor wireless universal InFocus LiteShow III

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating