Display interactiv UHD CTOUCH Laser Sky 75"

Scrie un review

Prezentare

Diagonala: 75"
Rezolutie: 3840 x 2160 (UHD)
Contrast dinamic: 5000:1
Luminozitate: 350 cd/m2
Puncte contact: 20
Extindere garantie gratuita pana la 7 ani

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Display Interactiv Intermediate Ctouch Laser Sky

 cu diagonala de 75" | 190 cm

 

Display Interactiv Intermediate Ctouch 75 inch cu stand

Intermediate Ctouch Laser Sky este un display de ultima-generatie, special conceput pentru educatie, cu scopul de a pregati elevii si studentii pentru un viitor mai bun, un display digital ce imbina tehnologia interactiva a viitorului cu usurinta in utilizare, atat pentru profesori cat si pentru elevi.

Beneficiile display-urilor interactive Intermediate Ctouch Laser Sky cu diagonala de 75"

  • - Sistem de operare COS™ – CTOUCH

  • - Aplicatie versatila pentru adnotari

  • - 20 puncte touch

  • - Aplicatie pentru share-screen

  • - Incinte acustice integrate JBL(R) 80 W

  • - Certificare Energy Star

  • - Adaptive Touch ce simuleaza scrisul de mana

  • - Slot OPS

  • - Integrare nativa cu solutiile de invatamant online

 

Display Interactiv Intermediate Ctouch Laser Sky educatie interactivaPotrivite pentru invatamantul online

Special adaptate pentru mediul educational din Romania, display-urile interactive Intermediate Ctouch Laser Sky se integreaza nativ cu solutiile de invatamant online prin ZoomGoogle Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant online sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv si scoala online. Astfel, tot ceea ce profesorul lucreaza pe display poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de elevi in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, elevilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente. 

Foarte usor de folosit

Display-ul Interactiv Intermediate Ctouch Laser Sky cu diagonala de 75" este extrem de usor de folosit, beneficiaza de interfata user-friendly si un Pen dinamic ce permite scrierea pe display la fel de rapida ca scrierea pe hartie si poate de asemenea fi folosit ca air-mouse.

 In plus, display-urile interactive Intermediate Ctouch Laser Sky cu diagonala de 75" sunt dotate cu aplicatii pre-instalate ce faciliteaza educatia interactiva si imbunatatesc experienta invatamantului online, atat pentru profesori cat si pentru elevi.

Intermediate Ctouch Laser Sky este compatibil cu orice tableta, smartphone sau notebook Windows sau Mac, ceea ce il face sa fie solutia ideala pentru scoala online si invatamantul la distanta.

Display Interactiv Intermediate Ctouch Laser Sky incinte acustice jbl

 Sunet la calitate impecabila

Incintele acustice JBL integrate de 80W, ofera sunet la calitate Live-stage (virtual) Surround iar microfoanele far-field, echipate cu izolare acustica avansata si tehnologie de eliminare a ecoului asigura desfasurarea optima a orelor de curs online.

 

Tehnologie de ultima-generatie

Sistemul de operare Android permite pre-instalarea unui set de aplicatii alese cu grija, astfel ca display-urile interactive Intermediate Ctouch Laser Sky sunt gata pentru a fi folosite imediat dupa instalare. In plus, optiunea de instalare aplicatii suplimentare asigura ca profesorii pot avea toate uneltele necesare pentru scoala online desfasurata la cel mai inalt nivel. De exemplu, aplicatia Mirror Op are functionalitate bi-directionala, astfel ca profesorul poate partaja informatii de pe smartphone, tableta sau laptop pe display-ul interactiv Ctouch Laser Sky, iar notitele si adnotarile realizate pe display, apar in mod automat si pe dispozitivul folosit pentru partajare.

 

Display Interactiv Intermediate Ctouch Laser Sky colaborare interactivaColaborare interactiva intre profesori si elevi

Solutia wireless integrata de prezentare si colaborare permite partajarea cu orice dispozitiv si toate sistemele de operare Windows/Mac, tableta sau smartphone. Display-urile interactive Intermediate Ctouch Laser Sky folosesc aplicatia MirrorOp, dezvoltata de Barco pentru a asigura partajare wireless usoara si rapida, functionalitatea unica bi-directionala asigurand controlul facil al dispozitivelor.

 

Display Interactiv Intermediate Ctouch Laser Sky sistem operare cosEficient si usor de folosit

COS™, sistemul de operare al display-urilor interactive Intermediate Ctouch Laser Sky se bazeaza pe Android 7 si are incluse aplicatii pre-instalate precum extensive Whiteboard, APK installer, Aqua Mail, File Commander & Office Suite. 

 

 

Display Interactiv Intermediate Ctouch Laser Sky

 

Control printr-un singur buton

La simpla apasare a butonului de pe partea frontala a display-ului, un on-screen Float Bar apare, iar acesta ofera acces in meniul display-ului, permitand schimbarea sursei sau ajustarea volumului. De asemenea, meniul Float Bar permite accesul in aplicatiile instalate si in aplicatia de adnotare.

 

Simularea scrisului de mana

Functia Adaptive Touch simuleaza scrisul de mana si se ajusteaza automat la viteza de scriere a utilizatorului. Cand viteza de scriere creste, touch frame-ul va creste viteza de procesare a datelor, astfel, se creaza o cursivitate cu acuratete de mai putin de 2 mm, chiar si la o viteaza ridicata de scriere.

  

Garantie CTOUCH pentru mediul business

Compania CTOUCH ofera garantie 2+1 an pentru mediul business.
Garantia de 2 ani este valabila de la data facturarii de la un reseller la un utilizator tinand cont si de data de productie a display-ului.
Pentru a beneficia de garantia suplimentara de inca 1 an trebuie sa va inregistrati display-ul CTOUCH pe https://register.ctouch.eu/.

 

 

Garantie CTOUCH pentru domeniul educational

Compania CTOUCH ofera garantie 2+3 ani pentru domeniul educational.
Garantia de 2 ani este valabila de la data facturarii de la un reseller la un utilizator tinand cont si de data de productie a display-ului.
Pentru a beneficia de garantia suplimentara de inca 3 ani trebuie sa va inregistrati display-ul CTOUCH pe https://register.ctouch.eu/.

 

 

 

DenumireDisplay interactiv UHD CTOUCH Laser Sky 75"
Cod Produs10052075
ProducatorCTOUCH
Accesorii incluseCablu alimentare, cablu USB, cablu HDMI, telecomanda, doua pen-uri, Ghid Pornire Rapida
Acuratete±2mm
Aspect Ratio16:9
AudioSunet- conceput, configurat de catre HARMANTraductoare: 2 difuzoare Stereo JBL 3-cai (tweeter, mid-range, woofer) Putere amplificare: 80 wati Gama frecventa: 60Hz - 20kHz Sunet ambiental JBL LiveStage (Virtual)
ConectivitateVideo input (digital): 3x HDMI 2.0 (1x ARC), 1x DP 1.2 • Video input (analog): 1x VGA • Audio input: 1x Mini Jack • Audio output: 1x S/PDIF Optical, 1x Mini Jack • USB: 4x USB 2.0 • Touch: 2x USB-B • RS232C: 1x DB-9 • LAN port: 1x RJ45 10/100/1000 BaseT
Contrast5000:1
Dimensiuni1866 x 1170 x 231 mm
Luminozitate350 cd/m2
ModelCTOUCH Laser Sky
Back light unitDirect LED
Puncte de contact20
Consum150W
Rezolutie3840 x 2160
Modalitate scriereMana sau instrumente de scris cu varf moale
Sisteme de operareAndroid, MAC, Windows 10, Windows 7, Windows 8
TehnologieLCD
Timp raspuns8 ms
VESA600 x 400 mm
VideoPSM: Warm/Cool/Normal Picture Mode: Dynamic/Standard/Soft/User Freeze function: yes Backlight mute function: yes
Garantie24 luni

Scrie un review

Despre Display interactiv UHD CTOUCH Laser Sky 75"

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating