Pachet interactiv IQboard Expert ST 94" Visionary Minds cu pentray interactiv, incinte acustice integrate si adaptor wireless USB

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 La comanda

8.15834 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

Prezentare

Pachet interactiv IQBoard Expert 94" Visionary Minds format din:
Tabla interactiva IQBoard Expert 94"
Videoproiector Infocus IN116BBST short-throw
Suport profesional GBC pentru videoproiector
Pen Tray interactiv
IQ Smart Pen
Incinte acustice integrate
Modul conectare wireless USB
Software in limba Romana

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Pachet interactiv IQBoard Expert ST 94" - Visionary Minds cu pentray interactiv, incinte acustice integrate si adaptor wireless USB

Pachet interactiv IQboard Expert ST 94" Visionary Minds tabla interactivaEducatia interactiva este modul ideal de a pregati tanara generatie pentru cerintele actuale ale societatii si, in perspectiva, pentru piata muncii. Pe langa abilitatile didactice, profesorii au nevoie de dispozitivele educationale cele mai avansate pentru a crea ore de curs interesante care sa stimuleze interesul si implicarea activa a elevilor.

Pachetul interactiv IQBoard Expert ST 94" - Visionary Minds este format din:

 • - Tabla interactiva Expert 94"

 • - Videoproiector Infocus IN116BBST short-throw

 • - Suport profesional GBC pentru videoproiector

 • - Pen Tray interactiv

 • - IQ Smart Pen

 • - Incinte acustice integrate

 • - Modul conectare wireless USB

 • - Software in limba Romana.

 

Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, din care face parte si tabla interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm, pune accentul pe aceste aspecte atat de importante si este special adaptata mediului educational si nevoilor profesorilor si elevilor din Romania. Tablele interactive Expert dispun de o gama variata de functii si, pe langa suita unica de optionale, ofera o multitudine de beneficii pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar, cu o experienta usoara de utilizare atat pentru profesor, cat si pentru elevi.

Tabla interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrati pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.

 

Pachet interactiv IQboard Expert ST 94" Visionary Minds functiiAvantajele oferite de tabla interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm:

 • - Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat;

 • - Software in limba romana gratuit, pentru un numar nelimitat de utilizatori;

 • - Software multidisciplinar adaptat curriculei specifice: matematica, chimie, biologie, fizica, geografie etc.;

 • - Tehnologie Multi-Touch ce permite utilizarea tablei de pana la 10 utilizatori simultan (6 in versiunea wireless);

 • - Meniu principal flotant repozitionabil prin drag-and-drop;

 • - Meniu secundar modular, accesibil sub forma unor meniuri laterale;

 • - Compatibilitate cu Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio;

 • - Machete, ilustratii, figuri 3D etc., care pot fi marite/micsorate sau rotite la 360 grade pentru analiza detaliata;

 • - Integrare cu cele mai populare si accesate formate: Microsoft Office, PDF, JPEG etc.;

 • - Suport pentru aplicatii educationale ale oricaror alti producatori;

 • - Suport integrat pentru adnotari tip e-ink - Microsoft Office Annotation Tools;

 • - Tastatura virtuala incorporata;

 • - Browser integrat pentru navigare pe Internet;

 • - Conexiune wireless cu auto scanning si easy pairing (optional);

 • - Bara de instrumente customizabila;

 • - Instalare fara driver (pentru sistem de operare Windows 10);

 • - Integrare nativa in solutiile de videoconferinta si invatamant la distanta;

 • - Servicii de instalare disponibile la nivel national (contra cost);

 • - Livrare gratuita.

Afla mai multe informatii despre tabla interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm


Videoproiector Infocus IN116BBST si suport videoproiector
Videoproiectorul Infocus short-throw IN116BBST este raspunsul audio-video de calitate, fiabil, si accesibil in mediul educational, corporate, cat si pentru sesiuni de gaming.

Datorita tehnologiei DLP de ultima generatie, luminozitatii de 3600 de lumeni, contrastului de 30.000:1, videoproiectorul Infocus IN116BBST va oferi o experienta vizuala reusita in timpul prezentarilor, demonstratiilor audio-video, seminariilor, laboratoarelor sau workshop-urilor. Cele 2 porturi HDMI ofera posibilitatea de a conecta mai multe semnale digitale, eliminand necesitatea de a schimba cablurile, iar prin portul USB de tip A se pot alimenta dispozitive externe, cum ar fi un stick wireless Amazon Firestick sau Roku.

Suportul profesional GBC pentru videoproiector a fost conceput pentru a fi compatibil cu o gama variata de videoproiectoare cu o greutate de pana la 26 kg. Suportul este echipat cu toate accesoriile necesare montajului, instalarea acestuia fiind simpla si rapida. In plus, utilizatorii pot realiza ajustari fine atat pe inaltime, cat si in ceea ce priveste gradul de inclinare al videoproiectorului. De asemenea, suportul profesional pentru videoproiector este prevazut cu sistem de cable management.

Pachet interactiv IQboard Expert ST 94" Visionary Minds pentray si iq smart penSistemul interactiv pen tray permite selectarea automata a unei culori de scriere sau a radierei fara alte apasari de butoane sau meniuri. Sistemul va detecta automat culoarea aleasa si va ajusta interfata software pentru a facilita operarea. Mai mult, sistemul detecteaza ridicarea diferitelor pen-uri si permite automat scrierea in mai multe culori. Designul pen tray-ului interactiv faciliteaza instalarea in modul corp comun cu tabla interactiva si cu sistemul de control al incintelor audio. Sistemul include un port USB dedicat pentru a conecta o memorie de tip USB cu fisierele tale preferate pentru sustinerea lectiilor, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la computer.

Utilizand IQ SmartPen, profesorii pot controla continutul afisat pe display-ul interactiv sau pe tabla interactiva din sala de clasa indiferent unde s-ar afla in interiorul acesteia. IQ SmartPen elimina distanta dintre profesori si elevi sporind interactivitatea orelor de curs. IQ SmartPen poate fi utilizat de asemenea ca mouse de la distanta de maxim 15 metri. Cursorul mouse-ului afisat pe ecran urmarind miscarea mainii in care utilizatorului tine pen-ul de prezentare.

Pachet interactiv IQboard Expert ST 94" Visionary Minds incinte acusticeSistemul audio disponibil optional permite instalarea difuzoarelor cu putere de 40W, suficient de puternice pentru o clasa de curs cu 30 de elevi. Incintele acustice sunt special proiectate pentru a face corp comun cu tabla interactiva si nu necesita un alt cablu catre laptopul tau, acesta decodand in mod automat semnalul audio din cablul USB existent. Suplimentar, sistemul permite conectarea unei surse audio de tip line in (telefon, mp3 player etc.) si/sau a unui microfon de tip lavaliera, sunetul fiind automat mixat si amplificat prin incintele acustice (functie esentiala in salile de curs mari cu multi studenti). Volumul poate fi controlat atat din computerul tau, cat si de la tabla interactiva, folosind butoanele de control integrate. Adaugand modulele wireless disponibile optional, se poate elimina complet orice tip de cablu dintre PC-ul tau si tabla interactiva, functie unica pe piata tablelor interactive.

Pachet interactiv IQboard Expert ST 94" Visionary Minds modul wirelessModul conectare wireless USB - Adaptorul wi-fi profesional elimina orice cablu USB dintre tabla interactiva si computerul/laptopul dvs. Cu functia de auto scanning si easy pairing sunteti mereu asigurat de promptitudinea unei conexiuni wireless simple, eficiente si fara compromisuri. Avand frecventa de functionare de 2.4 Ghz si 30 canale diferite pentru evitarea interferentelor, acest adaptor unic asigura conexiunea wireless de calitate excelenta, pana la 10m distanta de tabla interactiva IQBoard Expert.

pachete interactive iqboard garantii

 

 Garantie:

 • Tabla interactiva - 36 luni

 • Videoproiector - 24 luni

 • Accesorii - 12 luni

 

 

DenumirePachet interactiv IQboard Expert ST 94" Visionary Minds cu pentray interactiv, incinte acustice integrate si adaptor wireless USB
Cod ProdusExpert_VM94
ProducatorIQ Board
Pachet

Videoproiector Infocus IN116BBST
Specificatii complete

Rezolutie: 1280 x 800 WXGA
Luminozitate: 3600 lumeni
Contrast: 30000:1
Viata lampa: 15000 ore (mod Dynamic)
Tip: DLP
Greutate: 3.93 kg

 

Suport profesional GBC pentru videoproiector

Tabla Interactiva IQBoard Expert 94"
Specificatii complete

Dimensiuni: 2060 x 1243 mm
Diagonala zona activa: 1954 mm x 1137 mm
Rezolutie: 32768x32768 
Modalitate de scriere: Deget/Marker
Tehnologie: IR Cell Optical LED

 

Pen Tray interactiv cu 4 culori

Specificatii complete

Culori: Negru, Rosu, Verde, Albastru 
Markere incluse: 4

 

Sistem audio pentru tabla interactiva 40W cu USB decoder
Specificatii complete

 

IQ Smart Pen
Specificatii complete

Sisteme de operare compatibile: Windows XP/7/8/10

Modul conectare wireless USB

Software in Limba Romana

Tip

Pachet interactiv IQBoard Expert 94" Visionary Minds format din:
Tabla interactiva IQBoard Expert 94"
Videoproiector Infocus IN116BBST
Suport profesional GBC pentru videoproiector
Pen Tray interactiv
IQ Smart Pen
Incinte acustice integrate
Modul conectare wireless USB
Software in limba Romana


Scrie un review

Despre Pachet interactiv IQboard Expert ST 94" Visionary Minds cu pentray interactiv, incinte acustice integrate si adaptor wireless USB

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating