Videoproiector Ultra Short Throw Optoma X340UST, 4000 lumeni

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 1024x768 (XGA)
Luminozitate: 4000 lumeni
Contrast: 22000:1
Viata Lampa (Eco Mode+): 15000 ore
Tip: DLP
Greutate: 3.9 kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Videoproiectorul Ultra Short Throw Optoma X340UST

Videoproiectorul Optoma X340UST este perfect pentru business, scoli si universitai.  Ofera proiectie ultrascurta, iar atunci cand videoproiectorul este instalat atat de aproape de perete, aceasta va permite sa evitati umbrele ce apar de-a lungul ecranului din directia prezentatorului (prezentatorilor).

Videoproiectorul Optoma ofera un pachet complet pentru implicare in procesul de invatare cu multe functii noi, inclusiv doua intrari HDMI, port alimentat USB, un vizualizator office nativ si un puternic difuzor incorporat de 16W.

Videoproiector Optoma X340UST

Functii videoproiector Ultra Short Throw Optoma X340UST:

- Videoproiector luminos XGA - 4000 lumeni ANSI
- Lentile ultra short throw- imagine de 100" de la o distanta de mai putin de jumatate de metru
- Ultimate Control- comenzi Crestron, Extron, AMX, PJ-Link si Telnet LAN
- Conectivitate usoara - 2 x HDMI si difuzor incorporat 16W

Ultra Short Throw (Proiectie ultra-scurta)

Cu lentilele de proiectie ultra-scurta, puteti proiecta o imagine de peste 100" de la o distanta mai mica de un metru. Aceasta va permite sa pozitionati videoproiectorul mai aproape de perete, reducand umbrele pentru a putea efectua o prezentare cu usurinta; perfect pentru aplicatiile interactive.

Culori uimitoare

Oferiti prezentari puternice si lectii educationale in culori uimitoare. Videoproiectoarele Optoma ofera o performanta de culoare fiabila potrivita pentru orice continut si mediu. De la culori exacte sRGB pentru imagini vii pana la prezentari vibrante si puternice. Optoma a conceput un mod de afisare care sa satisfaca nevoile specifice ale clientilor sai. Videoproiectorul X340UST este perfect pentru o gama de prezentari grafice si video.

Videoproiector Optoma X340UST amazing colour

 

 

 

 

Contrast superior

Adaugati un plus de profunzime imaginii dumneavoastra cu un videoproiector cu contrast inalt. In comparatie cu tehnologia concurentei, videoproiectoarele Optoma va ofera un alb mult mai puternic si un negru extrem de profund. Imaginile prind viata, iar textul apare impecabil si clar- videoproiectorul Optoma X340UST fiind astfel ideal pentru aplicatii de business si educationale.

Videoproiectorul Optoma X340UST dlp contrast superior

Vizualizator office nativ

Redati prezentarile direct de pe videoproiectorul dumneavoastra Optoma X340UST fara a mai avea nevoie de un laptop sau PC utilizand vizualizatorul office incorporat. Trebuie doar sa copiati fisierele dumneavoastra Word, Excel, PowerPoint, PDF sau JPEG pe un stick USB, card SD sau microSD (in functie de intrarea videoproiectorului) si sa le afisati pe un ecran de mari dimensiuni.

videoproiector Optoma X340UST functia native office viewer

Afisare USB

Conectati videoproiectorul dumneavoastra direct la un laptop si afisati desktop-ul utilizand un cablu USB.

 

Control si monitorizare

videoproiector Optoma X340UST functii monitorizare control

 

 

 

Continand o serie variata de optiuni, puteti controla si monitoriza videoproiectorul Optoma de la distanta.

- Videoproiectoarele Optoma  sunt prevazute cu un set extins de comenzi RS232, facand usoara si simpla gestionarea acestora utilizand orice sistem de control.

- Protocolul de descoperire AMX Compatibility Dynamic este incorporat in videoproiectorul Optoma X340UST permitand instalarea usoara cu sistemele de control AMX.

- Control LAN: Utilizand software-ul compatibil RoomView puteti porni/opri, monitoriza, gestiona si controla pana la 250 de videoproiectoare simultan de la orice calculator. Programati videoproiectoarele sa porneasca/sa se opreasca. Controlati si modificati setarile videoproiectorului X340UST utilizand browserul web obisnuit. Capacitati de difuzare de urgenta text pentru anunturi urgente sau importante. Receptionati in mod automat actualizari email pentru mentenanta lampii.

 

 

 

 

 

 

Afisare LAN

Afisati ecranul PC-ului sau a laptopului dumneavoastra pe videoproiector utilizand conexiunea la retea. Necesita instalarea aplicatiei HDCast Pro pe dispozitivul dumneavoastra.

videoproiector optoma x340ust dlp lan display

Prezentari wireless

Efectuati o conectare instantanee si prezentati wireless de pe dispozitivul dumneavoastra PC, Mac sau mobil utilizand aplicatia gratuita HDCast Pro (disponibila pe Windows, MacOS, Android si iOS) si dongle-ul USB wireless optional. Aplicatia va ofera libertatea de a distribui si prezenta documente, fotografii si dispozitivele dumneavoastra de tip camera, transformand-o intr-o document camera. Creand o experienta mult mai conectata si cu un plus de colaborare pentru fiecare.

Videoproiector Optoma X340UST wireless presentations

 

Corectie Keystone

Ajustati keystone in ambele planuri vertical si orizontal sau ajustati fiecare colt al imaginii pentru a creea o imagine perfect patrata. Ideal pentru peretii inegali sau spatiile in care amplasarea videoproiectorului este nepotrivita si necesita instalarea intr-un anumit unghi.

videoproiector Optoma X340UST reglare keystone

Difuzor integrat

Un puternic difuzor integrat ofera o exceptionala calitate a sunetului si o instalare usoara fara a necesita achizitionarea unor difuzoare externe costisitoare.

videoproiector optoma X340UST difuzor integratFull 3D

Videoproiectoarele Optoma pot afisa continut 3D veritabil din aproape orice sursa 3D, inclusiv playere 3D Blu-Ray, transmitatoare 3D si consolele de jocuri de ultima generatie.

USB-Power

Utilizati portul USB-A pentru a alimenta un dongle HDMI, cum ar fi Google Chromecast.

Eco+

Tehnologia Eco+ aduce impreuna contrastul inalt, durata de viata imbunatatita a lampii si functiile de economisire energie care sunt simplu de utilizat in timp ce reduc consumul de energie.

Economisire energie

Utilizand modurile de lampa special concepute ale Optoma X340UST, puteti reduce consumul de energie cu pana la 70%. Fiecare mode are de asemenea un efect pozitiv asupra duratei de viata a lampii, in timp ce scade costul total de proprietate si reduce mentenanta.

videoproiector optoma X340UST full 3dEco AV mute

Pastrati controlul prezentarii dumneavoastra cu Eco AV mute. Distrageti atentia audientei dumneavoastra de la ecran prin albirea imaginii atunci cand aceasta nu mai este necesara. Aceasta functie reduce de asemenea consumul de energie cu pana la 70%, prelungind durata de viata a lampii dumneavoastra.

Quick resume

Aceasta functie a videoproiectorului Optoma X340UST permite pornirea instantanee a acestuia, daca videoproiectorul este oprit in mod accidental.

videoproiector optoma X340UST tehnologia eco plus

Auto power off

Pot aparea situatii in care videoproiectorul este lasat pornit atunci cand acesta nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, functia "auto power off" opreste in mod automat videoproiectorul dupa o perioada de timp setata daca acesta nu este utilizat.

Direct power on

Videoproiectorul va porni instantaneu atunci cand unitatea este alimentata la curent. Aceasta elimina nevoia de a porni manual videoproiectorul Optoma utilizand telecomanda sau tastatura, fiind ideal de utilizat in incaperi cu un switch de alimentare "master".

Direct power off

Opriti imediat videoproiectorul dumneavoastra sau direct din retea. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa asteptati ca videoproiectorul sa se raceasca inainte de a-l opri.

Operare 24/7

Videoproiectoarele Optoma au fost concepute sa functioneze 24 de ore pe zi in orientare standard. Videoproiectorul Optoma X340UST este perfect pentru aplicatiille ce se desfasoara pe perioade lungi de timp.

 

 

DenumireVideoproiector Ultra Short Throw Optoma X340UST, 4000 lumeni
Cod ProdusX340UST
ProducatorOptoma
ModelX340UST
AplicabilitateBusiness, Educational, Ultra Short Throw
Luminozitate4000 Lumeni
Contrast22000:1
Rezolutie1024x768 XGA
TehnologieDLP
ConecticaIntrari: 1 x HDMI 1.4a suport 3D + MHL
           1 x HDMI 1.4a suport 3D
           1 x VGA (YPbPr/RGB)
           1 x Composite video
           1 x Audio 3.5 mm
           2 x reader USB-A/wireless
Iesiri:  1 x VGA
           1 x Audio 3.5 mm
Control: 1 x RS232
              1 x RJ45
Raport aspect4:3 nativ, compatibil 16:9
Dimensiune Imagine 1.78m ~ 2.54m (70" ~ 100")
Distanta Proiectie 0.47m - 0.68m
Numar Lampi1
Viata lampa (ECO)10.000 ore (eco), 15.000 ore (eco+)
Viata lampa4.000 ore (bright), 12.000 (dinamic)
Consum275 W (maximum), 200 W (minimum), 0.5 W (in standby)
Functie 3D3D
Reglaj Keystone +/-4° orizontal, +/-4° vertical
Functie WirelessWireless Ready
ZoomZoom fix
Difuzor Audio16 W
Nivel zgomot26 dB
Dimensiuni343 x 383 x 112 mm
Greutate3.9 kg
CuloareAlb
Garantie36 luni
Accesorii incluseCablu alimentare AC
Telecomanda
2 x baterii AAA
Manual de utilizare

Scrie un review

Despre Videoproiector Ultra Short Throw Optoma X340UST, 4000 lumeni

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating