Videoproiector Ultra Short Throw Optoma X330UST

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 La comanda

6.10947 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

Prezentare

Rezolutie: 1024x768 (XGA)
Luminozitate: 3600 lumeni
Contrast: 20000:1
Viata Lampa (Eco Mode): 10000 ore
Tip: DLP
Greutate: 3.9 kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Videoproiector Optoma X330UST

 

 

Videoproiectorul OPTOMA X330UST este perfect pentru cladiri de birouri, scoli si colegii. Este un proiector foarte eficient in incaperi luminoase, iar cu ajutorul lentilei short throw reuseste sa proiecteze imagini de 100" chiar de la 50 de centimetri distanta fata de ecranul de proiectie. Acest beneficiu face ca posibilele umbre dintre videoproiector si ecranul de proiectie sa nu mai apara. Videoproiectorul OPTOMA X330UST este un instrument indispensabil pentru studentii implicati, datorita noilor optiuni pe care le are incluse, precum 2 iesiri HDMI, un port USB si un difuzor de 16W incorporat.

 

Lentila Ultra Short Thorw

Cu ajutorul lentilei Ultra Short Throw poti proiecta imagini mai mari de 100" de la distante foarte mici, chiar si sub 1 metru. Acest lucru va permite utilizatorului sa monteze videoproiectorul mai aproape de perete sau de ecranul de proiectie, reducand astfel umbrele care pot aparea. Optiunea de ultra short throw se integreaza perfect atunci cand se lucreaza cu aplicatii interactive.

 

Culori uimitoare cu ajutorul videoproiectorului Optoma X330UST

 

 

 

 

 Videoproiectorul Optoma X330UST ofera imagini impresionante

Utilizatorii pot sustine prezentari si lectii educationale aratand cu ajutorul videopriectorului OPTOMA Ultra Short Throw X330UST imagini impresionante. Videoproiectorul OPTOMA X330UST prezinta culori reale pentru orice tip de content si mediu.

 

Contrast superior

Cu ajutorul videoproiectorului OPTOMA X330UST imaginile beneficiaza de un contrast bine definit, albul are o mai mare stralucire, iar negrul este foarte bine conturat. Astfel, imaginile prind viata, iar textul este prezentat clar. Aceste beneficii sunt ideale pentru mediul business si al aplicatiilor educationale.

Optoma X330UST

 

Proiector Optoma X330UST

 

Integrare perfecta cu pachetul Office
Prezentarile construite in aplicatiile din pachetul Office vor putea fi facute foarte usor direct cu videoproiectorul OPTOMA X330UST, cu ajutorul unui USB Stick, fara conectarea unui laptop.

 

 

 

 

 

 

Proiector Optoma X330UST

USB display si LAN display
Videoproiectorul OPTOMA X330UST ofera posibilitatea utilizatorului de a-si conecta laptoul cu ajutorul unui cablu USB, nefiind necesar cablul VGA. De asemenea, videoproiectorul Optoma X330UST beneficiaza de posibilitatea de network connection, fiind necesara doar instalare pe computer sau pe laptop a alpicatiei HDCast Pro.

 

 

Optoma projector X330UST

 

Prezentari wireless

Stick-ul HDCast Pro ofera posibilitatea utilizatorului vidoproiectorului OPTOMA X330UST sa isi prezinte documentele si in sistem wireless. Astfel, documentele, fisierele si fotografiile vor fi libere sa se transfere intre PC / Laptop si videoproiector.

 

Videoproiector Optoma X330UST

 

Corectie in patru colturi
Videoproiectorul OPTOMA X330UST are reglaj keystone atat pe verticala cat si pe orizontala. Se poate ajusta astfel fiecare colt al imaginii pentru a se crea un patrat perfect. Functia este ideala atunci cand proiectia se face pe o suprafata care prezinta denivelari.

Tehnologia ECO+
Tehnologia Eco+ reuseste sa adune impreuna un contrast puternic, o imbunatatire a vietii lampii si reduce consumul de energie. Folosind un design special pentru lampi se reuseste reducerea consumului de energie cu pana la 70%.

Full 3D
Videoproiectorul OPTOMA X330UST poate afisa content 3D din aproape orice sursa 3D, incusiv Blu-ray players, 3D broadcasting si cele mai recente modele de console de jocuri.

 

 

videoproiector optoma X330UST difuzor integrat

USB-Power

Utilizati portul USB-A pentru a alimenta un dongle HDMI, cum ar fi Google Chromecast.

Eco+

Tehnologia Eco+ aduce impreuna contrastul inalt, durata de viata imbunatatita a lampii si functiile de economisire energie care sunt simplu de utilizat in timp ce reduc consumul de energie.

Economisire energie

Utilizand modurile de lampa special concepute ale Optoma X330UST, puteti reduce consumul de energie cu pana la 70%. Fiecare mode are de asemenea un efect pozitiv asupra duratei de viata a lampii, in timp ce scade costul total de proprietate si reduce mentenanta.

videoproiector optoma X330UST full 3dEco AV mute

Pastrati controlul prezentarii dumneavoastra cu Eco AV mute. Distrageti atentia audientei dumneavoastra de la ecran prin albirea imaginii atunci cand aceasta nu mai este necesara. Aceasta functie reduce de asemenea consumul de energie cu pana la 70%, prelungind durata de viata a lampii dumneavoastra.

Quick resume

Aceasta functie a videoproiectorului Optoma X330UST permite pornirea instantanee a acestuia, daca videoproiectorul este oprit in mod accidental.

videoproiector optoma X330UST tehnologia eco plus

Auto power off

Pot aparea situatii in care videoproiectorul este lasat pornit atunci cand acesta nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, functia "auto power off" opreste in mod automat videoproiectorul dupa o perioada de timp setata daca acesta nu este utilizat.

Direct power on

Videoproiectorul va porni instantaneu atunci cand unitatea este alimentata la curent. Aceasta elimina nevoia de a porni manual videoproiectorul Optoma utilizand telecomanda sau tastatura, fiind ideal de utilizat in incaperi cu un switch de alimentare "master".

Direct power off

Opriti imediat videoproiectorul dumneavoastra sau direct din retea. Aceasta inseamna ca nu trebuie sa asteptati ca videoproiectorul sa se raceasca inainte de a-l opri.

Operare 24/7

Videoproiectoarele Optoma au fost concepute sa functioneze 24 de ore pe zi in orientare standard. Videoproiectorul Optoma X330UST este perfect pentru aplicatiille ce se desfasoara pe perioade lungi de timp.

 

 

DenumireVideoproiector Ultra Short Throw Optoma X330UST
Cod ProdusE1P1A1EWE1Z1
ProducatorOptoma
ModelX330UST
AplicabilitateBusiness, Educational, Ultra Short Throw
Luminozitate3600 Lumeni
Contrast20000:1
Rezolutie1024x768 XGA
TehnologieDLP
ConecticaIntrari: 1 x HDMI 1.4a suport 3D + MHL
           1 x HDMI 1.4a suport 3D
           1 x VGA (YPbPr/RGB)
           1 x video compozit
           1 x Audio 3.5 mm
           2 x cititor/wireless USB-A
Iesiri:  1 x VGA
           1 x Audio 3.5 mm
Control: 1 x RS232
              1 x RJ45
Raport aspect4:3 nativ, compatibil 16:9
Distanta Proiectie 0.47m - 0.68m
Numar Lampi1
Viata lampa (ECO)10000 ore
Viata lampa4000 ore (Bright)
Consum275W (maximum), 200W (minimum), 0.5W (in standby)
Functie 3D3D
Reglaj Keystone +/-4° orizontal, +/-4° vertical
Functie WirelessWireless Ready
ZoomZoom fix
Difuzor Audio16 W
Nivel zgomot26 dB
Dimensiuni343 x 383 x 112 mm
Greutate3.9 kg
CuloareGri
Garantie36 luni
Accesorii incluseCablu alimentare AC Telecomanda 2 x baterii AAA Manual de utilizare

Scrie un review

Despre Videoproiector Ultra Short Throw Optoma X330UST

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating