Videoproiector Sony VPL-DX221 3LCD, 2800 lumeni

Scrie un review

Prezentare

Tehnologie: 3LCD
Rezolutie nativa: XGA (1024 x 768)
Luminozitate (lumeni): 2800
Contrast: 4000:1
Durata de viata lampa (ore): 10000
Greutate (Kg): 2.7kg


 

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Videoproiector Sony VPL-DX221 3LCD, 2800 lumeni

Videoproiector Sony VPL-DX221 schimbare lampa

Videoproiectorul SONY VPL-DX221 este minunat in salile de clase si in salile de conferinta, oferind imagini de calitate si costuri mici de mentenanta.

Videoproiectorul VPL-DX221 este o solutie excelenta pentru imagini clare, prezentari luminoase in cadrul unor sali de conferinte mici si sali de clasa. Acest device este usor de folosit si se instaleaza cu usurinta, oferind posibilitatea conectarii cu alte device-uri.

Beneficiind de 2800 de lumeni si de tehnologia 3LCD BrightEra, videoproiectorul SONY VPL-DX221 transmite imagini detaliate de rezolutie XGA, imagini clare chiar si in lumina zilei.

Auto Start si Quick Power Off
Functia Auto Start eficientizeaza deschiderea videoproiectorului pentru ca utilizatorul sa poata sa isi inceapa prezentarile cat mai rapid posibil. Functia Quick Power Off economiseste timp atunci cand utilizatorul se grabeste sa ajunga la o noua intalnire.

Functii pentru economisire energie
Costurile generate de intretinerea aparatului sunt mentinute la un nivel scazut datorita functiilor de economisire a energiei.

Usor, compact si stilat
Cantarind mai putin de 3 Kg dispozitivul este foarte usor de transportat si mutat intre sali de conferinte sau intre clase.

Imagini clare si luminoase
Datorita celor 2800 de lumeni de care beneficiaza videoproiectorul SONY VPL-DX221, prezentarile sunt vazute clar in sali de clasa sau in sali de conferinte.

Rezolutie XGA
Beneficiind de rezolutie XGA (1024 x 768) utilizatorul videoproiectorului poate oferi prezentari de calitate direct de pe laptop sau tableta.

Tehnologie 3LCD BrightEra
Eficienta panelului 3LCD este sustinuta si de tehnologia BrightEra astfel ca se vor putea vedea diferente considerabile cu imagini de rezolutie inalta si fiabilitate.

Moduri pentru imagini
Mai multe moduri pentru imbunatatirea imaginilor proiectate in functie de preferintele utilizatorului, modul vivid, sau mod imagini luminoase. Astfel, imaginile vor putea avea un impact mai mare in prezentarile utilizatorului.

Ajustari GAMMA
Reglarea curbei gamma ofera trei setari pentru o reproducere tonala precisa, culori bogate, puternice si text clar, usor de citit.

Proiectie wireless
Cu ajutorul unui dongle compatibil Miracast (optional) se poate proiecta wireless de pe laptopuri, tablete si smartphone-uri.

Functie Auto Start

Cu ajutorul unei surse HDMI sau VGA, functia Auto Start detecteaza semnale pornind proiectorul, astfel incat utilizatorul sa poata incepe o prezentare in foarte scurt timp.

Quick Power Off
Utilizatorul videoproiectorului SONY VPL-DX221 poate inchide device-ul imediat ce si-a terminat prezentarea pentru a se putea deplasa catre o alta intalnire pe care o are planificata.

Cronometru de prezentare
Pentru a facilita desfasurarea unei conferinte cu mai multi prezentatori, videoproiectorul SONY VPL-DX221 beneficiaza de functie de cronometru sau de numărătoare inversă intr-un colt al ecranului astfel incat prezentatorul sa poata urmari timpul alocat.

Pana la 10.000 de ore durata de viata lampa
Driverul de lampa eficient din punct de vedere energetic contribuie la costuri de operare mai mici si la un interval exceptional de inlocuire a lampii de pana la 10.000 de ore (in modul cu luminozitate redusa).

Costuri reduse de proprietate
Exista o serie de functii de economisire a energiei pentru a reduce costurile totale de proprietate. Modul Auto regleaza luminozitatea lampii in functie de continutul imaginii. Atenuarea lampii reduce progresiv luminozitatea daca nu este detectata nicio intrare sau dupa un timp prestabilit. Atingerea butonului BLANK de pe telecomanda proiectorului dezactiveaza instantaneu imaginea atunci cand nu este necesara.


Iesire audio
Terminalele audio permit conectarea directa a difuzoarelor active (neincluse) pentru a se potrivi nevoilor oricarei camere.

Acces usor, intretinere simpla
Accesul la lampa de pe panoul superior al proiectorului simplifica inlocuirea lampii, indiferent daca videoproiectorul este montat pe tavan sau pe masa. Exista, de asemenea, un filtru de aer glisant si un capac de praf detasabil, pentru o intretinere usoara fara a fi nevoie sa se scoata dispozitivul de pe suportul de tavan.

DenumireVideoproiector Sony VPL-DX221 3LCD, 2800 lumeni
Cod ProdusVPL-DX221
ProducatorSony
ModelVPL-DX221
AplicabilitateBusiness, Educational
Luminozitate2800 Lumeni
Contrast4000:1
Rezolutie1024x768 XGA
Tehnologie3LCD
ConecticaINPUT A: RGB / Y PB PR input connector: Mini D-sub 15 pin female Audio input connector: Stereo mini jack
INPUT B: HDMI input connector: HDMI 19-pin, HDCP support, Audio input connector: HDMI audio support
VIDEO IN: Video input connector: Phono jack
OUTPUT: Audio output connector: Stereo mini jack
Raport aspect4:3
Viata lampa (ECO)10.000 h
Viata lampa5.000 h
Reglaj Keystonevertical +/- 30 grade
ZoomAprox. x 1.2
Difuzor Audio1 W x 1 (monaural)
Dimensiuni325.1 x 79.8 x 230.5 mm
Greutate2.7kg
CuloareAlb
Garantie24 luni
Accesorii incluseTelecomanda (RM-PJ8)

Scrie un review

Despre Videoproiector Sony VPL-DX221 3LCD, 2800 lumeni

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating