Videoproiector Sony 4K VPL-VW870ES

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 4096x2160 (4K)
Luminozitate: 2200 lumeni
Contrast: ∞:1
Tip: 4K SXRD
Greutate: 22 kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Videoproiector Sony 4K VPL-VW870ES
Videoproiector Sony VPL-VW870ESVideoproiectorul Sony 4K VPL-VW870ES este ideal pentru a organiza in confortul de acasa un cinema redutabil. Videoproiectorul VPL-VW870ES ofera detalii extraordinare, culori remarcabile si un contrast bine definit. Dispozitivul combina tehnologia Sony 4K SXRD su lumina laser pentru a oferi utilizatorului o experienta cat mai placuta.

Imaginile cu rezolutie 4K introduc spectatorul direct in mijlocul actiunii filmului prezentand o claritate de exceptie. O lentila ARC-F este montata in videoproiectorul VPL-VW870E exprimand detalii precise in fiecare colt al ecranului. Utilizatorul va experimenta culori bogate, miscari line si un contrast uimitor. Videoproiectorul SONY VPL-VW870ES ofera compatibilitate High Frame Rates si HDR (High Dynamic Range), astfel ca va fi capabil sa furnizeze oricand continut de calitate.

Luminozitate durabila cu lumina laser Z-Phosphor
Videoproiectorul Sony 4K VPL-VW870ES foloseste o lumina ultra pura si renabila Z-Phosphor. Aceatsa lumina dezvoltata de tehnicienii SONY ofera imagini luminoase si bine definite pentru mai mult de 20.000 de ore de folosire neintrerupta, cu zero mentenanta.

Panel 4K SXRD
Prezentata in proiectoarele cinematografice digitale Sony, tehnologia avansata a panoului SXRD (afisaj reflectorizant Silicon X-tal) ofera imagini cu rezolutie nativa 4K (4096 x 2160), cu mai mult de patru ori detaliile Full HD. Detaliile fine sunt minunate de clare si naturale, fara margini zimtate sau pixeli vizibili.

Negru bogat si profund
Cele mai recente panouri SXRD 4K ofera un contrast si mai bun, precum si rezolutie nativa 4K. Proiectia SXRD ofera negru bogatsi profund, precum si miscare cinematografica clara si netezime a imaginii. Imbunatatirile aduse stratului de siliciu reflectorizant al panoului inseamna un control chiar mai bun al luminii, pentru umbre reproduse cu precizie.

Control dual pentru constrast
Tehnologie Advanced Iris este incorporata in videoproiectorul SONY VPL-VW870ES pentru un control avansat al contrastului, pe langa controlul dinamic al iesirii cu lumina laser. Atat lumina laser cat si irisul pot fi ajustate independent si dinamic pentru a optimiza lumina atat pentru scenele intunecate, cat si pentru cele luminoase. Rezultatul va fi reprezentat de un negru adanc, precum si culori vibrante acolo unde este necesar. Contrastul dinamic face ca orice scena sa fie realista si plina de detalii.

Obiectivul ARC-F pentru claritate
Pentru o calitate neteda a imaginii pe intregul ecran, videoproiectorul VPL-VW870ES are un obiectiv All-Range Crisp Focus (ARC-F). Acest obiectiv cu deschidere mare adopta un design complet din sticla pentru cele 18 elemente, inclusiv sase elemente cu dispersie redusa (ELD). Acest lucru asigura o convergenta optima a primarelor rosii, verzi si albastre, chiar si la marginile extreme ale imaginii, pentru o imagine clara si vie.

Optimizator de focalizare digitala
Focalizarea optima este atinsa, nu numai din punct de vedere optic, ci si digital, de Digital Focus Optimiser. Compenseaza in avans posibila degradare optica a obiectivului, apoi reda imaginile optime, astfel incat chiar si focalizarea in colturi sa fie de o calitate inalta.

Videoproiector Sony VPL-VW870ESRealizarea super-rezolutiei
Pentru a oferi experiente surpinzatoare, videoproictorul SONY VPL-VW870ES ajusteaza calitatea imaginilor cu rezolutie mai mica, analizandu-le cu ajutorul unor algoritmi dezvoltati de-a lungul anilor si transformandu-le in imagini cu rezolutie mai mare fara a le creste zgomotul digital. De asemenea, tehnologia pe care o foloseste videoproiectorul modernizeaza filmele Blu-ray Disc si DVD-uri full HD existente la o calitate aproape 4K.

Compatibilitate HDR
Videoproiectorul SONY VPL-VW870ES ofera posibilitatea utilizatorului sa poata profita la maximum de serviciile Blu-ray si streaming UHD de astazi cu High Dynamic Range. Video HDR ofera o gama extinsa de luminozitate, care ofera imagini mai realiste, cu contrast ridicat si culori stralucitoare. Compatibil atat cu formatele HDR10, cat si cu cele HLG (Hybrid Log-Gamma). Proiectoarele home cinema ale Sony reproduc culori si contrast care sunt fidele intentiei creatorului.

Compatibilitate HDMI 18 Gbps
Cu o creștere a conținutului 4K HDR 60P, videoproiectorul VPL-VW870ES este compatibil HDMI 18 Gbps pentru expresii mai fine ale gradatiilor.

4K Motionflow
Procesorul video puternic al videoproiectorului VPL-VW870ES ofera Motionflow pentru miscare lina si clara, chiar si atunci cand utilizatorul vizualizeaza conținut 4K. Motionflow adauga cadre pentru a reduce neclaritatea, mentinand in acelasi timp luminozitatea, facandu-l ideal pentru continut sportiv in miscare rapida.

2.200 lumeni pentru luminozitate ridicata
Utilizatorii videoproiectorului SONY VPL-VW870ES ae pot bucura de acțiune cu o luminozitate de pana la 2.200 lumeni de la sursa de lumina laser, pentru imagini vibrante pe ecrane.

 

 

 

DenumireVideoproiector Sony 4K VPL-VW870ES
Cod ProdusVPL-VW870ES
ProducatorSony
ModelSony VPL-VW870ES
AplicabilitateHome Cinema, Profesional
Luminozitate2200 Lumeni
Contrast∞:1
Rezolutie4096x2160 4K
TehnologieSXRD
Conectica

HDMI1 / HDMI2 *3: Digital (RGB/Y Pb/Cb Pr/Cr)
Trigger1 / Trigger2: Minijack, DC 12 V Max. 100 mA
Remote: RS-232C, D-sub 9 pini (barbat)
LAN: RJ45, 10Base-T/100BASE-TX
Intrare IR: Mini Jack
USB: DC 5 V, Max. 500 mA

Raport aspect16:9
LampaDioda laser
Consum490 W
Zoomalimentat
Nivel zgomot24 dB
Dimensiuni560 x 223 x 496 mm
Greutate22 kg
CuloareNegru
Garantie36 luni
Accesorii incluseRM-PJ24 Remote Commander (1) Baterii mangan dimensiune AA (R6) (2) Capac lentila (1) Cablu alimentare (1) Instructiuni operare (CD-ROM) (1) Manual referinte rapide (1) Reglementari siguranta (1)

Scrie un review

Despre Videoproiector Sony 4K VPL-VW870ES

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating