Videoproiector Sony 4K VPL-VW760ES

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 4096x2160 (4K)
Luminozitate: 2000 lumeni
Contrast: ∞:1
Tip: 4K SXRD
Greutate: 20 kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Videoproiector Sony VPL-VW760ES, 4K, 2000 lumeni

Videoproiector Sony VPL-VW760ESVideoproiectorul Sony VPL-VW760ES este ideal pentru mediul confortabil de acasa, pentru proiectarea filmelor cu detalii cinematografice extraordinare. Datorita rezolutiei de 4K si a sursei de lumina laser, videoproiectorul Sony va fi o incantare pentru cei care sunt pasionati de filme.

Imaginile native 4K (4096 x 2160) oferă o rezoluție de patru ori mai mare decat Full HD, aducand utilizatorul direct in centrul actiunii cu o claritate fara precedent. O lentila frontala asferica este montată pe VPL-VW760ES, permitand o zona mai mare de focalizare, exprimand detalii precise in fiecare colt al ecranului.

Utilizatorul va experimenta culori fabulos de bogate, miscari fine si contrast spectaculos. Totodata, acesta se va putea bucura de o luminozitate de 2000 de lumeni pentru a vedea imagini vibrante.

Videoproiectorul Sony VPL-VW760ES ofera compatibilitate cu cele mai noi standarde 4K, inclusiv rate de cadru ridicate și HDR (High Dynamic Range) - astfel utilizatorul va obtine cele mai bune rezultate din continutul redat.

Panou nativ 4K SXRDLumină laser Z-PhosphorTM
Videoproiectorul Sony VPL-VW760ES utilizeaza o sursa de lumina laser ultra-pura si fiabila Z-PhosphorTM. Aceasta sursă de lumina dezvoltata de Sony ofera imagini luminoase pentru pana la 20.000 de ore de functionare neintrerupta - fara inlocuirea lampii si fara mentenanta.

Panou nativ 4K SXRD
Prezenta în videoproiectoarele digitale de cinema Sony, tehnologia avansata a panoului SXRD (Silicon X-tal Reflective Display) ofera imagini native cu rezolutie 4K (4096 x 2160), cu mai mult de patru ori detaliile Full HD. Detaliile fine sunt minunat de clare si naturale, fara margini zimtate sau pixeli vizibili.

Negru bogat si adanc
Videoproiectorul Sony VPL-VW760ES oferăa un contrast bun, precum si rezolutie nativa 4K. Proiectia SXRD ofera negru bogat, precum si miscare cinematografica clara si netezime a imaginii. Imbunatatirile aduse stratului de siliciu reflectorizant al panoului inseamna acum un control chiar mai bun al luminii, pentru umbre reproduse cu precizie.

Negru bogat si adanc

Control dublu contrast
In plus fata de iesirea cu lumina laser controlata dinamic, videoproiectoru Sony are incorporat Advanced Iris. Atat controlul irisului, cat si laserul pot fi reglate independent si dinamic, pentru a optimiza puterea de lumina atat pentru scenele intunecate, cat si pentru cele luminoase. Rezultatul este negru mai adanc ca oricand, precum si culori stralucitoare si vibrante acolo unde este necesar. Contrastul dinamic infinit face ca fiecare scena sa prinda viata cu detalii si realism.

Optimizator de focalizare digitala
Focalizarea optima este atinsa, nu numai din punct de vedere optic, ci si digital, cu ajutorul functiei Digital Focus Optimiser. Aceasta tehnologie compenseaza in prealabil posibila degradare optica a obiectivului, apoi reda imaginile corecte, astfel incat chiar si focalizarea in colturi sa fie mai buna ca niciodata.

Realizarea super-rezoluției
Tehnologia exclusiva de alcatuire a realitatii analizeaza imaginile pana la nivelul pixelilor. Foloseste algoritmi puternici de potrivire a modelelor, dezvoltati de-a lungul anilor de productie de filme, pentru a spori claritatea imaginii fara a creste zgomotul digital al imaginii. De asemenea, modernizeaza filmele Blu-ray Disc ™ si DVD-uri full HD existente la o calitate aproape 4K.

Compatibilitate HDR
Videoproiectoarele home cinema ale Sony reproduc culori si contrast care sunt fidele intentiei creatorului. Astfel utilizatorul profita la maximum de serviciile Blu-ray si streaming UHD de astazi cu High Dynamic Range. Video HDR ofera o gamă extinsa de luminozitate, care ofera imagini mai realiste, cu contrast ridicat si culori stralucitoare. Compatibil atat cu formatele HDR10, cat si cu cele HLG (Hybrid Log-Gamma).

Compatibilitate HDMI 18 Gbps
Videoproiectorul VPL-VW760ES este compatibil HDMI 18 Gbps pentru expresii mai fine ale gradatiilor.

4K Motionflow
Procesorul video puternic cu care este dotat videoproiectorul VPL-VW760ES ofera Motionflow pentru miscare lina si clara, chiar si atunci cand utilizatorul vizualizeaza conținut 4K. Motionflow adauga cadre pentru a reduce neclaritatea, mentinand in acelasi timp luminozitatea, facandu-l ideal pentru continut sportiv in miscare rapida.

2.000 lumeni pentru luminozitate ridicata
Cei 2.000 de lumeni de la sursa de lumina laser de care dispune videoproiectorul VPL-VW760ES face ca utilizatorul sa se bucure de imagini vibrante pe ecranele de proiectie.

Memoria pozitiei imaginii stocheaza setarile
Utilizatorul poate stoca setarile obiectivului, zoomului pentru pana la cinci formate de ecran pentru o instalare mai usoara. Picture Position Memory retine setarile cheie, astfel incat sa se poata viziona rapid filme in formatul ideal.

Nouă moduri de calibrare imagine
Utilizatorul videoproiectorului SONY poate seta rapid imaginea in functie de ce urmareste sau joaca. Acesta are la dispozitie noua moduri de calibrare imagine, inclusiv doua moduri de film si de teatru, cinema digital, referinta, TV, fotografie, joc, cinema luminos si televizor luminos.

DenumireVideoproiector Sony 4K VPL-VW760ES
Cod ProdusVPL-VW760ES
ProducatorSony
ModelSony VPL-VW760ES
AplicabilitateHome Cinema, Profesional
Luminozitate2000 Lumeni
Contrast∞:1
Rezolutie4096x2160 4K
TehnologieSXRD
Conectica

HDMI1/HDMI2*3: Digital (RGB/Y Pb/Cb Pr/Cr)
Trigger: Minijack, DC 12 V Max. 100 mA
Remote: RS-232C, D-sub 9-pin (male)
LAN: RJ45, 10Base-T/100BASE-TX
Intrare IR: Mini Jack
USB: DC 5 V, Max. 500 mA

Raport aspect16:9
LampaDioda laser
Consum430W
ZoomAlimentat (aprox. x2.06)
Nivel zgomot24 dB
Dimensiuni560 x 223 x 496 mm
Greutate20 kg
CuloareNegru
Garantie36 luni
Accesorii incluseRM-PJ24 Remote Commander (1)
Baterii marime AA (R6) (2)
Capac lentila (1)
Cablu alimentare AC (1)
Instructiuni utilizare (CD-ROM) (1)
Manual referinta rapida (1)

Scrie un review

Despre Videoproiector Sony 4K VPL-VW760ES

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating