Videoproiector Panasonic PT-VMZ40EJ

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 1920 x 1200
Luminozitate: 4500 lumeni
Contrast: 3000000:1
Tip: LCD


 

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Faceti cunostinta cu cele mai mici si mai usoare proiectoare de 4500-6000 lumeni din gama Laser Projector din lume

videoproiector Panasonic PT-VMZ40 optical block 1

Flexibilitatea defineste videoproiectorul PT-VMZ40, cel mai usor videoproiector Panasonic LCD laser din lume ce dezvolta 4500 lumeni dintr-un corp de 7.2 kilograme. Mutati-l cu usurinta dintr-o camera in alta si permiteti ca zoom-ul de 1.6x si mutarea pe verticala/orizontala a lentilelor sa alinieze perfect imaginile pe format mare pe ecran in spatii mici sau mari. Montajul simplu este de nepretuit pentru instalarea permanenta, In calitate de proiector SOLID SHINE Laser, operarea sursei de lumina se extinde la 20000 ore cu luminozitatea culorii mentinuta pentru mai mult timp. Conceput pentru maine pentru a lucra cum trebuie astazi, videoproiectorul Panasonic PT-VMZ40 reprezinta o investitie inteligenta.

Imagini luminoase cu culori bogate si contrast inalt

Componenta SOLID SHINE Laser fosfor cu motorul optic avansat LCD proiecteaza imagini luminoase, vii si detaliate indiferent de nivelele de lumina artificiala din camera. Textul este afisat impecabil, in timp ce grafica si video retin saturatia inalta a culorii si contrastului pentru o vizionare captivanta.

Luminozitate inalta dintr-un corp compact

Expediati pana la 6000 lumeni de luminozitate dintr-un proiector cantarind numai 7.2 kilograme, in acest moment cel mai mic si mai usor proiector laser LCD din lume. Luminozitatea inalta face ca imaginile sa iasa in relief chiar si sub stralucirea luminilor interioare, facand proiectia mai captivanta ca niciodata.

Fara inlocuirea sursei de lumina timp de 20000 ore

Operarea sursei de lumina laser se extinde pana la 20000 ore, scazand costurile de mentenanta, lucrul, si risipa, comparativ cu alternativele bazate pe lampi. Organizatiile isi pot astfel reduce inventarele de parti de schimb si micsora timpul de nefunctionare.

Contrast inalt 3.000.000:1

Modulatia iesirii digitale a luminii laser de inalta precizie atinge un contrast dinamic de 3.000.000:1 in timp ce scade la minimum consumul de curent. Performanta contrastului inalt adauga adancime, dimensionalitate si realism filmului, expunand detaliile in umbre chiar si atunci cand scenele luminoase si intunecate se schimba intre ele in mod frecvent.

Vizionare mai clara cu Daylight View Basic

Daylight View Basic imbunatateste claritatea prin optimizarea reproducerii detaliului in zonele intunecate ale imaginii, ceea ce poate fi dificil de vazut in lumina stralucitoare. Un senzor masoara lumina ambientala, permitand culorii de semiton si luminozitatii sa fie optimizate pentru a corespunde perfect nivelului inconjurator de iluminare.

Videoproiector Panasonic PT-VMZ40 sistem daylight view basic

Filtrul de aer reutilizabil extinde mentenanta

In zonele cu niveluri medii de praf, precum salile de clasa si birourile, filtrul de aer al proiectorului nu necesita mentenanta timp de pana la 20.000 ore. Filtrul ecologic poate fi spalat si reutilizat de maximum doua ori, economisind astfel costurile de inlocuire.

videproiector Panasonic PT-VMZ40 ecologic

Instalare usoara, montaj simplu

Lentilele zoom 1.6x cu un flexibil raport proiectie de 1.09-1:77:1 permit proiectie pe format mare din apropiere sau de la o distanta mare fata de ecran: ideal pentru instalarea permanenta in camerele mari sau mici. Functia Lens-Shift Vertical/Orizontal de gama larga aliniaza imaginea pentru a se potrivi pe suprafata de proiectie in numai cateva momente. Aceasta actiune este practica atunci cand pozitia proiectorului este prea ridicata, prea joasa, sau descentrata.

videoproiector Panasonic PT-VMZ40 functie screen adjustment

Suporta intrare semnal 4K

Videoproiectorul Panasonic PT-VMZ40 suporta intrare de semnal 4K/30p prin terminale HDMI permitand integrarea perfecta in infrastructura de sistem existenta sau planificata 4K-ready.

 

Functie Screen Adjustment

Functia Screen Adjustment potriveste imaginea pe ecran atunci cand proiectia este efectuata dintr-un unghi neobisnuit. Functia Curved Screen Correction inlatura distorsiunea pentru a se realiza o proiectie naturala pe suprafete curbate.

videoproiector panasonic PT-VMZ40 functie curved screen correction

Functia convenabila Shutter

Un buton de pe partea superioara a unitatii sau telecomanda blocheaza temporar iesirea luminoasa. Aceasta functie este utila in timpul pauzelor sau in situatiile in care nu va este necesara afisarea imaginii, insa doriti ca proiectorul sa fie pornit si pregatit din nou pentru utilizare.

Functii care faciliteaza comunicarea

Quick Start si Quick Off

Sursa de lumina la acest model de videoproiector Panasonic nu necesita timp de incalzire, astfel ca imaginile apar aproape instantaneu in Quick Start/Quick Off Standby Mode. Timpul de racire nu este un element necesar, astfel ca unitatea poate fi oprita oricand.

videoproiector Panasonic laser PT-VMZ40

Functie de proiectie wireless cu modul optional

Efectuati proiectii wireless folosind calculatorul personal folosind aplicatiile Presenter Light for Windows sau Panasonic Wireless Projector pentru dispozitivele iOS si Android conectand optionalul AJ-WM50 Wireless Module cu intrarea USB a proiectorului.

Presenter Light pentru calculatoarele personale cu sistem de operare Windows

- Suporta imagini, video si documente precum PDF si PowerPoint
- Mirroring: reda continut de pe ecranul calculatorului personal pe ecranul mare
- Proiectati continut media de pe pana la patru calculatoare personale simultan in Split Screen Mode Presenter Light pentru calculatoarele cu sistem de operare Windows

Wireless Projector pentru iOS/Android

videoproiector Panasonic PT-VMZ40 formate compatibilitate

- Aplicatiile dedicate pentru dispozitive iOS si Android contin o conexiune initiala simpla in trei pasi si suporta transmiterea informatiilor de tip imagini fixe si PDF

Functia Memory Viewer Light

Nu aveti nevoie sa conectati un calculator pentru a incepe o prezentare- trebuie numai sa introduceti un stick USB cu continut media si incepeti proiectia numaidecat.

Multi Monitoring & Control Software

Administrati pana la 2048 de dispozitive cu vizualizare de sistem a hartii si cautarea automata a dispozitivelor neinregistrate. Software-ul gratuit este disponibil cu functiile Early Warning (perioada de proba gratuita 90 de zile). Acestea permit monitorizarea in timp real, detectarea anormalitatilor, si multe altele.

Functii suplimentare

- Direct Power Off
- Consum scazut de curent de 0.4W in Standby
- Auto Input Signal Search
- Moduri Color-Board si Blackboard
- Functii Easy Remote Monitoring si Control Over Lan
- Compatibil cu Crestron Connected, AMX DD si PJLink
- Difuzor 10W incorporat

DenumireVideoproiector Panasonic PT-VMZ40EJ
Cod ProdusPT-VMZ40
ProducatorPanasonic
ModelPanasonic PT-VMZ40EJ
AplicabilitateBusiness, Educational
Luminozitate4500 Lumeni
Contrast3.000.000:1
Rezolutie1920x1200 WUXGA
TehnologieLCD
Conectica

Intrare HDMI 1/2: HDMI 19 pini x 2 (Compatibila cu HDCP, Deep Color, intrare semnal 4K/30p), Semnal Audio: PCM Linear (Frecventa sampling: 48 kHz/44.1 kHz/32 kHz)
Intrare computer 1: D-sub 15 pini (femeie) x 1 (RGB/YPBPR/YCBCR)
Intrare/Iesire computer 2: D-sub 15 pini (femeie) x 1 (RGB/YPBPR/YCBCR) (Comutare intrare/iesire)
Intrare video: Jack pini x 1
Intrare audio 1/2: Mini-jack stereo M3 x 2
Intrare audio 3: Jack pini (L/R) x 1
Iesire audio variabila: Mini-jack stereo M3 x 1
Intrare serie: D-sub 9 pini (femeie) x 1 pentru control computer (compatibila cu RS-232C)
LAN: RJ45 x 1 pentru controlul retelei, 10Base-T, 100Base-TX, compatibil cu PJLink (Clasa a doua)
Digital Link/LAN:
USB (Viewer/Wireless, Iesire DC): conector USB (Tip A) x 1 pentru functia Memory Viewer, Wireless Module AJ-WM50 optional, alimentare (DC 5 V, maximum 2 A)

Raport aspect16:10
Dimensiune Imagine0.76–7.62 m
Consum365 W
Reglaj KeystoneVertical: ±25 °, orizontal: ±35 °
ZoomZoom manual 1.6x
Difuzor Audio10 W Mono
Nivel zgomotNORMAL: 37 dB, SILENTIOS: 27 dB
Dimensiuni399 mm x 115 mm x 348 mm
Greutate7.2 kg
CuloareAlb
Garantie36 luni

Scrie un review

Despre Videoproiector Panasonic PT-VMZ40EJ

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating