Videoproiector Panasonic PT-RZ120LW

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 La comanda

89.03389 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

Prezentare

Rezolutie: 1920 x 1200
Luminozitate: 12000 lumeni
Contrast: 10000:1
Tip: DLP
Greutate: 22.8 kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Modul in care inovatorul PT-RZ120LWEJ va poate readuce succesul

Modelul PT-RZ120LWEJ de 12.000 lumeni este primul din gama proiectoarelor 1-Chip DLP. Imbunatatirile ulterioare aduse de Panasonic tehnologiei de imagine de inalta calitate si sistemului de racire fara filtre conduc in cele din urma la o luminozitate neobisnuit de mare dintr-un corp compact. Veti beneficia astfel de imagini vibrante cu un contrast ridicat si o uniformitate consistenta a culorii pe mai multe ecrane datorita tehnologiei 1-Chip DLP si motoarelor duale laser solid-state. Partea optica sigilata ermetic contribuie la o proiectie de 20000 de ore fara mentenanta, imbunatatind flexibilitatea instalarii in medii intelectuale de tipul muzeelor, salilor de conferinte, salilor de curs din cadrul universitatilor, si chiar in medii mai mari si mai luminoase.

Luminozitate, culoare si contrast superioare, livrate intr-un corp compact

Reproducand intregul spectru de culoare cu 1-Chip DLP SOLID SHINE Laser ofera detalii de inalta rezolutie, module laser duale pentru un plus de luminozitate, Quartet Color Harmonizer pentru a reduce pierderea energiei din sursa de lumina, si roata de fosfor rezistenta la caldura, sistemul Panasonic 1-Chip DLP SOLID SHINE produce imagini de o calitate superioara.

Panasonic PT-RZ120LW Gallery1

Dynamic Light Control pentru contrast inalt

Dynamic Light Control moduleaza direct iesirea laser pentru a obtine un contrast inalt cu un consum redus de energie. Modularea controlata digital cadru cu cadru asigura reglarea precisa a iesirii luminoase, in timp ce contrastul detaliat este oferit chiar si atunci cand scenele luminoase si intunecate se schimba intre ele frecvent.

Panasonic PT-RZ120LW Gallery2 

Balanta superioara de alb si reproducere a culorii

Mecanismul rotii Quartet Color Harmonizer capteaza un spatiu mai larg de culoare prin comparatie cu alte proiectoare, permitand o reproducere mult mai realista a albului pe ecran. Proiectoarele conventionale nu pot obtine o balanta exacta de alb, astfel ca imaginile pot aparea cu o tenta de verde. Nu este insa si cazul proiectoarelor Panasonic 1-Chip DLP SOLID SHINE Laser.

Panasonic PT-RZ120LW Gallery3

Detail Clarity Processor 3

Acest circuit unic Panasonic optimizeaza claritatea fiecarei imagini pe baza informatiei obtinute din patru benzi de frecventa ale semnalului video. Imaginile rezultate sunt de un realism natural si convingator.

System Daylight View 3

Functia premium System Daylight View 3 a companiei Panasonic previne ca imaginile sa devina sterse in conditii de lumina puternica si imbunatateste impactul in aplicatii de mapping si mai multe proiectoare. Functia foloseste informatia senzorului pentru a regla claritatea, pentru manipularea curbelor gamma, si corectarea culorilor pentru a corespunde conditiilor de pe site.

Panasonic PT-RZ120LW Gallery4

Perfect pentru instalarile pe plafon inalt

Structura de proiector fara filtre cu bloc optic etans

Un sistem rafinat de racire pe baza de caldura si structura rezistenta la praf a proiectorului deschid usa pentru optica sigilata ermetic. De acum, rezistenta la praf, filtrele de aer si intretinerea asociata sunt toate de domeniul trecutului. Acest design original fara filtre contribuie la o operare de 20000 de ore fara intretinere, utila in lipsa accesului la proiector.

Conceput pentru proiectie non-stop

Drive-ul laser dual grupeaza diodele in module discrete. Un circuit de redundanta scade pierderea luminozitatii si a uniformitatii culorii daca o dioda laser se defecteaza. In combinatie cu rotile de fosfor durabile si moduri Eco ce ii extind durata de viata, modelul PT-RZ120LWEJ poate functiona 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru perioade indelungate de timp. Printre aplicatiile potentiale se numara supravegherea, monitorizarea, signage, si afisajul public.

SOLID SHINE Laser mentine calitatea imaginii pentru mai mult timp

Datorita celor doua module laser solid-state durabile, nu exista lampi de inlocuit, iar culoarea/luminozitatea imaginii se degradeaza gradual in mod consistent, liniar. Calitatea superioara a imaginii reduce timpii de intretinere si se mentine mai mult timp.

Compact, usor si cu un design flexibil

Extragand chiar o luminozitate mai mare dintr-un proiector de aceeasi dimensiune cu premiata serie PT-RZ970/PT-RZ770, videoproiectorul RZ120 este simplu de manevrat si conceput pentru a reduce munca de instalare.

Panasonic PT-RZ120LW Gallery5

Instalare flexibila, configurare rationalizata, si o adaptabilitate excelenta

Suporta intrarile de semnal 4K

Videoproiectorul Panasonic PT-RZ120/L suporta intrarea de semnal video 4K prin terminalele HDMI sau DIGITAL LINK. Abilitatea de a reda videoclipuri in format 4K la rezolutia nativa suportata de proiector este utila in situatiile in care acelasi continut video premium este gandit pentru a fi redat pe mai multe proiectoare sau display-uri 4K si non-4K. Acesta permite operatorilor sa evite situatiile de recodare a videoclipului-sursa si permite ca proiectorul PT-RZ120/L sa fie adaugat unei retele de proiectoare care include unitati 4K, simplificand redarea simultana a unei singure surse video 4K pe toate dispozitivele de afisare compatibile.

Panasonic PT_RZ120LW Gallery6

Conexiune DIGITAL LINK printr-un singur cablu

DIGITAL LINK transmite comezi necomprimate video, audio si de control printr-un singur cablu CAT 5e sau STP pentru distante de pana la 150 m (492 picioare). Optional se poate folosi un DIGITAL LINK Switcher sau Digital Interface Box pentru a simplifica si mai mult instalarea, pentru a reduce costurile de cablare si cele asociate, si pentru a imbunatati fiabilitatea.

Panasonic PT-RZ120LW Gallery7

Terminale separate LAN/DIGITAL LINK

Terminalele separate pentru LAN si DIGITAL LINK imbunatatesc versatilitatea. Cei care efectueaza instalarea pot transmite semnale de control compatibile cu 100Base-TX- si 10Base-T printr-un terminal LAN, facand astfel disponibil DIGITAL LINK pentru continutul video.

Functia de clonare a datelor

Functia de clonare a datelor permite ca diferite setari si informatii de configurare sa fie copiate dintr-un proiector principal pe pana la 99 proiectoare secundare. Alternativ, informatia poate fi clonata pe proiectoare secundare prin LAN. Aceasta caracteristica simplifica si accelereaza procesul de instalare al aplicatiilor pentru proiectoare multiple.

Functiile Contrast Sync si Shutter Sync

Functia Contrast Sync, conceputa pentru aplicatiile pe mai multe ecrane, permite controlul contrastului dinamic sa fie sincronizat pentru o calitate consistenta a imaginii de-a lungul ecranelor. Shutter Sync, pe de alta parte, sincronizeaza cronometrarea pornit-oprit a declansatorului.

Sistemul de suport pe mai multe ecrane

Regleaza in mod optim mai multe ecrane cu imbinarea marginilor, potrivirea culorilor si marirea imaginilor digitale.

Imbinarea marginilor

Marginile ecranelor invecinate pot fi unite si luminozitatea lor controlata.

Potrivirea culorilor

Corecteaza variatiile reproducerii culorilor fiecarui proiector prin software-ul de control al calculatorului.

Marirea imaginilor digitale

Zoom-ul digital pana la 10X (H/V). Marginile a maximum 100 de unitati pot fi imbinate pentru a crea imagini mari pe ecrane multiple.

Luminozitate si control al culorii pe unitati multiple

Senzorii detecteaza culoarea si luminozitatea aparenta pe ecran. Proiectoarele calibreaza in mod automat pentru o imagine uniforma pe mai multe ecrane, adaugand un plus de convenienta si reducand costurile pentru evenimente pe termen lung.

Setarea de intrare de backup asigura afisarea imaginilor

Proiectoarele comuta in mod instantaneu pe un semnal de intrare de rezerva in situatia in care semnalul primar de intrare este intrerupt, asigurand ca afisarea imaginii este mentinuta in locatii de tip control rooms si oferind stabilitate din punct de vedere al afisarii pentru evenimentele in cadrul carora proiectia nu trebuie intrerupta.

Reglarea ecranului pentru ecranele cu forme speciale

Corectia trapez orizontala, verticala si de colt regleaza forma imaginii pentru vizibilitate clara atunci cand se efectueaza o proiectie in afara axei sau dintr-un unghi neobisnuit. Functia Curved Screen permite proiectia unor imagini naturale si fara distorsiuni pe suprafete curbate sau cilindrice.

Software Geometry Manager Pro si kituri de actualizare

Software-ul Geometry Manager Pro extinde functionalitatea ajustarii imaginii si simplifica instalarea complexa pe ecrane multiple. Software-ul gratuit include potrivirea culorilor, imbinarea marginilor, si multe alte functii prin intermediul unei retele. Un kit de actualizare optional ET-UK20 pentru Geometry Manager Pro adauga corectie a uniformitatii si numeroase optiuni de mascare creativa, in timp ce kitul optional din seria ET-CUK10 activeaza un plug-in Auto Screen Adjustment, permitand instalarea automata si simultana a mai multor proiectoare. Plugin-ul efectueaza calibrare pe mai multe ecrane multiple si pe ecrane curbate in trei etape rapide folosind o camera si un computer conectat la retea, simplificand reglarea, imbinarea marginilor, potrivirea culorilor, suprapunerea, luminozitatea si setarea nivelului de negru.

Convenabilitate simpla zilnica

Quick Start si Quick Off

Sursa de lumina laser nu necesita timpi de incalzire, astfel ca imaginile apar aproape instantaneu cu proiectoarele prevazute cu functia Quick Start/Quick Off. De asemenea, oprirea alimentarii de la sigurante nu are timpi de racire- proiectorul poate fi pornit sau oprit oricand in functie de situatie.

Smart Projector Control

Smart Projector Control este o aplicatie puternica de smartphone care permite operarea proiectoarelor Panasonic compatibile. Instalati Smart Projector Control pe telefonul sau tableta dumneavoastra iPhone sau Android, conectati-va la proiectoarele dumneavoastra Panasonic compatibile prin Wi-Fi (LAN), si controlati o varietate de functii inclusiv reglarea lentilelor, comutarile intrarilor, monitorizarea statusului, si multe altele.

Multi Monitoring & Control Software si Early Warning Software

Administrati pana la 2048 dispozitive prin intermediul retelei prin convenientul sistem de vizualizare a hartii si auto-cautarea dispozitivelor neinregistrate. Software-ul gratuit este prevazut cu functiile Early Warning (perioada gratuita de 90 zile este disponibila). Aceste software-uri permit monitorizarea in timp real, detectarea anormalitatilor, si altele.

Functii suplimentare
- Siguranta laser garantata
- Functiile Fade In si Fade Out
- Art-Net DMX, Crestron Connected si PJLink
- DICOM Simulation Mode
- Rec. 709 Mode pentru proiectie HDTV
- Instalare gratuita in 360 grade

DenumireVideoproiector Panasonic PT-RZ120LW
Cod ProdusPT-RZ120LWEJ
ProducatorPanasonic
ModelPT-RZ120LWEJ
AplicabilitateBusiness, Educational
Luminozitate12000 Lumeni
Contrast10000:1
Rezolutie1920x1200 WUXGA
Tehnologie1-Chip DLP
Conectica

INTRARE SDI: BNC x 1,
Semnal 3G-SDI: SMPTE ST 424, conform 425-2
Semnal HD-SDI: SMPTE ST 292 conform
Semnal SD-SDI: SMPTE ST 259 conform

INTRARE HDMI: HDMI 19 pini, Deep Color, compatibil cu HDCP2.2, semnal 4K

INTRARE DVI-D: DVI-D 24 pini, compatibil DVI 1.0, compatibil cu HDCP, numai pentru un singur link

INTRARE RGB 1: BNC x 5
R, G, B R: 0.7 Vp-p, 75 ohmi
G: 0.7 Vp-p, (G: `.0 Vp-p pentru sincronizare pe G), 75 ohmi
B: 0.7 Vp-p, 75 ohmi
HD, VD/SYNC: TTL, impedanta ridicata, automatic pozitiv/negativ
Y, PB, PR (Y, CB, CR) Y: 1.0 Vp-p (inclusiv semnalul sincronizare), PB/PR (CB/CR): 0.7 Vp-p, 75 ohmi

INTRARE RGB 2: D-sub HD 15 pini (femeie) x 1
R, G, B R: 0.7 Vp-p, 75 ohmi
G: 0.7 Vp-p, (G: `.0 Vp-p pentru sincronizare pe G), 75 ohmi
B: 0.7 Vp-p, 75 ohmi
HD, VD/SYNC: TTL, impedanta ridicata, automatic pozitiv/negativ
Y, PB, PR (Y, CB, CR) Y: 1.0 Vp-p (inclusiv semnalul sincronizare), PB/PR (CB/CR): 0.7 Vp-p, 75 ohmi

INTRARE SERIAL/ MULTI PROIECTOR SINCRONIZARE: D-sub 9 pini (femeie) pentru control extern (conform cu RS-232C)

IESIRE SERIAL/ MULTI PROIECTOR SINCRONIZARE: D-sub 9 pini (barbat) pentru control link

INTRARE TELECOMANDA 1: jack M3 pentru control telecomanda cu fir

IESIRE TELECOMANDA 1: jack M3 pentru control link (pentru control telecomanda cu fir)

INTRARE TELECOMANDA 2: D-sub 9 pini (femeie) pentru control extern (paralel)

DIGITAL LINK/LAN: RJ-45 pentru retea si DIGITAL LINK (control video/retea/serie)
(compatibil HDBaseT), compatibil PJLink (clasa 2), 100Base-TX,
compatibil Art-Net, compatibil HDCP 2.2, compatibil Deep Color,
compatibil semnal 4K

LAN: RJ-45 pentru conexiune retea, compatibil PJLink (clasa 2), 10Base-T/100Base-TX, compatibil Art-Net

Pachet standardFara lentila
LampaDioda laser
Viata lampa (ECO)24000 ore
Viata lampa20000 ore
Consum1100 W
Zoom1.7-2.4:1, F 1.7-1.9, f 25.6-35.7 mm
Nivel zgomot44 dB
Dimensiuni498 x 200*8 x 538 mm
Greutate22.8 kg
CuloareAlb
Garantie36 luni
Accesorii incluseCablu de alimentare cu incuietoare securizata (x 1) (x 2 pentru modelele Europa/ Asia) Unitate de control de la distanta wireless sau cu fir (x 1) Baterii pentru telecomanda (baterii AAA/R03 sau AAA/LR03 x 2) Manual utilizare (x 1) Capac protectie lentile (x 1)

Scrie un review

Despre Videoproiector Panasonic PT-RZ120LW

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating