Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, 8000 lumeni, fara lentila, negru

Scrie un review

Prezentare

Luminozitate: 8.000 lumeni
Rezolutie: WUXGA
Contrast: 3.000.000:1
Culoare: negru
Greutate: 16 kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii


Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, 8000 lumeni, fara lentila, negru

Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, potrivit pentru mediul business si educational

Videoproiectorul Panasonic PT-MZ770LB dispune de modele de proiectoare cu luminozitate ridicata de 8.000 de lumeni nou lansate, care permit proiectia clara si vie a ecranului mare in medii luminoase. Videoproiectorul Panasonic PT-MZ770LB combina LCD-ul cu tehnologia sursa de lumina laser SOLID SHINE, pentru a obtine imagini consistente de inalta calitate si performante extrem de stabile. Instalarea flexibila in facilitati business sau educationale este completata de un filtru Eco eficient, care ajuta la extinderea intretinerii la aproximativ 20.000 de ore.

Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, The best of ISE


Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, functii principale
Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, imagini vii in medii luminoase
Imagini vii in medii luminoase

Unitatea laser SOLID SHINE cu fosfor si cu motor optic 3LCD proiecteaza imagini luminoase, vii si detaliate chiar si in incaperi cu un nivel ridicat de lumina artificiala. Textul este reprodus clar si lizibil, in timp ce grafica si videourile pastreaza o saturatie excelenta a culorilor si un contrast ridicat.

Contrast dinamic de 3.000.000: 1
Modulatia precisa a puterii laserului realizeaza un contrast ridicat cu un consum redus de energie, permitand o expresie superioara a scenelor luminoase si intunecate pentru o experienta de vizionare naturala si confortabila. Videoproiectorul Panasonic PT-MZ770LB are un contrast dinamic ridicat de 3.000.000: 1.

Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, daylight view basicDaylight View Basic
Daylight View Basic ofera imagini clare si bine definite imbunatatind in special zonele intunecate ale imaginii, care sunt dificil de vazut in camerele luminate puternic. Un senzor masoara lumina ambientala in timp ce Daylight View Basic regleaza culoarea si luminozitatea semitonurilor pentru a se potrivi iluminarii din jur.

 

 

 

 

 

 Procesor de claritate

Circuitele proprietare analizeaza cadrele video individuale pentru a clarifica zonele fiecarei imagini care contin detalii fine. Algoritmii extrag informatii din patru benzi de frecventa ale semnalului, ascutind contururile, corectand contururile si reducand zgomotul de apel pentru o imagine superioara.
Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, procesor de claritate

Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, ajustare culori
Functia de reglare a culorii

Reglarea culorii faciliteaza corectarea usoara a variatiilor de reproducere a culorilor pentru unitatile individuale configurate pentru proiectie multipla, in special cele in configuratie side-by-side. Corectia se efectueaza pe 3 sau 7 culori.

Fara inlocuire a sursei de lumina timp de 20.000 de ore
Durata de viata a sursei de lumina laser este extinsa la 20.000 de ore, reducand costurile de functionare, forta de munca si risipa in comparatie cu proiectoarele pe baza de lampa.

Rezistent la praf
Carcasa rezistenta la praf are un flux de aer neobstructionat intr-un singur sens, cu o etansare ermetica imbunatatita in jurul modulului de filtrare si a canalului de admisie a aerului. O mai buna hermeticitate a ansamblului obiectivului reduce intruziunea prafului si extinde luminozitatea imaginii.

Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, filtru reuutilizabil
Inlocuire a filtrului ECO extinsa la 20.000 de ore

Eco Filter include un filtru Micro Cut care colecteaza particule minuscule de praf cu efect electrostatic. Impreuna cu carcasa pentru proiectoare rezistenta la praf, Eco Filter permite utilizarea pe termen lung in conditii de praf cu timp de oprire mai redus. Inlocuirea este la aproximativ 20.000 de ore, iar filtrul poate fi spalat si reutilizat.

 

Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, eco management
Sistem de management ECO

Eficienta energetica se obtine prin reducerea automata a puterii de iesire a sursei de lumina in incaperile slabe si prin trecerea la un mod de consum redus atunci cand nu este detectat niciun semnal.


Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, DIGITAL LINK
Conexiune DIGITAL LINK

Bazat pe tehnologia HDBaseT, DIGITAL LINK accepta transmiterea de comenzi video, audio si control Full HD printr-un singur cablu STP CAT 5e sau superior pentru distante de 150 m. Un comutator optional DIGITAL LINK sau o interfata digitala simplifica si mai mult instalarea in spatii mari.

 

Zoom si focalizare usoare
Gama larga de reglare a obiectivului orizontala / verticala imbunatateste confortul si versatilitatea in timpul instalarii. Zoomul si focalizarea sunt, de asemenea, usor de realizat cu telecomanda furnizata.

Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, zoom si focalizare usoare

Suporta intrare 4K
Videoproiectorul Panasonic PT-MZ770LB accepta intrarea semnalului 4K necomprimat prin HDMI sau DIGITAL LINK. Imaginile sunt convertite in Full HD (1920 x 1080) la proiectie.

Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, rotatie imagine automataRotirea automata a imaginii
Imaginile sunt rotite automat in functie de orientarea videoproiectorului - cu capul in jos pe tavan sau asezate pe o masa - folosind un senzor de unghi incorporat.

Operatiune silentioasa
Designul silentios mentine nivelurile de zgomot pana la un nivel scazut de 26 dB, in modul silentios, cu ventilatorul de racire greu de auzit, minimizand perturbarea in timpul prezentarilor.

 Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, proiectare wirelessProiectii fara fir cu modul optional
Un modul wireless optional ET-WM300 accepta proiectia media de pe computerele Windows® si Mac, dispozitive iOS si dispozitive Android ™. Indiferent daca se proiecteaza de la birou sau tavan, nu este nevoie de cabluri si sunt acceptate o varietate de formate de fisiere.

 

 

Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, plug and sharePlug and Share
Utilizatorul videoproiectorului Panasonic PT-MZ770 poate introduce un dispozitiv de memorie USB in terminalul USB al device-ului. In mai putin de un minut, fisierele de setari de configurare si o aplicatie sunt copiate. Utilizatorul trebuie sa conecteze dispozitivul de memorie USB la computer, facand clic pe pictograma playerului si astfel poate transmite video si fotografii fara fir catre videoproiector.

 

Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, instalare 360 grade
Instalare la 360 de grade

Tehnologia laser SOLID SHINE permite instalarea 360 de grade pe orice axa. Impreuna cu schimbarea obiectivului alimentata si o gama larga de obiective optionale, videoproiectorul poate fi montat in orice mod dorit fara distorsionarea imaginii temporar sau in aplicatii permanente.

Software de monitorizare si control multiplu

Software-ul Panasonic Multi Monitoring & Control accepta pana la 2.048 de dispozitive prin LAN si ofera vizualizarea hartii de sistem sau cautarea automata a dispozitivelor care urmeaza sa fie inregistrate. Software-ul gratuit este disponibil cu functii de avertizare timpurie (este disponibila o incercare automata gratuita de 90 de zile). Aceste functii avansate permit monitorizarea in timp real, detectarea anomaliilor si notificarea inainte de a fi necesara repararea. Administratorii pot realiza un control continuu si o monitorizare in timp real, prevenind in acelasi timp potentiale probleme, economisind timp si imbunatatind fiabilitatea sistemului.

Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, software de monitorizare si control multiplu

 

Pornire rapida si oprire rapida
Sursa de lumina laser nu necesita timp pentru incalzire, astfel incat imaginile apar aproape instantaneu pe videoproiectoare cu functia Quick Start / Quick Off. De asemenea, nu este necesara racirea la oprirea alimentarii.

Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, pornire rapida, oprire rapida

Fade In si Fade Out
Un alt beneficiu al tehnologiei digitale de modulare a puterii de iesire laser este o functie la indemana Fade In / Fade Out, care permite utilizatorilor sa inceapa sau sa incheie prezentarea lor cu efect profesional.

 

DenumireVideoproiector Panasonic PT-MZ770LB, 8000 lumeni, fara lentila, negru
Cod ProdusPT-MZ770LBEJ
ProducatorPanasonic
ModelPT-MZ770LBEJ
AplicabilitateBusiness, Profesional
Luminozitate8000 Lumeni
Contrast 3.000.000:1
Rezolutie1920x1080 Full HD
TehnologieLCD
ConecticaHDMI 1/2 INHDMI 19-pin x 2 (Compatibil cu HDCP 2.2, Deep Color),audio signal: Linear PCM (Sampling frequency: 48 kHz/44.1 kHz/32 kHz)
RGB 1 IN- RGB x 1 (BNC x 5): RGB/YPBPR/YCBCR
RGB 2 IN- D-sub HD 15-pin (female) x 1: RGB/YPBPR/YCBCR
VIDEO IN- Pin jack x 1
MONITOR OUT- D-sub HD 15-pin (female) x 1: RGB/YPBPR/YCBCR
AUDIO IN 1/2- M3 stereo mini jack (L-R) x 2
AUDIO IN 3- Pin jack x 2 (L-R) x 1
VARIABLE AUDIO OUT- M3 stereo mini-jack x 1 for output
SERIAL IN- D-sub 9-pin (female) x 1 pentru control extern (RS-232C compliant)
REMOTE 1 IN- D-sub 9-pin (female) x 1 pentru control extern (paralel)
REMOTE 2 IN- M3 x 1 pentru telecomanda
LAN: RJ-45 x 1 pentru conexiune retea, 10Base-T, 100Base-TX, compatibil with PJLink™ (Class 2)
DIGITAL LINK/LAN- RJ-45 x 1 pentru retea si conexiune DIGITAL LINK
HDBase-T™ compliant, (Compatibil with PJLink™, HDCP 2.2, Deep Color)
Viewer/Pairing- USB (Type A) x 1
DC OUT- USB (Type A) x 1 pentru alimentare electrica (DC 5 V/max. of 2 A)

Raport aspect16:10
Distanta Proiectie1.6–2.8 :1
Pachet standardFara lentila
Viata lampa20.000 h
Reglaj KeystoneVertical: ±25°, Horizontal: ±30°
Nivel zgomot35 dB (NORMAL/ECO), 28 dB (INCET)
Greutate16 kg
CuloareNegru
Garantie36 luni

Scrie un review

Despre Videoproiector Panasonic PT-MZ770LB, 8000 lumeni, fara lentila, negru

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating