Videoproiector Panasonic PT-JX200FW, 2000 lumeni, cu lentila

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 La comanda

10.87904 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

Prezentare

Rezolutie: 1024 x 768
Luminozitate: 2000 lumeni
Contrast: 1000:1
Viata Lampa: 20000 ore
Tip: 1-Chip DLP
Greutate: 4.60 kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Videoproiectorul sau playerul spatial Panasonic PT-JX200FW imbina lumina, video-ul si grafica dintr-o singura sursa compacta pentru a creea o ambianta speciala. Acest dispozitiv ofera iluminare si proiectare hibrida la o calitate inalta, imbunatatind astfel prezentarea display-urilor si exponatelor.

Videoproiectorul PT-JX200FW mai este folosit si pentru conceperea unor panouri informative atragatoare in aproape orice locatie. Playerul spatial realizeaza o imbinare intre lumina concentrata de un reflector si iluminatul ambiental cu imagini fixe sau in miscare, rezultatul final fiind un design compact si usor de instalat. Modelul PT-JX200FW este un instrument excelent de a imbunatati un business.

Timpi scurti de instalare

Atunci cand folositi videoproiectorul Panasonic PT-JX200FW veti avea trei simple optiuni de instalare la dispozitie: un montaj usor de detasat pe sina, montarea dispozitivului direct pe tavan sau perete, sau optiunea instalarii pe podea. Playerul spatial permite efectuarea proiectiilor din orice unghi sub orizontala si suporta orientarea de tip portret.

In ceea ce priveste design-ul sau, modelul PT-JX200FW a fost gandit compact si elegant, putand fi achizitionat in doua variante: alb sau negru.

Posibilitatea personalizarii modelelor de iluminat

Folositi telecomanda videoproiectorului PT-JX200FW pentru alegerea unui sablon personalizat pentru reflector si iluminati zonele selectate intr-un fundal proiectat. Spoturile acestea pot fi configurate ca dimensiune, pozitie si numar.

Aspect atractiv

Design-ul playerului spatial Panasonic PT-JX200FW este unul inspirat si compact, iar dimensiunile sale sunt asemanatoare cu cele ale unei lampi de iluminat. In ciuda aspectului compact, acest videoproiector va va oferi numeroase functii.

Proiectie de calitate aproape indiferent de unghi

Dispozitivul PT-JX200FW va permite sa efectuati proiectii din orice unghi si orientari tip portret prin intermediul 360 grade orizontal si 180 grade vertical.

Durata de viata lunga: 20000 de ore

Panasonic a prevazut videoproiectorul PT-JX200FW cu un drive SOLID SHINE Laser fara filtru si rezistent la praf si cu un motor optic, a caror utilitate sta in faptul ca permit efectuarea proiectiilor timp de 20000 de ore fara a fi necesare pauzele pentru mentenanta.

Intrari multiple

Acest player spatial Panasonic suporta atat formatele standard, precum si cele nemiscate printr-un terminal HDMI, Card SD si LAN wireless sau cu fir.

projector Panasonic-PTJX200FW

Posibilitatea proiectiilor wireless

Atunci cand optati pentru aplicatiile wireless pentru PC sau smartphone ale celor de la Panasonic, aceasta va va oferi numeroase optiuni de casting si control. PT-JX200 este seria de videoproiectoare care vine cu un element nou pe piata: acestea suporta Miracast screen mirroring pentru medii provenind din dispozitive compatibile.

projector Panasonic PT-JX200FW

Lentile puternice Zoom 2.2x

Acest videoproiector Panasonic PT-JX200FW foloseste lentile puternice Zoom 2.2x pentru generarea imaginilor mari de apropiere sau distanta. Videoproiectorul confera astfel flexibilitate pentru a se potrivi aspectului locatiei cu o gama variata de distante de proiectie.

projector Panasonic PT-JX200FW

Functia Playback Direct

Aceasta va permite sa folositi butoanele 1-6 ale telecomenzii pentru a utiliza continutul. Redarea a fost acordata cu aceste taste, simplificand astfel munca dumneavoastra.

Functia Playback Simultan

Unitatile multiple pot da continut identic sau diferit in mod simultan in retea oferind astfel imbunatatiri spatiale excelente locatiilor mai mari.

Dispozitivul Panasonic PT-JX200FW ofera control in-browser pentru dispozitivele smart si suport pentru PJ Link, Crestron Roomview Connected. De asemenea, Art-Net (DMX512) confera simplitate in integrarea controlului intr-o retea AV deja existenta.

Software Multi Monitoring & Control

Este un software gratuit care permite controlul a pana la 2048 unitati printr-o retea LAN de la un singur PC. Acests soft este absolut necesar pentru retelele AV mari. Daca se opteaza pentru monitorizare, atunci este posibil ca starea dispozitivului individual sa fie afisata in grupuri, in timp ce informatiile detaliate vor fi aratate separat. Functiile de control ale PT-JX200FW includ si pornirea sau oprirea alimentarii, programarea, comutarea intrarilor, si intrarile de comanda.

Keystone Screen Adjustment

Corectia verticala si orizontala independenta sau corectia in patru colturi sunt functii care va permit corectarea distorsiunii imaginii prin intermediul telecomenzii fara a avea nevoie de echipament extern.

Memory Viewer

Folositi Memory Viewer pentru a avea acces la numeroase functii, unele dintre acestea fiind stergerea, rotirea, impartirea si decolorarea imaginii, sortare media, insa si setari ale intervalului de timp.

DenumireVideoproiector Panasonic PT-JX200FW, 2000 lumeni, cu lentila
Cod ProdusPT-JX200FWE
ProducatorPanasonic
ModelPT-JX200FWE
AplicabilitateBusiness, Educational
Luminozitate2000 Lumeni
Contrast1000:1
Rezolutie1024x768 XGA
Tehnologie1-Chip DLP
Conectica
  • Intrare HDMI: HDMI 19 pini, compatibil cu HDCP, semnal audio: PCM linear (frecvente: 48 kHz, 44.1 kHz, 32 kHz)
  • LAN: RJ-45 x 1 pentru conexiune la retea, 100Base-TX, 10Base-T, compatibil cu PJLink™ (Class 1)
  • IESIRE AUDIO: M3 × 1 (monitor out, stereo)
  • IESIRE DC: Conector USB (Type A) pentru alimentare (DC 5 V, maximum 2.0 A)
Raport aspect4:3
Pachet standardCu lentila
LampaDioda laser, Clasa laser 1 (clasa 3R pentru modelele US)
Numar Lampi2
Viata lampa20000 ore
Consum 240 W Normal si 0.4 W Eco Mode
Reglaj KeystoneVertical: Max. ±40 °, Orizontal: Max. ±40 ° (Valori maxime numai in fiecare directie) (Pentru functia corner keystone, corectia este disponibila in intervalul descris)
Functie WirelessWireless Ready
ZoomZoom imbunatatit (1.0x–2.2x), Focus imbunatatit F 2.0–2.7, f=15.2–32.7 mm
Nivel zgomot33 dB (Mod Normal), 30 dB (Mod Eco)
Greutate4.60 kg
CuloareAlb
Garantie36 luni
Accesorii incluseUnitate wireless control prin telecomanda, Doua baterii pentru control prin telecomanda (R03/LR03/AAA), Software CD-ROM (Multi Monitoring & Control Software for Windows, Wireless Manager ME6.3 pentru Windows/Mac), Capac slot card, Capac terminal HDMI, Capac terminal LAN, Cheie Allen, Inchidere securizata conector

Scrie un review

Despre Videoproiector Panasonic PT-JX200FW, 2000 lumeni, cu lentila

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating