Videoproiector Panasonic PT-JX200FB, 2000 lumeni, cu lentila

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 La comanda

10.65496 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

Prezentare

Rezolutie: 1024 x 768
Luminozitate: 2000 lumeni
Contrast: 1000:1
Viata Lampa: 20000 ore
Tip: 1-Chip DLP
Greutate: 4.60 kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Videoproiectorul Panasonic PT-JX200FB creeaza o ambianta excelenta prin imbinarea luminii, video-ului si graficii dintr-o singura sursa compacta.

Dispozitivul este un player spatial care ofera iluminare si proiectare hibrida pentru a imbunatati prezentarea display-urilor si exponatelor sau pentru a creea panouri informative atragatoare in aproape orice locatie. Player-ul spatial PT-JX200FB combina lumina concentrata de un reflector si iluminatul ambiental cu imagini fixe sau in miscare intr-un design compact si usor de instalat, avand astfel un potential imens de a va transforma business-ul.

Instalare usoara si rapida

Panasonic PT-JX200FB va ofera trei optiuni simple de instalare: montaj usor de detasat pe sina, montaj direct pe tavan sau perete, sau instalare pe podea. Videoproiectorul va permite sa efectuati proiectii din orice unghi sub orizontala si suporta orientarea tip portret. Acesta a fost conceput cu o forma eleganta si compacta, fiind de asemenea disponibil in doua culori: alb si negru.

 

Modele de iluminat personalizabile

Folosind telecomanda, alegeti un sablon personalizat pentru reflector si iluminati zonele selectate intr-un fundal proiectat. Aceste spoturi au dimensiunea, pozitia si numarul usor configurabile.

Panasonic PT-JX200FB

Design atragator

Videoproiectorul Panasonic PT-JX200FB are un design inspirat si compact, ceea ce ii confera dimensiuni similare cu ale unei lampi de iluminat, dar si numeroase functii.

Proiectie din aproape orice unghi

Folosind PT_JX200FB veti putea efectua proiectii din orice unghi prin intermediul 360 grade orizontal si 180 grade vertical, la fel si in orientarile tip portret.

Timp generos fara mentenanta: 20000 ore

Drive-ul SOLID SHINE Laser fara filtru si rezistent la praf si motorul optic sunt elementele care va permit sa efectuati proiectii timp de 20000 ore fara a avea nevoie de pauze pentru mentenanta.

Panasonix PT-JX200FB

Intrari la alegere

Player-ul spatial PT-JX200FB suporta formatele video standard si nemiscate printr-un terminal HDMI, Card SD si LAN cu fir sau wireless.

Capacitate de proiectie wireless

Aplicatiile wireless Panasonic pentru PC sau smartphone confera utilizatorilor o varietate de optiuni de control si casting. Seria de videoproiectoare PT-JX200 vine cu un element nou: suporta sistemul Miracast screen mirroring pentru anumite medii provenind din dispozitive compatibile.

Lentile imbunatatite de Zoom 2.2x

Videoproiectorul Panasonic PT-JX200FB foloseste lentilele imbunatatite de Zoom 2.2x pentru a genera imagini mari din apropiere sau de la distanta, conferind astfel flexibilitate pentru a se potrivi aspectului locatiei cu o gama larga de distante de proiectie.

Panasonic PT-JX200FB

Playback Direct

Utilizati continutul folosind butoanele 1-6 de pe telecomanda. Redarea va fi potrivita cu aceste taste, ajutandu-va sa obtineti astfel efecte surpriza.

Playback Simultan

Unitatile multiple au capacitatea de a reda acelasi continut sau continut diferit in mod simultan in retea pentru imbunatatiri spatiale impresionante ale locatiilor mai mari.

Network LAN Control

Player-ul spatial Panasonic va poate oferi control in-browser pentru dispozitive smart si suport pentru PJ Link (Class 1), Crestron Roomview Connected, iar Art-Net (DMX512) simplifica integrarea controlului intr-o retea AV existenta.

Software Multi Monitoring & Control

Acest software gratuit va permite sa controlati pana la 2048 unitati printr-o retea LAN de la un singur PC, fiind ideal pentru retele AV mari, cum ar fi muzeele, lacasele de cult si spatiile de expozitie. Pentru monitorizare, starea dispozitivului individual poate fi afisata in grupuri, informatiile detaliate fiind aratate separat. Functiile de control includ pornirea sau oprirea alimentarii, comutarea intrarilor, programarea, si intrarile de comanda.

Functia Keystone Screen Adjustment

Puteti corecta cu usurinta distorsiunea imaginii prin intermediul telecomenzii fara echipament extern folosind corectie verticala si orizontala independenta sau corectie in patru colturi.

Functia Memory Viewer

Memory Viewer adauga o varietate de functii inclusiv stergerea, impartirea si decolorarea imaginii, rotirea imaginii, sortarea media, si setarile intervalului de timp.

DenumireVideoproiector Panasonic PT-JX200FB, 2000 lumeni, cu lentila
Cod ProdusPT-JX200FB
ProducatorPanasonic
ModelPT-JX200FB
AplicabilitateBusiness, Educational
Luminozitate2000 Lumeni
Contrast1000:1
Rezolutie1024x768 XGA
Tehnologie1-Chip DLP
Conectica
  • Intrare HDMI
  • HDMI 19 pini, compatibil cu HDCP, semnal audio: PCM linear (frecvente: 48 kHz, 44.1 kHz, 32 kHz)
  • LAN
  • RJ-45 x 1 pentru conexiune la retea, 100Base-TX, 10Base-T, compatibil cu PJLink™ (Class 1)
  • IESIRE AUDIO
  • M3 × 1 (monitor out, stereo)
  • IESIRE DC
  • Conector USB (Type A) pentru alimentare (DC 5 V, maximum 2.0 A)
Raport aspect4:3
Pachet standardCu lentila
LampaDioda laser, Clasa laser 1 (clasa 3R pentru modelele US)
Numar Lampi2
Viata lampa20000 ore
Consum240 W Normal si 0.4 W Eco Mode
Reglaj KeystoneVertical: Max. ±40 °, Orizontal: Max. ±40 ° (Valori maxime numai in fiecare directie) (Pentru functia corner keystone, corectia este disponibila in intervalul descris)
Functie WirelessWireless Ready
ZoomZoom imbunatatit (1.0x–2.2x), Focus imbunatatit F 2.0–2.7, f=15.2–32.7 mm
Nivel zgomot33 dB (Mod Normal), 30 dB (Mod Eco)
Greutate4.60 kg
CuloareNegru
Garantie36 luni
Accesorii incluseUnitate wireless control prin telecomanda, Doua baterii pentru control prin telecomanda (R03/LR03/AAA), Software CD-ROM (Multi Monitoring & Control Software for Windows, Wireless Manager ME6.3 pentru Windows/Mac), Capac slot card, Capac terminal HDMI, Capac terminal LAN, Cheie Allen, Inchidere securizata conector, Unitate wireless control prin telecomanda, Doua baterii pentru control prin telecomanda (R03/LR03/AAA), Software CD-ROM (Multi Monitoring & Control Software for Windows, Wireless Manager ME6.3 pentru Windows/Mac), Capac slot card, Capac terminal HDMI, Capac terminal LAN, Cheie Allen, Inchidere securizata conector

Scrie un review

Despre Videoproiector Panasonic PT-JX200FB, 2000 lumeni, cu lentila

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating