Videoproiector Panasonic Laser PT-MW630 3LCD, 6500 lumeni

Scrie un review

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii


Videoproiector Panasonic Laser PT-MW630 3LCD, 6500 lumeni

Videoproiectorul Panasonic Laser PT-MW630 dispune de 6500 de lumeni si este extrem de usor si compact pentru a putea fi instalat cu usurinta acolo unde este nevoie. Totodata, datorita zgomotului redus de doar 28dB, este ideal in mediul educational si business.

Videoproiectorul Panasonic Laser PT-MW630 3LCD beneficiaza de posibilitatea schimbarii lentilei si poate fi montat in diverse medii in functie de obiectivul ales. De asemenea, videoproiectorul vine cu un pachet larg de tehnologii avansate pentru colaboraare, cum ar fi proiectia wireless de 5 Ghz de pe mai multe dispozitive, streaming si retea securizate, prezentare fara PC, loop-through audio si altele.

Sursa de lumina laser de lunga durata si designul cu intretinere redusa ofera o luminozitate ridicata si o calitate superba a imaginii.

Imagini luminoase si de inalta calitate
Videoproiectorul Panasonic Laser PT-MW630 combina laserul Solid Shine remarcabil cu tehnologia 3LCD pentru a produce imagini vii si clare. Videoproiectoarele ofera o luminozitate ridicata de 6500lm, rezolutie WUXGA ridicata si un raport de contrast ridicat (3.000.000: 1), in timp ce circuitul de procesare a imaginii Detail Clarity Processor 4 optimizeaza imaginile, facandu-le mai clare si bine definite.

Videoproiector Panasonic Laser PT-MW630, imagini de calitate inalta

Compact si usor
Cu o amprenta mica si cantarind doar 15,2 kg, videoproiectorul Panasonic Laser PT-MW630 sunt usor de configurat in orice spatiu, fiind o alegere practica pentru utilizare in salile de predare si de intalnire. Mai mult decat atat, videoproiectoarele sunt proiectate cu functionare cu zgomot ultra-redus de 28 dB in modul Eco - mai silentios decat sunetul scrierii cu creionul - astfel incat publicul sa se poata concentra asupra prezentatorului.

Instalare flexibila
Datorita optiunilor de instalare flexibile din seria videoproiectoarele pot fi utilizate in sali de clasa si sali de sedinte de aproape orice dimensiune. Lentilele sunt interschimbabile, astfel incat acelasi videoproiector poate fi utilizat in incaperi mai mici sau mai mari.

Cu functia Powered Lens Shift nu este nevoie de o scara atunci cand utilizatorul regleaza schimbarea obiectivului si zoom-ul / focalizarea. Reglarea geometrica permite proiectarea pe ecrane curbate sau special formate, iar dispozitivul poate fi instalalt la 360 de grade.

Conceput pentru colaborare
Modulul optional fara fir ET-WM300 adauga o gama larga de tehnologii de colaborare care permit utilizatorului sa proiecteze fara fir de pe mai multe dispozitive, prezente fara PC. Aceste functii fac ca videoproiectorul sa fie perfect pentru prezentari studentesti, prelegeri interactive, instruire, brainstorming si alte intalniri de colaborare.

Intretinere redusa
Utilizatorul poate obtine pana la 20.000 de ore de imagini stralucitoare si de inalta calitate de la sursa de lumina laser de lunga durata si designul de intretinere redusa. Filtrul Eco de lunga durata poate fi utilizat si pana la 20.000 de ore, pentru a ajuta la economisirea timpului si pentru a evita dificultatile de inlocuire a filtrului (util in special pentru proiectoarele montate in tavan). Dulapul rezistent la praf ajuta, de asemenea, la reducerea intretinerii si la prelungirea duratei de viata a proiectorului.

Videoproiector Panasonic Laser PT-MW630, intretinere redusa

Imagini reglabile
Functia de ajustare a culorii permite corectii usoare de variatii ale culorii ecranelor individuale, astfel incat ecranele folosite unul langa celalalt se potrivesc. Videoproiectorul Panasonic Laser PT-MW630 are un senzor de lumina ambientala care detecteaza automat nivelurile de lumina din camera si regleaza luminozitatea imaginii pentru a o face vizibila in camere intunecate sau luminoase.

Intrari si iesiri flexibile
Videoproiectorul Panasonic Laser PT-MW630 dispune de functie DIGITAL LINK, ceea ce inseamna ca poate fi conectat la un comutator DIGITAL LINK folosind un singur cablu care ajunge pana la 150m, ceea ce face instalarea simpla si flexibila. Videoproiectoarele pot fi, de asemenea, conectate direct la o gama larga de intrari si iesiri diferite.

Memory Viewer
Videoproiectorul Panasonic Laser PT-MW630 ofera conectare prin USB, astfel ca utilizatorul nu are nevoie de un computer pentru prezentare.

Videoproiector Panasonic Laser PT-MW630, momory viewer

DenumireVideoproiector Panasonic Laser PT-MW630 3LCD, 6500 lumeni
Cod ProdusPT-MW630
ProducatorPanasonic
ModelPT-MW630
Garantie36 luni

Scrie un review

Despre Videoproiector Panasonic Laser PT-MW630 3LCD, 6500 lumeni

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating