Videoproiector Optoma ZX310STe

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 1024x768 (XGA)
Luminozitate: 3500 lumeni
Contrast: 100,000:1
Viata Lampa (Eco Mode): 20000 ore
Tip: DLP
Greutate: 6 kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Videoproiector Optoma ZX310STe: proiectie scurta laser

Alimentat de sursa de lumina laser de lunga durata ce necesita o mentenanta scazuta, videoproiectorul Optoma ZX310STe este perfect pentru business-uri, scoli si colegii. Designul sau fara lampa reduce vast costurile de functionare pentru un cost total de proprietate scazut. Raportul proiectie de 0.62:1 al videoproiectorului Optoma ZX310STe va permite sa proiectati o imagine de 100" de la numai un metru distanta.

Videoproiectorul ZX310STe ofera o gama variata de optiuni cu multe functii noi, inclusiv doua intrari HDMI, RJ45 si un puternic difuzor incorporat de 10W intr-o carcasa compacta.

Optoma ZX310STe suporta functionarea 24/7 si o orientare versatila, fiind potrivit pentru aplicatii verticale de tipul solutiilor signage in vitrinele magazinelor sau display-uri de retail, unde spatiul sau accesibilitatea pot fi limitate.

Videoproiector Optoma ZX310STe

Functii Optoma ZX310STe:

- Un videoproiector luminos laser XGA - 3500 lumeni ANSI
- Lentile short throw: imagine de 100" de la numai un metru distanta
- Durata de viata a sursei de lumina laser 20000 ore la luminozitate intreaga
- Crestron RoomView- control si monitorizare RJ45

Short Throw

Utilizand lentilele sale short throw destinate proiectiei scurte, videoproiectorul Optoma ZX310STe va permite sa proiectati o imagine impresionanta de 100" de la numai un metru distanta. Aceasta va permite sa pozitionati videoproiectorul mai aproape de perete, reducand umbrele pentru a efectua o prezentare cu usurinta.

Tehnologie laser

Videoproiectoarele laser Optoma utilizeaza laser de inalta calitate pentru crearea imaginii proiectate. In numeroase situatii, luminozitatea perceputa din videoproiectoarele cu iluminare laser poate fi dubla decat cea a unui model echivalent pe baza de lampa. Aceste videoproiectoare ofera de asemenea o eficienta crescuta pentru a mentine luminozitatea, o performanta superioara a culorii, pornire/oprire instantanee si un extraordinar ciclu de viata de pana la 20000 ore.

Culori uimitoare

Oferiti prezentari puternice si lectii educative cu o uimitoare gama de culori. Videoproiectorul Optoma ZX310STe ofera o performanta fiabila a culorii, potrivita pentru orice continut si mediu. De la culori precise sRGB pentru imagini realiste pana la prezentari vibrante uimitoare. Optoma ZX310STe ofera un mod de afisare care sa corespunda nevoilor dumneavoastra specifice si este perfect pentru o gama de prezentari grafice si video.

Videoproiector Optoma ZX310STe

Contrast superior

Utilizati un videoproiector cu contrast inalt pentru a adauga un plus de profunzime imaginilor dumneavoastra. Prin comparatie cu tehnologia competitorilor, videoproiectorul Optoma ZX310STe ofera un alb mult mai luminos si un negru mult mai profund, imaginile prind viata, iar textul apare clar, acest videoproiector fiind ideal pentru aplicatiile business si educationale.

Videoproiector Optoma ZX310STe

Full 3D

Videoproiectoarele Optoma pot afisa continut 3D de pe aproape orice sursa 3D, inclusiv playere Blu-Ray 3D, broadcasting 3D si console de jocuri de ultima generatie.

Optoma ZX310STe

Difuzor integrat

Un puternic difuzor integrat ofera o calitate exceptionala a sunetului si o instalare usoara fara a mai fi necesara achizitionarea unor difuzoare externe costisitoare.

Control

Videoproiectorul Optoma ZX310STe contine o gama larga de optiuni ce va permit controlul si monitorizarea de la distanta.

- Videoproiectorul este prevazut cu un set extins de comenzi RS232, facandu-l simplu si usor de gestionat utilizand orice sistem de control.
- Protocolul de descoperire AMX Compatibility Dynamic este incorporat in videoproiector permitand instalarea usoara cu sistemele de control AMX.
- LAN Control. Utilizand software-ul compatibil RoomView puteti porni/opri, monitoriza, gestiona si controla pana la 250 de videoproiectoare in acelasi timp de pe orice computer. Programati videoproiectoarele sa porneasca/sa se opreasca. Controlati si modificati setarile videoproiectorului utilizand un simplu browser web. Capacitati de difuzare de urgenta a textului pentru anunturi urgente sau importante. Primiti in mod automat actualizari pe e-mail pentru mentenanta lampii.

Direct power on

Videoproiectorul va porni instantaneu atunci cand unitatea este alimentata electric. Aceasta elimina necesitatea de a porni manual videoproiectorul prin utilizarea telecomenzii sau a tastaturii, ideal pentru utilizare in camere cu un comutator "master".

Direct power off

Opriti videoproiectorul dumneavoastra imediat sau direct din retea. Aceasta inseamna ca nu mai trebuie sa asteptati ca videoproiectorul dumneavoastra sa se raceasca inainte sa-l opriti.

Auto power off

Pot aparea situatii in care videoproiectorul este lasat pornit atunci cand nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, functia "auto power off" opreste in mod automat videoproiectorul dupa o anumita perioada setata de timp daca nu este utilizat.

Functionare 24/7

Videoproiectorul Optoma ZX310STe este conceput sa functioneze 24 ore pe zi in orientare standard, fiind perfect pentru aplicatiile in care sunt necesare perioadele prelungite de utilizare.

DenumireVideoproiector Optoma ZX310STe
Cod ProdusE1P1A1SWE1Z1
ProducatorOptoma
ModelOptoma ZX310STe
AplicabilitateBusiness, Educational, Short Throw
Luminozitate3500 Lumeni
Contrast100000:1
Rezolutie1024x768 XGA
TehnologieDLP
Conectica

Intrari: 2 x HDMI suport 3D 1.4a, 2 x VGA (YPbPr/RGB), 1 x video compozit, 1 x audio 3.5 mm, 1 x Audio RCA L&R, 1 x Mic 3.5 mm

Iesiri: 1 x VGA shared cu VGA2, 1 x Audio 3.5 mm

Control: 1 x RS232, 1 x RJ45, 1 x mini USB service

Raport aspect4:3
Distanta Proiectie0.75m - 1.33m
Viata lampa (ECO)20,000 ore
Consum225W
Functie 3D3D
Reglaj Keystone+/-40° vertical
Zoomfix
Difuzor Audio10 W
Nivel zgomot30 dB
Dimensiuni383 x 308 x 85 mm
Greutate6 kg
CuloareGri
Garantie24 luni
Accesorii incluseCablu alimentare AC, telecomanda, baterii AAA x 2, manual utilizare

Scrie un review

Despre Videoproiector Optoma ZX310STe

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating