Videoproiector Optoma X515 DLP

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 1024x768 (XGA)
Luminozitate: 6500 lumeni
Contrast: 10,000:1
Tip: DLP
Greutate: 5.9 kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Videoproiectorul Optoma X515: puternic si performant

Videoproiectorul Optoma X515 este conceput pentru mediile de instalare profesioniste, ofera o luminozitate de 6500 lumeni si contine mai multe optiuni de conectare digitale, doua porturi HDMI si DisplayPort. Pentru instalari mai complexe, videoproiectorul Optoma X515 este prevazut cu o gama mare zoom, functie lens shift si o functie de reglare geometrica incorporata - ideal pentru proiectie de tip image stacking, pereti inegali sau pentru situatiile in care amplasarea unui videoproiector necesita ca acesta sa fie instalat intr-un unghi.

Videoproiector Optoma X515

Functii Optoma X515:

- Un videoproiector ultraluminos XGA - 6500 lumeni ANSI
- Flexibilitate a instalarii: zoom 1.8x
- Functie lens shift vertical si orizontal
- Proiectie geometrica in patru colturi

PureShift

Simplificati instalarea utilizand PureShift, ceea ce va ofera mai multe posibilitati de amplasare a videoproiectorului.

Corectie in patru colturi

Utilizati reglajul keystone atat in plan vertical, cat si in plan orizontal. Puteti modifica fiecare colt al imaginii pentru a crea o imagine perfect patrata. Aceasta functie este ideala pentru peretii inegali sau pentru locurile in care amplasarea videoproiectorului necesita sa fie instalat intr-un anumit unghi.

Optoma X515

Potrivirea luminozitatii

Potrivirea luminozitatii este o caracteristica importanta a oricarei instalari profesioniste ce incorporeaza mai mult de un singur videoproiector. Mai multe unitati din acelasi model si cu aceeasi utilizare a lampii pot fi setate in detaliu (fine tuning) pentru a oferi aceleasi nivele ale luminozitatii; aceasta functie este importanta, mai ales cand videoproiectoarele sunt asezate unul langa celalalt.

Full 3D

Videoproiectoarele Optoma pot afisa continut 3D veritabil din aproape orice sursa 3D, inclusiv placi grafice 3D compatibile, broadcasting 3D si servere media 3D de ultima generatie.

Proiector Optoma X515

MHL

Transformati videoproiectorul dumneavoastra intr-un display smart conectandu-va smartphone-ul sau tableta cu un singur cablu utilizand MHL; acum puteti viziona prezentari si documente, face streaming video si sharing de fotografii pe marele ecran.

USB-Power

Utilizati USB-Power pentru a alimenta un dongle HDMI.

Telecomanda cu fir

Conexiunea prin telecomanda cu fir permite ca toate functiile videoproiectorului sa fie controlate individual fara a mai fi necesar ca videoproiectorul sa se afle in campul vizual al utilizatorului. Aceasta este de nepretuit atunci cand sunt utilizate mai multe unitati in timpul evenimentelor live.

Videoproiector Optoma X515

Control

Videoproiectorul Optoma X515 contine o gama larga de optiuni ce va permit controlul si monitorizarea de la distanta.

- Videoproiectorul este prevazut cu un set extins de comenzi RS232, facandu-l simplu si usor de gestionat utilizand orice sistem de control.
- Protocolul de descoperire AMX Compatibility Dynamic este incorporat in videoproiector permitand instalarea usoara cu sistemele de control AMX.
- LAN Control. Utilizand software-ul compatibil RoomView puteti porni/opri, monitoriza, gestiona si controla pana la 250 de videoproiectoare in acelasi timp de pe orice computer. Programati videoproiectoarele sa porneasca/sa se opreasca. Controlati si modificati setarile videoproiectorului utilizand un simplu browser web. Capacitati de difuzare de urgenta a textului pentru anunturi urgente sau importante. Primiti in mod automat actualizari pe e-mail pentru mentenanta lampii.

PJLink

Protocolul PJLink este incorporat in videoproiector permitand instalarea simpla cu sistemele de control compatibile PJLink.

Telnet

Videoproiectorul Optoma X515 este capabil sa primeasca comenzi prin telnet permitand instalarea simpla cu sistemele de control compatibile Telnet.

Optoma X515

AV mute

Pastrati controlul prezentarii cu functia AV mute. Mutati atentia audientei dumneavoastra de la ecran albind imaginea atunci cand nu mai este necesar.

Auto power off

Pot aparea situatii in care videoproiectorul este lasat pornit atunci cand nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, functia "auto power off" opreste in mod automat videoproiectorul dupa o anumita perioada setata de timp daca nu este utilizat.

Direct power on

Videoproiectorul va porni instantaneu atunci cand unitatea este alimentata electric. Aceasta elimina necesitatea de a porni manual videoproiectorul prin utilizarea telecomenzii sau a tastaturii, ideal pentru utilizare in camere cu un comutator "master".

Direct power off

Opriti videoproiectorul dumneavoastra imediat sau direct din retea. Aceasta inseamna ca nu mai trebuie sa asteptati ca videoproiectorul dumneavoastra sa se raceasca inainte sa-l opriti.

Functionare 24/7

Videoproiectorul Optoma X515 este conceput sa functioneze 24 ore pe zi in orientare standard, fiind perfect pentru aplicatiile in care sunt necesare perioadele prelungite de utilizare.

Personalizati videoproiectorul dumneavoastra

Utilizati orice culoare pentru videoproiectorul dumneavoastra. Selectati din orice culoare RAL. Aceasta optiune este perfecta pentru instalarile personalizate.

Videoproiector Optoma X515

 

DenumireVideoproiector Optoma X515 DLP
Cod Produs95.72S01GC0E
ProducatorOptoma
ModelX515
AplicabilitateBusiness, Educational
Luminozitate6500 Lumeni
Contrast10000:1
Rezolutie1024x768 XGA
TehnologieDLP
Conectica

Intrari: 1 x DisplayPort, 1 x VGA (YPbPr/RGB), 1 x VGA (YPbPr/RGB/wireless), 1 x HDMI 1.4a 3D support, 1 x HDMI 1.4a 3D support + MHL, 1 x video compozit, 1 x S-Video, 1 x Mic 3.5mm, 2 x Audio 3.5mm, 1 x RS232, 1 x USB-B mouse/service, 1 x RJ45, 1 x telecomanda cu fir

Iesiri: 1 x Audio 3.5mm, 1 x trigger 12V, 1 x USB-A power 1.5A, 1 x 3D sync

Raport aspect4:3
Distanta Proiectie1.3m - 7.8m
Viata lampa3000 ore (Bright), 5000 ore (Eco+)
Consum425W
Functie 3D3D
Reglaj Keystone+/-30° orizontal, +/-30° vertical
Zoommanual 1.8
Difuzor Audio2 x 10W
Nivel zgomot28 dB
Dimensiuni424 x 344 x 160 mm
Greutate5.9 kg
CuloareGri
Garantie24 luni
Accesorii incluseCablu alimentare AC, telecomanda, 2 x baterii AAA, manual utilizare

Scrie un review

Despre Videoproiector Optoma X515 DLP

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating