Videoproiector Optoma WU515T DLP

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 1920x1200 (WUXGA)
Luminozitate: 6000 lumeni
Contrast: 10,000:1
Tip: DLP
Greutate: 5.9 kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Optoma WU515T: puternic si performant

Videoproiectorul Optoma WU515T ofera imagini la o calitate Full HD pentru a oferi prezentari clare si detaliate, fiind un dispozitiv dedicat instalarilor profesioniste. Oferind un nivel al luminozitatii de 6000 lumeni si mai multe optiuni de conectare digitala, modelul WU515T mai contine doua intrari HDMI, DisplayPort si HDBaseT. Conceput pentru instalari complexe, videoproiectorul Optoma WU515T este prevazut cu o gama mare zoom, functie lens shift si o functie de ajustare geometrica incorporata, fiind ideal de utilizat in proiectia de tip image stacking, pentru locatiile cu pereti inegali sau in acele situatii ce necesita instalarea unui videoproiector intr-un unghi.

Videoproiector Optoma WU515T

Functii Optoma WU515T:
- Videoproiector Ultra Luminos WUXGA- 6000 lumeni ANSI
- Flexibilitate a instalarii: zoom 1.8x
- Functie lens shift in plan vertical si orizontal
- Corectie geometrica in patru colturi

PureShift

Simplificati instalarea utilizand PureShift, ceea ce va ofera mai multe posibilitati de amplasare a videoproiectorului.

HDBaseT

Videoproiectorul Optoma WU515T permite livrarea fara compromisuri a continutului necomprimat Full HD video, audio si comenzi de retea si control utilizand un singur cablu tip CAT capabil pana la 100 metri fara pierderi de semnal, permitandu-va astfel sa efectuati o instalare fara probleme. HDBaseT simplifica cerintele cablarii si reduce complexitatea instalarii, ceea ce semnifica o economie de timp si costuri reduse.


Corectie in patru colturi

Utilizati reglajul keystone atat in plan vertical, cat si in plan orizontal. Puteti modifica fiecare colt al imaginii pentru a crea o imagine perfect patrata. Aceasta functie este ideala pentru peretii inegali sau pentru locurile in care amplasarea videoproiectorului necesita sa fie instalat intr-un anumit unghi.

Videoproiector Optoma WU515T

Potrivirea luminozitatii

Potrivirea luminozitatii este o caracteristica importanta a oricarei instalari profesioniste ce incorporeaza mai mult de un singur videoproiector. Mai multe unitati din acelasi model si cu aceeasi utilizare a lampii pot fi setate in detaliu (fine tuning) pentru a oferi aceleasi nivele ale luminozitatii; aceasta functie este importanta, mai ales cand videoproiectoarele sunt asezate unul langa celalalt.

Full 3D

Videoproiectoarele Optoma pot afisa continut 3D veritabil din aproape orice sursa 3D, inclusiv placi grafice 3D compatibile, broadcasting 3D si servere media 3D de ultima generatie.

Videoproiector Optoma WU515T

MHL

Transformati videoproiectorul dumneavoastra intr-un display smart conectandu-va smartphone-ul sau tableta cu un singur cablu utilizand MHL; acum puteti viziona prezentari si documente, face streaming video si sharing de fotografii pe marele ecran.

USB-Power

Utilizati USB-Power pentru a alimenta un dongle HDMI.

Telecomanda cu fir

Conexiunea prin telecomanda cu fir permite ca toate functiile videoproiectorului sa fie controlate individual fara a mai fi necesar ca videoproiectorul sa se afle in campul vizual al utilizatorului. Aceasta este de nepretuit atunci cand sunt utilizate mai multe unitati in timpul evenimentelor live.

Control

Videoproiectorul Optoma WU515T contine o gama larga de optiuni ce va permit controlul si monitorizarea de la distanta.

- Videoproiectorul este prevazut cu un set extins de comenzi RS232, facandu-l simplu si usor de gestionat utilizand orice sistem de control.
- Protocolul de descoperire AMX Compatibility Dynamic este incorporat in videoproiector permitand instalarea usoara cu sistemele de control AMX.
- LAN Control. Utilizand software-ul compatibil RoomView puteti porni/opri, monitoriza, gestiona si controla pana la 250 de videoproiectoare in acelasi timp de pe orice computer. Programati videoproiectoarele sa porneasca/sa se opreasca. Controlati si modificati setarile videoproiectorului utilizand un simplu browser web. Capacitati de difuzare de urgenta a textului pentru anunturi urgente sau importante. Primiti in mod automat actualizari pe e-mail pentru mentenanta lampii.

PJLink

Protocolul PJLink este incorporat in videoproiector permitand instalarea simpla cu sistemele de control compatibile PJLink.

Telnet

Videoproiectorul Optoma WU515T este capabil sa primeasca comenzi prin telnet permitand instalarea simpla cu sistemele de control compatibile Telnet.

Optoma WU515T

AV mute

Pastrati controlul prezentarii cu functia AV mute. Mutati atentia audientei dumneavoastra de la ecran albind imaginea atunci cand nu mai este necesar.

Auto power off

Pot aparea situatii in care videoproiectorul este lasat pornit atunci cand nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, functia "auto power off" opreste in mod automat videoproiectorul dupa o anumita perioada setata de timp daca nu este utilizat.

Direct power on

Videoproiectorul va porni instantaneu atunci cand unitatea este alimentata electric. Aceasta elimina necesitatea de a porni manual videoproiectorul prin utilizarea telecomenzii sau a tastaturii, ideal pentru utilizare in camere cu un comutator "master".

Direct power off

Opriti videoproiectorul dumneavoastra imediat sau direct din retea. Aceasta inseamna ca nu mai trebuie sa asteptati ca videoproiectorul dumneavoastra sa se raceasca inainte sa-l opriti.

Functionare 24/7

Videoproiectorul Optoma WU515T este conceput sa functioneze 24 ore pe zi in orientare standard, fiind perfect pentru aplicatiile in care sunt necesare perioadele prelungite de utilizare.

Personalizati videoproiectorul dumneavoastra

Utilizati orice culoare pentru videoproiectorul dumneavoastra. Selectati din orice culoare RAL. Aceasta optiune este perfecta pentru instalarile personalizate.

Videoproiector Optoma WU515T

DenumireVideoproiector Optoma WU515T DLP
Cod Produs95.72301GC1E
ProducatorOptoma
ModelWU515T
AplicabilitateBusiness, Educational, Profesional
Luminozitate6000 Lumeni
Contrast10000:1
Rezolutie1920x1200 WUXGA
TehnologieDLP
Conectica

Intrari: 1 x DisplayPort, 2 x VGA (YPbPr/RGB), 1 x HDMI 1.4a 3D support, 1 x HDMI 1.4a 3D support + MHL, 1 x S-Video, 1 x RS232, 1 x USB-B mouse/service, 1 x RJ45, 1 x HDBaseT, 1 x telecomanda cu fir, 1 x Audio RCA L&R, 2 x Audio 3.5mm, 1 x Mic 3.5mm

Iesiri: 1 x 12V trigger, 1 x USB-A power 1.5A, 1 x 3D sync, 1 x Audio 3.5mm

Raport aspect16:10
Distanta Proiectie1.3m - 7.8m
Viata lampa3000 ore (Bright), 5000 ore (Eco+)
Consum425W
Functie 3D3D
Reglaj Keystone+/-30° orizontal, +/-30° vertical
Zoommanual 1.8
Difuzor Audio2 x 10W
Nivel zgomot28 dB
Dimensiuni424 x 344 x 160 mm
Greutate5.9 kg
CuloareGri
Garantie24 luni
Accesorii incluseCablu alimentare AC, telecomanda, 2 x baterii AAA, manual utilizare

Scrie un review

Despre Videoproiector Optoma WU515T DLP

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating