Videoproiector Optoma W515 DLP

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 Stoc limitat

7.99264 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

Prezentare

Rezolutie: 1280x800 WXGA 
Luminozitate: 6000 Lumeni 
Contrast: 10000:1 
Tip: DLP 
Greutate: 5.9 Kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Un videoproiector performant: Optoma W515

Videoproiectorul Optoma W515 este conceput pentru medii de instalare profesioniste, ofera o luminozitate de 6000 lumeni si ofera mai multe optiuni digitale de conectare, si este prevazut cu doua intrari HDMi si DisplayPort. Pentru instalari mai complexe, videoproiectorul W515 este prevazut cu o gama mare zoom, functie lens shift si o functie de ajustare geometrica incorporata- ideal pentru proiectie de tip stacking, pereti inegali sau pentru situatiile in care proiectul necesita o instalare intr-un unghi.

Videoproiector Optoma W515

Functii Optoma W515:

- Un videoproiector ultraluminos WXGA - 6000 lumeni ANSI
- Flexibilitate a instalarii: zoom 1.8x
- Functie lens shift in plan vertical si orizontal
- Proiectie geometrica in patru colturi

PureShift

Simplificati instalarea utilizand PureShift, ceea ce va ofera mai multe posibilitati de amplasare a videoproiectorului.

Corectie in patru colturi

Utilizati reglajul keystone atat in plan vertical, cat si in plan orizontal. Puteti modifica fiecare colt al imaginii pentru a crea o imagine perfect patrata. Aceasta functie este ideala pentru peretii inegali sau pentru locurile in care amplasarea videoproiectorului necesita sa fie instalat intr-un anumit unghi.

Videoproiector Optoma W515


Potrivirea luminozitatii

Potrivirea luminozitatii este o caracteristica importanta a oricarei instalari profesioniste ce incorporeaza mai mult de un singur videoproiector. Mai multe unitati din acelasi model si cu aceeasi utilizare a lampii pot fi setate in detaliu (fine tuning) pentru a oferi aceleasi nivele ale luminozitatii; aceasta functie este importanta, mai ales cand videoproiectoarele sunt asezate unul langa celalalt.

Full 3D

Videoproiectoarele Optoma pot afisa continut 3D veritabil din aproape orice sursa 3D, inclusiv placi grafice 3D compatibile, broadcasting 3D si servere media 3D de ultima generatie.

Videoproiector Optoma W515

MHL

Transformati videoproiectorul dumneavoastra intr-un display smart conectandu-va smartphone-ul sau tableta cu un singur cablu utilizand MHL; acum puteti viziona prezentari si documente, face streaming video si sharing de fotografii pe marele ecran.

USB-Power

Utilizati portul USB-A pentru a alimenta un dongle HDMI.

Telecomanda cu fir

Conexiunea prin telecomanda cu fir permite ca toate functiile videoproiectorului sa fie controlate individual fara a mai fi necesar ca videoproiectorul sa se afle in campul vizual al utilizatorului. Aceasta este de nepretuit atunci cand sunt utilizate mai multe unitati in timpul evenimentelor live.

Optoma W515

Control

Videoproiectorul Optoma W515 contine o gama larga de optiuni ce va permit controlul si monitorizarea de la distanta.

- Videoproiectorul este prevazut cu un set extins de comenzi RS232, facandu-l simplu si usor de gestionat utilizand orice sistem de control.
- Protocolul de descoperire AMX Compatibility Dynamic este incorporat in videoproiector permitand instalarea usoara cu sistemele de control AMX.
- LAN Control. Utilizand software-ul compatibil RoomView puteti porni/opri, monitoriza, gestiona si controla pana la 250 de videoproiectoare in acelasi timp de pe orice computer. Programati videoproiectoarele sa porneasca/sa se opreasca. Controlati si modificati setarile videoproiectorului utilizand un simplu browser web. Capacitati de difuzare de urgenta a textului pentru anunturi urgente sau importante. Primiti in mod automat actualizari pe e-mail pentru mentenanta lampii.

PJLink

Protocolul PJLink este incorporat in videoproiector permitand instalarea simpla cu sistemele de control compatibile PJLink.

Telnet

Videoproiectorul Optoma W515 este capabil sa primeasca comenzi prin telnet permitand instalarea simpla cu sistemele de control compatibile Telnet.

Optoma W515

AV mute

Pastrati controlul prezentarii cu functia AV mute. Mutati atentia audientei dumneavoastra de la ecran albind imaginea atunci cand nu mai este necesar.

Auto power off

Pot aparea situatii in care videoproiectorul este lasat pornit atunci cand nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, functia "auto power off" opreste in mod automat videoproiectorul dupa o anumita perioada setata de timp daca nu este utilizat.

Direct power on

Videoproiectorul va porni instantaneu atunci cand unitatea este alimentata electric. Aceasta elimina necesitatea de a porni manual videoproiectorul prin utilizarea telecomenzii sau a tastaturii, ideal pentru utilizare in camere cu un comutator "master".

Direct power off

Opriti videoproiectorul dumneavoastra imediat sau direct din retea. Aceasta inseamna ca nu mai trebuie sa asteptati ca videoproiectorul dumneavoastra sa se raceasca inainte sa-l opriti.

Functionare 24/7

Videoproiectorul Optoma W515 este conceput sa functioneze 24 ore pe zi in orientare standard, fiind perfect pentru aplicatiile in care sunt necesare perioadele prelungite de utilizare.

Personalizati videoproiectorul dumneavoastra

Utilizati orice culoare pentru videoproiectorul dumneavoastra. Selectati din orice culoare RAL. Aceasta optiune este perfecta pentru instalarile personalizate.

Videoproiector Optoma W515

DenumireVideoproiector Optoma W515 DLP
Cod Produs95.72101GC0E
ProducatorOptoma
ModelW515
AplicabilitateBusiness, Profesional
Luminozitate6000 Lumeni
Contrast10000:1
Rezolutie1280x800 WXGA
TehnologieDLP
Conectica2 x HDMI (1.4a 3D support) + MHL, DisplayPort, 2 x VGA (YPbPr/RGB), S-Video, Composite, 3 x Audio In (RCA/3.5mm), Mic In, Audio Out 3.5mm, VGA Out, RS232, USB-A Power (1.5A), USB mouse/service, RJ45, 12V trigger, 3D-Sync, Wired remote
Raport aspect16:10
Dimensiune Imagine0.63 - 7.62 m
Pachet standardCu lentila
Lampa365 W
Numar Lampi1
Viata lampa (ECO)5000 h
Viata lampa3000 h
Consum425 W
Functie 3D3D
Reglaj KeystoneVertical; Orizontal
Zoom1.8x
Difuzor Audio20 W
Nivel zgomot28 dB
Dimensiuni424 x 344 x 160 mm
Greutate5.9 kg
CuloareAlb
Garantie24 luni
Accesorii incluseCablu de alimentare
Cablu VGA
Telecomanda + baterii
Manual de utilizare

Scrie un review

Despre Videoproiector Optoma W515 DLP

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating