Videoproiector Optoma EH515T Full HD DLP

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 1920x1080 (Full HD 1080p)
Luminozitate: 5500 lumeni ANSI
Contrast: 10,000:1
Viata lampa (Eco Mode): 5000 ore
Tip: DLP
Greutate: 5.9 kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Videoproiectorul Optoma EH515T: luminos si performant

Videoproiectorul Optoma EH515T ofera imagini la o calitate Full HD pentru un nivel al detaliului fara compromisuri. Gandit pentru mediile de instalari profesioniste, modelul EH515T ofera o luminozitate de 5500 lumeni si contine optiuni de conectare digitala multiple, fiind prevazut cu doua intrari HDMI, DisplayPort si HDBaseT. Pentru instalarile complexe, videoproiectorul Optoma este prevazut cu o gama larga zoom, functie lens shift si o functie de ajustare geometrica incorporata. Din acest motiv, videoproiectorul EH515T este ideal pentru proiectia de tip image stacking, pereti inegali sau pentru acele situatii in care este necesara instalarea videoproiectorului intr-un unghi.

Optoma EH515T Full HD DLP

Functii Optoma EH515T:

- Corectie geometrica in patru colturi
- Zoom 1.8x cu functie lens shift in plan vertical si orizontal
- Conectivitate HDBaseT
- Videoproiector de 5500 lumeni 1080p DLP

Contrast superior

Utilizati un videoproiector cu contrast inalt pentru a adauga un plus de profunzime imaginilor dumneavoastra. Prin comparatie cu tehnologia competitorilor, videoproiectorul Optoma EH515T ofera un alb mult mai luminos si un negru mult mai profund, imaginile prind viata, iar textul apare clar, acest videoproiector fiind ideal pentru aplicatiile business si educationale.

Videoproiector Optoma EH515T Full HD DLP

Full 3D

Videoproiectoarele Optoma pot afisa continut 3D de pe aproape orice sursa 3D, inclusiv playere Blu-Ray 3D, broadcasting 3D si console de jocuri de ultima generatie.

Videoproiector Optoma EH515T Full HD DLP

Rezolutie Full HD

Rezolutia Full HD (1920 x 1080) are mai mult decat dublul rezolutiei HD Ready (1280 x 720). Videoproiectorul Optoma EH515T este compatibil cu emisia HDTV si media high-definition pentru a proiecta continut imagine si video la o impresionanta calitate Full 1080p in stralucirea sa digitala originala.

Videoproiector Optoma EH515T Full HD DLP

Difuzor integrat

Un puternic difuzor integrat ofera o calitate exceptionala a sunetului si o instalare usoara fara a mai fi necesara achizitionarea unor difuzoare externe costisitoare.

Economisire energie

Utilizand modurile de lampa special concepute, puteti reduce consumul de energie cu pana la 70%. Fiecare mod are un efect pozitiv asupra vietii lampii, in timp ce scade costul total de proprietate si reduce mentenanta.

Auto power off

Pot aparea situatii in care videoproiectorul este lasat pornit atunci cand nu este utilizat. Pentru a ajuta la economisirea energiei, functia "auto power off" opreste in mod automat videoproiectorul dupa o anumita perioada setata de timp daca nu este utilizat.

Eco AV mute

Pastrati controlul prezentarii cu functia Eco AV mute. Mutati atentia audientei dumneavoastra de la ecran albind imaginea atunci cand nu mai este necesar. Aceasta reduce de asemenea consumul de energie cu pana la 70%, prelungind viata lampii dumneavoastra.

Optoma EH515T Full HD DLP

PureShift

Simplificati instalarea utilizand PureShift, ceea ce va ofera mai multe posibilitati de amplasare a videoproiectorului.

Corectie in patru colturi

Utilizati reglajul keystone atat in plan vertical, cat si in plan orizontal. Puteti modifica fiecare colt al imaginii pentru a crea o imagine perfect patrata. Aceasta functie este ideala pentru peretii inegali sau pentru locurile in care amplasarea videoproiectorului necesita sa fie instalat intr-un anumit unghi.

Videoproiector Optoma EH515T Full HD DLP

Potrivirea luminozitatii

Potrivirea luminozitatii este o caracteristica importanta a oricarei instalari profesioniste ce incorporeaza mai mult de un singur videoproiector. Mai multe unitati din acelasi model si cu aceeasi utilizare a lampii pot fi setate in detaliu (fine tuning) pentru a oferi aceleasi nivele ale luminozitatii; aceasta functie este importanta, mai ales cand videoproiectoarele sunt asezate unul langa celalalt.

Videoproiector Optoma EH515T Full HD DLP

Gama zoom mare

O gama zoom mare permite mai multe posibilitati de amplasare pe mai multe tipuri de distanta fata de ecranul de proiectie. Un avantaj al acestei functii este acela ca videoproiectoarele costisitoare cu lentile intersanjabile pot fi inlocuite cu o solutie mult mai eficienta din punct de vedere al costurilor in timp ce aceste videoproiectoare inca permit diferite optiuni asupra pozitionarii.

Durata lunga de viata a lampii

Reduceti numarul de schimbari ale lampii cu o durata lunga de viata a lampii.

MHL

Transformati videoproiectorul dumneavoastra intr-un display smart conectandu-va smartphone-ul sau tableta cu un singur cablu utilizand MHL; acum puteti viziona prezentari si documente, face streaming video si sharing de fotografii pe marele ecran.

Optoma EH515T Full HD DLP

Retelistica si control

Utilizand o gama larga de optiuni puteti controla si monitoriza videoproiectorul.

RS232

Videoproiectoarele Optoma sunt prevazute cu un set extins de comenzi RS232, ceea ce transforma utilizarea oricarui sistem de control intr-o activitate simpla si usoara.

Compatibilitate AMX

Protocolul dinamic de descoperire este incorporat in videoproiector permitand instalarea usoara cu sistemele de control AMX.

LAN Control

- Utilizand software-ul compatibil RoomView puteti porni/opri, monitoriza, gestiona si controla pana la 250 de videoproiectoare in acelasi timp de pe orice computer.
- Programati videoproiectoarele sa porneasca/sa se opreasca.
- Controlati si modificati setarile videoproiectorului utilizand un simplu browser web.
- Capacitati de difuzare de urgenta a textului pentru anunturi urgente sau importante.
- Primiti in mod automat actualizari pe e-mail pentru mentenanta lampii.

Garantie a culorii

Optoma are o incredere deplina in calitatea culorii oferita de videoproiectoarele sale si ofera garantie pentru culoare cinci ani.

Culori uimitoare

Oferiti prezentari puternice si lectii educative cu o uimitoare gama de culori. Videoproiectorul Optoma EH515T ofera o performanta fiabila a culorii, potrivita pentru orice continut si mediu. De la culori precise sRGB pentru imagini realiste pana la prezentari vibrante uimitoare. Optoma EH515T ofera un mod de afisare care sa corespunda nevoilor dumneavoastra specifice si este perfect pentru o gama de prezentari grafice si video.

USB-Power

Utilizati portul USB-A pentru a alimenta un dongle HDMI, precum Google Chromecast.

Proiectie de tip image stacking

Dublati luminozitatea imaginii dumneavoastra fara a creste costurile dumneavoastra de instalare; utilizand ajustarea warp, puteti obtine orice luminozitate doriti. Tehnica de image stacking permite instalari flexibile si o redundanta mai mare; o imagine poate fi afisata fara intrerupere in timpul schimbarii lampilor. Alternativ, imaginile pot fi aliniate pentru a fi perfect patrate daca sunt aliniate dincolo de limita mutarii lentilelor.

Telecomanda cu fir

Conexiunea prin telecomanda cu fir permite ca toate functiile videoproiectorului sa fie controlate individual fara a mai fi necesar ca videoproiectorul sa se afle in campul vizual al utilizatorului. Aceasta este de nepretuit atunci cand sunt utilizate mai multe unitati in timpul evenimentelor live.

Optoma EH515T Full HD DLP

HDBaseT

Videoproiectorul Optoma EH515T permite livrarea fara compromisuri a continutului necomprimat Full HD video, audio si comenzi de retea si control utilizand un singur cablu tip CAT capabil pana la 100 metri fara pierderi de semnal, permitandu-va astfel sa efectuati o instalare fara probleme. HDBaseT simplifica cerintele cablarii si reduce complexitatea instalarii, ceea ce semnifica o economie de timp si costuri reduse.

 

DenumireVideoproiector Optoma EH515T Full HD DLP
Cod Produs95.72201GC1E
ProducatorOptoma
ModelEH515T
AplicabilitateBusiness, Educational, Profesional
Luminozitate5500 Lumeni
Contrast10000:1
Rezolutie1920x1080 Full HD
TehnologieDLP
Conectica

1 x HDBaseT™(RJ-45) 2 x HDMI (1.4a 3D support) + MHL, DisplayPort, 2 x VGA (YPbPr/RGB), S-Video, Compozit, 3 x Intrare Audio (RCA/3.5mm), Intrare Mic, Iesire Audio 3.5mm, Iesire VGA, RS232, USB-A Power (1.5A), USB mouse/service, RJ45, 12V trigger, 3D-Sync, telecomanda cu fir

Raport aspect16:9
Distanta Proiectie1.3m-8m
Viata lampa (ECO)5000 ore
Viata lampa3000 ore (Bright)
Consum425W
Functie 3D3D
Reglaj Keystone+/-30° orizontal, +/-30° vertical
Zoommanual 1.8x
Difuzor Audio20W
Nivel zgomot28 dB
Dimensiuni424 x 344 x 160 mm
Greutate5.9 kg
CuloareGri
Garantie24 luni
Accesorii incluseCablu alimentare AC, cablu VGA, telecomanda, baterii, card pornire rapida, CD instructiuni utilizare

Scrie un review

Despre Videoproiector Optoma EH515T Full HD DLP

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating