Videoproiector 3D Casio XJ-H1700 DLP

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 1024x768 XGA
Luminozitate: 4000 Lumeni
Contrast: 1400:1
Viata Lampa (Eco Mode): 20000 h
Tip: DLP
Greutate: 7.1 Kg

*imaginile au caracter informativ



Calculeaza costurile de livrare

Detalii

Casio

SURSA DE LUMINA HIBRIDA CASIO
Prin combinatia unui laser cu un element fluorescent si a LED-urilor, Casio a creat o sursa de lumina originala, fara mercur, capabila sa genereze multa stralucire. Albastrul si rosul sunt emise cu ajutorul unor LED-uri de putere, in vreme ce verdele este obtinut prin conversia luminii albastre a unui laser, folosind un element de fosfor.


SURSA LUMINOASA FARA MERCUR

Are o durata de viata de 10 ori mai lunga decat lampa cu mercur de la Casio si este mai economica din punct de vedere al nevoii de inlocuire. Proiectoarele Casio Hybrid Light Source ofera timpi de pornire si inchidere foarte mici. Aparatul ajunge la stralucirea maxima in maximum 8 secunde, iar timpul de racire la inchidere, este aproape nul.   CULORI DE CALITATE, INALTA STRALUCIRE


Aceste dispozitive ofera o crestere cu 50 de procente a intensitatii spectrului de culoare, pentru prezentari cu impact ridicat, datorita imbunatatirilor in tehnologiile LED si laser. Reproducerea superioara a culorilor imbunatateste puritatea si permite efectelor vizuale sa apara mai stralucitoare si sa ofere imagini puternic definite, altfel decat o fac proiectoarele conventionale.  









COSTURI SCAZUTE
In comparatie cu proiectoarele obisnuite de inalta stralucire care functioneaza cu lampi de mercur, tehnologia Casio Hybrid Light Source reduce costurile, dar si timpul si eforturile ce le implica schimbarea lampilor si ofera imagini clare, de inalta calitate pe parcursul unei perioade mai indelungate. Designul fara lampa clasica, e sustinut si de o perioada lunga de garantie de 3 ani, care include si sursa de lumina; utilizatorii vor beneficia de operatii continue si fara griji atunci cand achizitioneaza un proiector hibrid de la Casio

WXGA
Rezolutia nativa WXGA (1280 X 800) a proiectoarelor Slim va permite o vizualizare optima a continutului creat si formatat pentru ecranele wide, devenite obisnuinta in zilele noastre. Indiferent daca e vorba de vizualizarea unei foi de sarcini sau a doua aplicatii side by side, proiectoarele WXGA Slim folosesc mai eficient dimensiunile ecranului si afiseaza mai multe informatii pe aceiasi suprafata de proiectie. Afisarea pe ecrane cu format Wide, a devenit un standard, iar acum proiectoarele pot fi compatibile cu ecranele widescreen ale Notebook-urilor si surselor video de inalta definitie (HD).

Casio

 

 

PROIECTOARELE CASIO SUNT GATA DE PROIECTII DLP 3D READY  

 

Adaugati entuziasmul unor proiectii dinamice DLP 3D Ready, afacerii dumneavoastra sau aplicatiilor educationale. Acum, proiectoarele Casio pot afisa continut DLP 3D Ready cu ajutorul uni computer compatibil 3D, iar prin folosirea programului optional de conversie 2D-3D, putem converti si vizualiza continut composit 2D. Ochelarii cu Shutter pentru proiectii active, DLP 3D Ready si aplicatia software necesara sunt disponibile pentru vanzare separata.

Cerinte de sistem pentru DLP 3D: 
PC compatibil 3D (desktop ori laptop)  

  • Microsoft : Microsoft© Windows© Vista™ (32 bit), XP (32 bit) SP2 sau echivalent.
  • Sistem de operare: Windows XP sau Windows 7
  • Procesor: Intel® Core™2 Duo sau mai puternic. 1GB memorie sau mai mult (recomandat 2GB). De preferat 1GB spatiu pe disc.
  • Cerinte placa video:
    Laptop: nVidia Quadro Graphics card sau echivalent, trebuie sa fie Quad Buffered si Open GL 3D
    Desktop: nVidia FX580 sau mai puternic
  • Software: DirectX® 9.0c sau echivalent; Windows Media Player 11 sau echivalent.

REGLAJ AUTOMAT AL STRALUCIRII

Reglajul automat al stralucirii, economiseste energie si reduce oboseala ochilor.

Puteti afla mai multe detalii tehnice in sectiunea Specificatii sau pentru o descriere amanuntita a produsului, accesati pagina producatorului:

DenumireVideoproiector 3D Casio XJ-H1700 DLP
Cod Produs4971850466055
ProducatorCasio
ModelXJ-H1700
AplicabilitateBusiness, Instalatii fixe
Luminozitate4000 Lumeni
Contrast1400:1 Static
Rezolutie1024x768 XGA
TehnologieDLP
ConecticaAUDIO OUT , Composite , D-SUB 15 pin IN (VGA) , HDMI , RS-232 , S-VIDEO Input , Video Input
Raport aspectNative: 4:3
Dimensiune Imagine0.6 - 7.62 m
Distanta Proiectie1.8 - 3.6 m
Pachet standardCu lentila
LampaLED/Laser Hibrid
Numar Lampi1
Viata lampa (ECO)> 20000 h
Viata lampa20000 h
Consum430 W
Functie 3D3D - Ready
Reglaj KeystoneVertical
Zoom1.2X
Difuzor Audio1 x 10w
Nivel zgomot33 dB
Dimensiuni400 x 323 x 106 mm
CuloareAlb
Garantie60 luni sau 10000 h
Accesorii incluseCablu de alimentare;
Cablu VGA;
Telecomanda + Baterii;
CD manual de utilizare;
Geanta

Scrie un review

Despre Videoproiector 3D Casio XJ-H1700 DLP

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating