Videoproiector Casio XJ-A251 DLP

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 1280x800 WXGA
Luminozitate: 3000 Lumeni
Contrast: 2000:1
Viata Lampa (Eco Mode): 20000 h
Tip: DLP
Greutate: 2.3Kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Casio

SURSA DE LUMINA HIBRIDA CASIO
Prin combinatia unui laser cu un element fluorescent si a LED-urilor, Casio a creat o sursa de lumina originala, fara mercur, capabila sa genereze multa stralucire. Albastrul si rosul sunt emise cu ajutorul unor LED-uri de putere, in vreme ce verdele este obtinut prin conversia luminii albastre a unui laser, folosind un element de fosfor.


SURSA LUMINOASA FARA MERCUR

Are o durata de viata de 10 ori mai lunga decat lampa cu mercur de la Casio si este mai economica din punct de vedere al nevoii de inlocuire. Proiectoarele Casio Hybrid Light Source ofera timpi de pornire si inchidere foarte mici. Aparatul ajunge la stralucirea maxima in maximum 8 secunde, iar timpul de racire la inchidere, este aproape nul.   CULORI DE CALITATE, INALTA STRALUCIRE


Aceste dispozitive ofera o crestere cu 50 de procente a intensitatii spectrului de culoare, pentru prezentari cu impact ridicat, datorita imbunatatirilor in tehnologiile LED si laser. Reproducerea superioara a culorilor imbunatateste puritatea si permite efectelor vizuale sa apara mai stralucitoare si sa ofere imagini puternic definite, altfel decat o fac proiectoarele conventionale.  

COSTURI SCAZUTE
In comparatie cu proiectoarele obisnuite de inalta stralucire care functioneaza cu lampi de mercur, tehnologia Casio Hybrid Light Source reduce costurile, dar si timpul si eforturile ce le implica schimbarea lampilor si ofera imagini clare, de inalta calitate pe parcursul unei perioade mai indelungate. Designul fara lampa clasica, e sustinut si de o perioada lunga de garantie de 3 ani, care include si sursa de lumina; utilizatorii vor beneficia de operatii continue si fara griji atunci cand achizitioneaza un proiector hibrid de la Casio

WXGA
Rezolutia nativa WXGA (1280 X 800) a proiectoarelor Slim va permite o vizualizare optima a continutului creat si formatat pentru ecranele wide, devenite obisnuinta in zilele noastre. Indiferent daca e vorba de vizualizarea unei foi de sarcini sau a doua aplicatii side by side, proiectoarele WXGA Slim folosesc mai eficient dimensiunile ecranului si afiseaza mai multe informatii pe aceiasi suprafata de proiectie. Afisarea pe ecrane cu format Wide, a devenit un standard, iar acum proiectoarele pot fi compatibile cu ecranele widescreen ale Notebook-urilor si surselor video de inalta definitie (HD).

Casio

 

 

2X ZOOM OPTIC 

 

Indiferent daca sunteti intr-un birou mic sau intr-o sala, puternicul zoom de 2X al lentilelor va ofera flexibilitate in pozitionarea facila a proiectorului.

HDMI 
O intrare integrata HDMI (High Definition Multimedia Interface) va ofera conectivitate digitala directa si va permite conectarea la multe laptopuri Widescreen, care in ultimul timp sunt livrate cu iesire HDMI. Proiectorul Slim este compatibil cu formatele video HD si poate realiza conexiuni cu playere Blu-Ray, convertere si sisteme de jocuri.

REGLAJ AUTOMAT AL STRALUCIRII

Reglajul automat al stralucirii, economiseste energie si reduce oboseala ochilor.

Puteti afla mai multe detalii tehnice in sectiunea Specificatii sau pentru o descriere amanuntita a produsului, accesati pagina producatorului:

DenumireVideoproiector Casio XJ-A251 DLP
Cod Produs4971850466123
ProducatorCasio
ModelXJ-A251
AplicabilitateBusiness, Educational, Home, Portabil
Luminozitate3000 Lumeni
Contrast2000:1 Static
Rezolutie1280x800 WXGA
TehnologieDLP
ConecticaD-SUB 15 pin IN (VGA) , HDMI , RS-232
Raport aspectNative: 16:10
Dimensiune Imagine0.3 - 7.62 m
Distanta Proiectie1.2 - 4.5 m
Pachet standardCu lentila
LampaLED/Laser Hibrid
Numar Lampi1
Viata lampa (ECO)> 20000 h
Viata lampa20000 h
Consum270 W
Reglaj KeystoneVertical
Zoom2X
Difuzor Audio1 x 1w
Nivel zgomot35 dB
Dimensiuni297 x 43 x 210 mm
GreutateIndisponibil
CuloareAlb
Garantie60 luni sau 10000 h
Accesorii incluseCablu de alimentare;
Cablu VGA;
Telecomanda + Baterii;
CD manual de utilizare;
Geanta

Scrie un review

Despre Videoproiector Casio XJ-A251 DLP

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating