Videoproiector BenQ X12000

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 3840x2160 (4K UHD)
Luminozitate: 2200 lumeni
Contrast: 50.000:1
Viata Lampa (Eco Mode): 20.000 ore
Tip: DLP
Greutate: 18.2 kg

*imaginile au caracter informativ



Calculeaza costurile de livrare

Detalii


Videoproiector BenQ X12000, 4K, 2200 lumeni

Videoproiector BenQ X12000, experiente cinematografice de calitate inalta

Videoproiectorul BenQ X12000 este ideal pentru divertismentul de acasa, pentru o experienta cinematoografica reala, reprezentata prin culori vii si imagini bine definite. Datorita rezolutiei 4K, acest device reproduce cu exactitate imaginile proiectate.


Videoproiector 4K de cinema
Videoproiectoarele BenQ DLP 4K UHD Pro Cinema ofera o calitate cinematografica a culorilor si a contrastului cu peste 8,3 milioane de pixeli, fara artefacte legate de panou.

 

 

4K UHD True 8,3 milioane de perfectiuni de pixeli
Dispozitivul X12000 utilizeaza 4,15 milioane de micromirorii DLP 4K UHD DMD si viteza de comutare rapida. De asemenea, videoproiectorul dispune de capacitate avansata de procesare a imaginii chipset-ului DLP 4K UHD pentru a atinge specificatiile 4K UHD ale CTA, oferind o rezolutie 3840x2160 cu 8,3 milioane pixeli distincti pentru fiecare cadru. Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat Full HD 1080p, 4K UHD reduce neclaritatea pixelilor.

Videoproiector BenQ X12000, 4K UHD

Videoproiector BenQ X12000, precizie a culorilor

 

Precizie a culorilor
Cu o singura tehnologie DMD DLP pentru a evita problemele inerente de aliniere ale mai multor panouri, videoproiectorul BenQ X12000 prezinta imagini integre si culoari precise, in special cu pixeli 4K ultra-fini mult mai mici decat 1080p pixeli. Dispozitivul BenQ X12000 genereaza imagini bine definite si culori exacte, lipsite de artefacturi, cum ar fi neclaritatea, umbrirea si modelele de interferenta pentru o claritate imaculata.

Obiectiv optimizat 4K pentru claritate pura
Cu arhitectura obiectivului de varf, motorul optic este special conceput pentru o calitate spectaculoasa a imaginii 4K, oferind functia True Zoom si prezentand cea mai buna calitate a vizualizarii cu optica impecabila.

Videoproiector BenQ X12000, precizie a culorilor

Videoproiector BenQ X12000, lens array

 

Lens Array
O gama de obiective cu 14 elemente de inalta rezolutie este structurata in sase grupuri cu cadru metalic si cadru celular, cu o tehnologie superioara, cu o penetrare mai mare a luminii pentru o intensitate 4K de lunga durata, cu o performanta a culorii si claritate.

 

 

 


Focus Sync

Sistemul True Zoom al X12000 se regleaza automat pentru a urmari reglajele focalizarii. Astfel se otimizeaza raportul de zoom pentru a oferi o focalizare perfecta vizual fara defecte. Cele trei grupuri de obiective de focalizare se ajusteaza simultan cu grupul de obiective cu zoom. Astfel se anuleaza orice camp curbat pentru performante cinematografice imaculate si claritate de inalta precizie in fiecare colt al imaginii.

Videoproiector BenQ X12000, focus Sync

Videoproiector BenQ X12000,  optica fara cusur

 

Optica fara cusur
Sistemul optic BenQ 4K foloseste doar sticla de cea mai inalta calitate pentru o penetrare superioara a luminii si o calitate realista a imaginii. Acoperirile de lentile proprietare cu dispersie redusa minimizeaza aberatia cromatica, astfel incat utilizatorul sa se poata bucura de continutul preferat 4K UHD intr-o claritate stralucitoare.

 

 

 

Videoproiector BenQ X12000, CinematicColor
Tehnologia BenQ CinematicColor

Tehnologia CinematicColor utilizeaza culori optime pentru a scoate in evidenta imagini precise si imbunatatite. Spatiul de culoare DCI-P3 foarte larg al CinematicColor (acoperind un spectru vizibil mult mai mare decat Rec. 709), raportul de contrast ANSI nativ ridicat si calibrarea certificata ISFccc asigura performante incredibile ale imaginii si ofera imagini detaliate, clare si bine definite.

Videoproiector BenQ X12000, DCI-P3 Color

 

DCI-P3 Color
Videoproiectorul BenQ X12000 combina LED-urile ColorSpark HLD si tehnologia proprietara BenQ CinematicColor pentru a ajunge la spatiul de culoare DCI-P3 din industria cinematografica americana, acoperind un spectru vizibil mult mai mare decat Rec. 709. Cu DCI-P3, dispozitivul X12000 reproduce perfect calitatea cinematografica autentica, atat cu luminozitate ridicata, cat si cu o precizie a culorilor.

Videoproiector BenQ X12000, luminozitate echilibrata

 

Echilibreaza perfect luminozitatea si culoarea
Tehnologia CinematicColor utilizeaza o gama mai larga de culori si o luminozitate mai mare LED-urile ColorSpark HLD pentru a produce gama de culori expansiva DCI-P3 egaland standardele inalte ale cinematografiei digitale comerciale, obtinand un echilibru perfect intre luminozitatea ridicata si culoarea cinematografica.

Videoproiector BenQ X12000, certificare ISF

 

Calibrare vizuala certificata ISFccc
Prin calibrarea vizuala certificata ISFccc de la Imaging Science Foundation incorporata, performanta imaginii si culorilor poate fi personalizate pentru orice spatiu, impreuna cu modurile de echilibrare a luminii prestabilite pentru zi si noapte.

 

 

 

Videoproiector BenQ X12000, contrast ridicat
Contrast ridicat

Generand niveluri de performanta ale raportului de contrast ANSI nativ de varf in industrie, videoproiectorul BenQ X12000 produce negru clar, adanc si real si rezolva straturi subtile si detalii fine in scene intunecate si luminoase, fara spalare.

CinemaMaster Video+
CinemaMaster Video+ transforma orice camera intr-un sistem home theater calitate inalta, cu tehnologii de imbunatatire a videoclipurilor, care ii vor satisface chiar si pe cei mai rigurosi utilizatori.

Videoproiector BenQ X12000,  4K Pixel Enhancer4K Pixel Enhancer
4K Pixel Enhancer este o caracteristica de imbunatatire a marginilor adaptabila la miscare, care detecteaza schimbarile de culoare dintre un obiect si fundalul acestuia pentru a produce margini bine definite si texturi de suprafata precise.


Videoproiector BenQ X12000, color enhancer
Color Enhancer

Color Enhancer moduleaza algoritmii complexi de culoare pentru a reda ireprosabil culorile saturate, gradientii fini, nuantele intermediare si pigmentii subtili.




Videoproiector BenQ X12000,  ton special pentru piele
Functie ton de piele (Flesh Tone)

Functia Flesh Tone previne decolorarea tonurilor pielii de la lumina fasciculului de proiectie, prezentand fiecare ton de piele in cea mai frumoasa nuanta.

 

 

 

DCTI si DLTI Enhancer
Algoritmii sofisticati DCTI si DLTI imbunatatesc puterea de culoare si lumina pentru o adancime superba a imaginii si performante de culoare. Digital Color Transient Improvement (DCTI) imbunatateste tranzitiile drastice de culoare fara interferente de zgomot, iar Digital Luminance Transient Improvement (DLTI) reduce zgomotul de la comutarea rapida.

Videoproiector BenQ X12000, DCTI SI DLTI Enhancer


Unghi larg de vizualizare

Obiectivul anamorfic Panamorph Paladin care este optional ofera un raport de aspect imersiv de 2.4: 1, oferind inca 2 milioane de pixeli pentru luminozitate si detalii sporite pentru a recrea experiente cinematografice complete chiar acasa.

Videoproiector BenQ X12000, unghi larg de vizualizare


Reglare flexibila pentru alinierea ecranului

Videoproiectoarele din seria BenQ CinePro se potrivesc perfect in cinematografele de acasa, oferind instrumente de ajustare puternice, dar usor de utilizat.

 

Videoproiector BenQ X12000, reglare flexibila aliniere ecran

Schimbarea obiectivului pentru plasarea perfecta a imaginii
Videoproiectoarul BenQ X1200 ofera schimbarea obiectivului H / V pentru a se potrivi perfect in orice camera cu o gama dinamica de distante si inaltimi de proiectie. Schimbarea obiectivului permite deplasarea imaginilor in sus si in jos sau lateral, fara a sacrifica calitatea imaginii pentru o configurare sau instalare usoara.

 

Videoproiector BenQ X12000, schimbare obiectiv

Zoom mare de 1,5 X
Videoproiectorul BenQ X12000 ofera un zoom mare de 1,5X pentru o gama larga de Throw ratio pentru a creste semnificativ flexibilitatea instalarii pentru diverse optiuni de montare si plasare, transformand orice spatiu intr-un home cinema cu adevarat inspirational.

 

 

 

Videoproiector BenQ X12000, ventilatie frontala

Design elegant al ventilatiei frontale

Ventilatia orientata spre fata a videoproiectorului BenQ X12000 si designul elegant si simplu sunt potrivite pentru instalari subtile de montare pe tavan, ascunse, de dulap sau de perete. Designul minimalist se combina cu orice design interior existent si ofera oportunitati de instalare flexibile.

 

 

 

 

 

 

 

 

Videoproiector BenQ X12000, interfata inteligenta

 

 

 

 

Interfata inteligenta pentru configurare simpla
Aspectul de port neobstructionat al videoproiectorul BenQ X12000 separa puterea si semnalul video pentru a elimina interferentele fara aglomeratie vizibila, cu suficient spatiu liber pentru spatiul de stocare pentru a gazdui cabluri groase de inalta calitate si incuietori pentru cabluri HDMI / alimentare pentru a le mentine in siguranta.

 

 

 

 

 

 

 

DenumireVideoproiector BenQ X12000
Cod Produs9H.JG177.18E
ProducatorBenq
ModelBenQ X12000
AplicabilitateCinema, Home Cinema, Profesional
Luminozitate2200 Lumeni
Contrast50000:1
Rezolutie3840x2160
TehnologieD-ILA
Conectica

PC (D-Sub) x 1
HDMI (1.4a) / HDCP (1.4) x 1
HDMI (2.0a) / HDCP (2.2) x 1
MHL 2.1 (Distribuire cu HDMI) x 1
USB (tip mini B) x 1 (Service)
LAN x 1
RS232 x 1
DC 12V Trigger x 2
Receiver IR x 2 (Fata/Spate)
Intrare IR x 1
Securitate x 1

Raport aspect16:9
Dimensiune Imagine1.36 - 2.03 (100" @ 3m)
LampaHLD
Viata lampa (ECO)20000 ore
Viata lampa20000 ore
Zoom1.5x
Nivel zgomot31 dBA
Dimensiuni470.7 x 224.9 x 564.7 mm
Greutate18.2 kg
CuloareNegru
Garantie36 luni
Accesorii incluseCarton: Da Telecomanda cu baterie (numele modelului RC): Da (RCV024) Cablu de alimentare (in functie de regiune): Da CD Manualul utilizatorului: Da Ghid de initiere rapida: Da Card de garantie (in functie de regiune): Da Capac lentila: Da Baterie: Da Accesoriu unic (compatibilitate necesara): Lentile anamorfice

Scrie un review

Despre Videoproiector BenQ X12000

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating