Videoproiector BenQ W2700

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 3840x2160 (4K UHD)
Luminozitate: 2000 lumeni
Contrast: 30000:1
Viata Lampa (Eco Mode): 10.000 ore
Tip: DLP
Greutate: 4.2 kg

*imaginile au caracter informativ



Calculeaza costurile de livrare

Detalii


Videoproiector BenQ W2700, 4K, 2000 lumeni

Rezolutia videoproiectorului 4K HDR reproduce detalii surprinzatoare pentru pasionatii de Home Cinema. Videoproiectorul BenQ W2700 este proiectat pentru entuziastii audio-video care doresc sa profite de fiecare detaliu pentru experiente cu adevarat cinematografice. Acestia se pot bucura de spatiul de culori DCI-P3 super-larg cu textura si redare asemanatoare filmului, asa cum au prevazut regizorii.

CinematicColor pentru culori asa cum isi doresc regizorii
Tehnologia CinematicColor utilizeaza culori optime pentru a scoate in evidenta imagini precise si imbunatatite. Spatiul de culoare DCI-P3 foarte larg al CinematicColor (acoperind un spectru vizibil mult mai mare decat Rec. 709), raportul de contrast ANSI nativ ridicat si calibrarea certificata ISFccc asigura performante incredibile ale imaginii si ofera imagini detaliate, clare si bine definite pentru a insoti utilizatorul in lumea filmelor.

Videoproiector BenQ W2700, culori impresionante

 

Cinematografe digitale DCI-P3 color super-largi
Imbunatatind culorile optime pentru o calitate precisa a imaginii, tehnologia BenQ CinematicColor atinge spatiul de culoare DCI-P3 de pana la 95% din industria cinematografica americana, acoperind un spectru vizibil mult mai mare decat Rec. 709. Cu DCI-P3, W2700 reproduce perfect calitatea cinematografica autentica cu o precizie larga si precisa a culorilor, asa cum au conceput initial regizorii.

Cartografiere imbunatatita a culorilor pentru reproducerea nuantelor naturale
Tehnologia BenQ Enhanced Color Mapping realizeaza redarea precisa a culorilor pentru a dezlantui imagini uluitoare cu nuante perfect realiste reglate automat pentru a reflecta natura atunci cand utilizatorul urmareste filme Blu-ray DCI-P3 4K.

Videoproiector BenQ W2700, setari de calibrare din fabrica

 

Precizie de culoare calibrata din fabrica
Folosind instrumente si software speciale, videoproiectorul lBenQ W2700 este testat si ajustat pentru temperatura precisa a culorii D65, gama, nivelul de negru, nivelul de alb, gri neutru, urmarirea culorilor RGBCMY, nuanta, saturatie, luminozitate si iesire pe baza Recomandarii UIT-R. Toate datele de la mai multe interfete sunt compilate pentru rapoarte individuale de calibrare din fabrica, garantand 100% Rec.709 cu Delta E <3, implementand, de asemenea, o masa optima de culori DCI-P3 prin tehnologia exclusiva BenQ CinematicColor pentru a reproduce culorile autentice ale filmelor de la Hollywood.

 

 

 

 

 

 

Videoproiector BenQ W2700, calibrare ceretificata ISFccc

 

Calibrare vizuala certificata ISFccc
Prin incorporarea calibrului vizual certificat ISFccc de la Imaging Science Foundation, performanta imaginii si culorilor poate fi personalizata pentru orice spatiu, impreuna cu moduri de echilibru luminoase prestabilite pentru zi si noapte.

Calitate video hiper-realista cu HDR-PRO
Optimizata pentru proiectie, tehnologia exclusiva BenQ HDR-PRO imbunatateste experienta de vizionare 4K HDR. Folosind o cartografiere a tonurilor imbunatatita, HDR-PRO ofera o gama mai mare de contrast pentru a scoate in evidenta fiecare detaliu de la Blu-ray 4K, precum si continut de streaming pentru o placere cinematografica de neegalat.

Moduri de film optimizate pentru home cinema
Pentru a realiza experiente de home cinema complet personalizate, modurile de film optimizate ale videoproiectorului BenQ W2700 sunt adaptate pentru a oferi culori cinematografice autentice.

Reproducere cinematografica autentica pentru Dark Rooms
Videoproiectorul BenQ W2700 dezvaluie culori variate si detalii subtile din filme care utilizeaza o gama de culori 100% Rec.709, pentru a prezenta cel mai bun continut SDR 1080p intr-un mediu confortabil de camera AV.

 

Videoproiector BenQ W2700, moduri optimizate pentru camere intunecate

Dispozitivul BenQ ofera contrast dinamic si reproducere reala a culorilor bazate pe tehnologia HDR-PRO si gama de culori 95% DCI-P3, ideal pentru Blu-ray 4K HDR si streaming de continut HLG in setari confortabile ale camerei AV.

Cartografierea imbunatatita a tonurilor pastreaza detalii intunecate
BenQ Enhanced Cinema-Optimized Tone Mapping cu Active Iris si tehnologia Dynamic Black maresc raportul de contrast, astfel incat utilizatorul sa poata vedea detaliile intunecate cu o claritate totala.

Proiectie de luminozitate HDR optimizata
Optimizarea luminozitatii HDR pastreaza un contrast ridicat ce este ideal in timp ce proiecteaza diferite dimensiuni de imagine si diferite castiguri de ecran utilizate cel mai frecvent in home theater. Astfel se asigura o gama mai mare de contrast si o calitate superioara a imaginii atunci cand modul HDR este activat.

Supra-alimentat de HDR10 si HLG
Tehnologia BenQ HDR-PRO este supra-alimentata de suportul HDR10 si HLG (Hybrid Log-Gamma), oferind imagini incredibile, indiferent daca utilizatorul exploreaza printr-un film Blu-ray sau streaming de continut, meci sportiv pe platforme populare.

Experiente de film pe ecran mare pentru camere de zi
Videoproiectorul BenQ W2700 este conceput pentru vizionarea Blu-ray 4K HDR si streaming de continut HLG bazat pe Rec. 709 si tehnologia HDR-PRO in medii cu luminozitate mai mare.

4K UHD True 8,3 milioane de perfectiuni de pixeli
Producand rezolutie 4K UHD 3840x2160 cu 8,3 milioane de pixeli distincti pentru fiecare cadru, videoproiectorul BenQ W2700 utilizeaza noua generatie de 0,47” tehnologie DLP single-DMD pentru a minimiza profilul elegant si compact al proiectorului pentru stiluri de viata moderne. Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat Full HD 1080p, 4K UHD reduce neclaritatea pixelilor.

Videoproiector BenQ W2700, 4K UHD


Precision 10-Element

O gama de lentile cu 10 elemente de inalta rezolutie este structurata in opt grupuri cu cadru metalic si celula, tehnologia proiectorului 1080p superioara, cu o penetrare mai mare a luminii pentru o intensitate 4K de lunga durata.

Videoproiector BenQ W2700, lentile


CinemaMaster Audio + 2 pentru sunet impresionant

BenQ CinemaMaster Audio + 2 ofera algoritmi EQ exclusivi pentru claritate pura a sunetului senzual, asa cum este folosit de studiourile de la Hollywood.

Reglare flexibila pentru alinierea ecranului
Designul usor al videoproiectorului BenQ W2700 si profilul elegant si compact accentueaza estetica frumoasa, precum si functionalitatea intuitiva. Videoproiectorul W2700 ofera calitate cinematografica in orice spatiu, cu o lentila short throw puternica, zoom mare de 1,3 ori si cu reglare verticala a obiectivului.

Reglare automata a zoom-ului
Focalizand automat, indiferent de variatiile de dimensiune ale ecranului, sistemul de zoom al videoproiectorului BenQ W2700 se ajusteaza pentru a urma ajustarile de focalizare, optimizand raportul de zoom pentru a oferi focalizare perfecta vizual, fara defecte, pentru o claritate de inalta precizie in fiecare colt al imaginii simultan.

Videoproiector BenQ W2700, reglare automata a zoomului

Videoproiector BenQ W2700, reglare lentila shift

 

Lens Shift si 1.3X Zoom mare
Videoproiectorul BenQ W2700 ofera deplasare verticala a obiectivului cu 10% pentru a se potrivi perfect in orice camera cu o gama dinamica de distante si inaltimi de proiectie. Iar zoom-ul mare 1.3X ofera o gama larga de distante de proiectie pentru a creste semnificativ flexibilitatea instalarii pentru diverse optiuni de montare si plasare, transformand cu usurinta orice spatiu intr-un home cinema cu adevarat inspirational.

 

Videoproiector BenQ W2700, reglaj KeystoneKeystone vertical
Pentru a contracara efectul trapezoidal atunci cand videoproiectorul trebuie asezat descentrat, cum ar fi plasarea simpla deasupra unei mese, functia verticala Keystone ajusteaza imaginea pentru a obtine un patrat profesional. Corectia Keystone simplifica proiectarea imaginilor aliniate in mod ideal dintr-o varietate de locatii.

 

 

 

 

DenumireVideoproiector BenQ W2700
Cod Produs9H.JKC77.37E
ProducatorBenq
ModelBenQ W2700
AplicabilitateHome Cinema, Profesional
Luminozitate2000 Lumeni
Contrast30000:1
Rezolutie3840x2160
TehnologieDLP
Conectica

HDMI x 2 (2.0b/HDCP2.2)
USB tip A x 1 (5V/2.5A putere)
x 1 (Media Reader, Firmware upgrade)
USB tip mini B x 1 (Firmware upgrade)
Iesire audio (mini jack 3.5 mm) x 1
RS232 (DB-9 pini) x 1
Intrerupator DC 12V (Jack 3,5 mm) x 1
Receiver IR 2 (Frontal/Parte superioara)
Bara de securitate: da

Raport aspect16:9
Dimensiune Imagine1.13 - 1.47 (100" @ 2.5 m)
LampaLampa 245W
Viata lampa (ECO)10000 ore
Viata lampa4000 ore
Consum340W
Reglaj Keystone1D, (Auto) Vertical ± 30 grade
Zoom1.3x
Difuzor AudioChamber Speaker 5W x 2
Nivel zgomot30 dBA
Dimensiuni380 x 127 x 263 mm
Greutate4.2 kg
CuloareAlb
Garantie36 luni
Accesorii incluseCarton: da Telecomanda cu baterie x 1 (5J.JKC06.001) Cablu de alimentare (in functie de regiune) x 1 (3m) CD Manualul utilizatorului: da (27L) Ghid de initiere rapida: da (21L) Card de garantie (in functie de regiune): da Capac obiectiv: da

Scrie un review

Despre Videoproiector BenQ W2700

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating