Videoproiector BenQ W2000+

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 1920x1080 (Full HD 1080p)
Luminozitate: 2200 lumeni
Contrast: 15000:1
Viata Lampa (Eco Mode): 5000 ore
Tip: DLP
Greutate: 3.6 kg

*imaginile au caracter informativ



Calculeaza costurile de livrare

Detalii

Videoproiector BenQ W2000+, short throw, Rec. 709 HDTV


Videoproiectorul BenQ W2000+ este ideal pentru a fi folosit acasa, in cazul in care utilizatorul este pasionat de filme si isi doreste sa isi construiasca propriul cinema in confortul casei. De asemenea, pentru ca are un timp de raspuns rapid, videoproiectorul BenQ W2000+ poate fi utilizat cu succes si pentru jocurile video.

Cinema premium in confortul casei
Cu eleganta, culori cinematografice realiste si detalii izbitor de clare, videoproiectoarele BenQ W2000+ completeaza stilurile de viata luxoase, dezlantuind experiente audiovizuale de ultima ora cu libertate wireless.

Videoproiector BenQ W2000+

CinematicColor
Tehnologia CinematicColor de care se bucura videoproiectorul BenQ W2000+ utilizeaza culori optime pentru a scoate in evidenta imagini precise si imbunatatite. Acoperirea culorilor Rec.709 HDTV a CinematicColor, roata de culoare RGBRGB de 6 ori, raportul de contrast ANSI nativ ridicat si calibrarea certificata ISFccc asigura performante incredibile ale imaginii si ofera imagini detaliate si clare pentru a oferi placerea de home cinema.

Videoproiector BenQ W2000+


100% Rec.709 pentru precizia culorii

Videoproiectorul BenQ W2000+ are calibrata inca din fabrica acoperirea de culoare 100% Rec.709. Astfel videoproiecorul BenQ poate aduce imagini de calitate superioara in confortul casei.

Videoproiector BenQ W2000+

 

 


Roata color 6X Speed ​​RGBRGB

Dintre toate componentele unui videoproiector DLP, roata de culoare are cel mai mare efect asupra culorii. Realizarea unui echilibru perfect intre precizia culorilor si luminozitate necesita o precizie ridicata si un control al calitatii strict. Deoarece chiar si diferentele nanometrice ofera diferente mari in ceea ce priveste spectrul de culori, BenQ CinematicColor foloseste referinte precise la nivel de nanometru pentru a testa peste 20 de combinatii de unghi si acoperire a rotii de culoare. Fiecare roata de culoare este fabricata cu atentie si reproduce adevarata culoare a filmelor de la Hollywood.

Videoproiector BenQ W2000+
Raport de calibrare din fabrica

Folosind instrumente si software speciale, fiecare videoproiector cu tehnologie CinematicColor este testat si ajustat pentru temperatura precisa a culorii D65, gama, nivelul de negru, nivelul de alb, gri neutru, urmarirea culorilor RGBCMY, nuanta, saturatie, luminozitate si iesire din diferite interfete pe baza ITU-R Rec. 709. Toate datele sunt colectate pentru rapoartele individuale de calibrare.

Videoproiector BenQ W2000+
Contrast ridicat si detalii fine

Generand niveluri de performanta ale raportului de contrast ANSI nativ, de varf in industrie, videoproiectorul BenQ W2000+ este capabil sa produca un negru clar si adanc, evidentiind detalii fine chiar si in scene intunecate si luminoase.

 

 

 

Optica All-Glass pentru cea mai buna calitate vizuala
Sistemul optic BenQ 1080p Full HD utilizeaza exclusiv optica de sticla de cea mai inalta calitate pentru o penetrare superioara a luminii si o calitate realista a imaginii. Acoperirile de lentile proprietare cu dispersie redusa minimizeaza aberatia cromatica, astfel incat utilizatorul se poate bucura de continutul HD preferat cu o claritate stralucitoare.

Tehnologie BenQ SmartEco
Tehnicienii BenQ au dezvoltat o tehnologie speciala pentru a scadea costurile de intretinere pentru lampa videoproiectorului W2000+. Tehnologia SmartEco ajusteaza automat luminozitatea lampii in functie de continutul proiectat.

Videoproiector BenQ W2000+

 

CinemaMaster Audio +

Tehnologia CinemaMaster Audio+ cu care este inzestrat videoproiectorul BenQ W2000+ transforma orice camera intr-un sistem home theater de calitate, cu tehnologie de imbunatatire a sunetului, pentru a-i multumi si pe cei mai critici pasionati de filme. Difuzoarele stereo de 20 de wati incorporate in camere de sunet rezonante si algoritmii avansati ai BenQ Audio Enhancer, utilizati de studiourile de la Hollywood, sporesc dramatic basul si sunetele inalte pentru un sunet stereo serios.

Control independent de culoare primara 3D
Videoproiectorului BenQ W2000+ beneficiaza de un instrumentul unic de gestionare a culorilor care permite reglarea in mod individual pentru gain, saturatie si nuanta a sase culori primare (R / G / B / C / M / Y). Astfel, utilizatorul isi poate personaliza culorile in functie de ce continut alege sa proiecteze sau in functie de preferinte.

Videoproiector BenQ W2000+
Calibrare a imaginii certificata ISFccc

Prin renumita calibrare a imaginii ISFccc certificata de Imaging Science Foundation, performanta imaginii si culorii pot fi personalizate pentru orice spatiu, impreuna cu lumina presetata si modurile de balanta pe timp de zi.

Vertical Lens Shift Assist
Flexibilitatea lentilei verticale Shift ofera posibilitatea mutarii imaginii in sus si in jos fara a altera calitatea imaginii.

Reglaj Keystone lateral
Videoproiectorul BenQ vKeystone W2000+ ofera reglaj Keystone 2D, eliminand astfel efectele trapezoidale atunci cand se proiecteaza dintr-un colt sau pe o masa laterala pentru a elibera spatiu valoros pentru jocuri active.

 

One-Stop Wireless Home Entertainment
Kitul BenQ Wireless Full HD acopera pana la 100’ cu patru antene puternice pentru streaming clar, chiar si prin pereti. Conectandu-se cu proiectorul printr-o configurare unica si ramanand in pereche, latenta zero a kitului wireless ofera videoclipuri si jocuri netede, practic fara intarziere, iar selectia dinamica a frecventei comuta canalele pentru a asigura un flux clar si clar.

 

Timp de rapsuns rapid pentru jocuri video
Timpul de raspuns este unul dintre lucrurile cruciale in lumea jocurilor video. Videoproiectorul BenQ W2000+ imbunatateste performanta de raspuns rapid pentru a le permite utilizatorilor sa experimenteze fiorul rapid al jocurilor si sa reactioneze rapid, fara intarziere.

 

Comutator auto difuzor L / R
Videoproiectorul BenQ W2000+ detecteaza automat pozitia de proiectie si comuta canalele de sunet pe partea dreapta. Chiar daca se schimba pozitia de proiectie de la masa la tavan, cand utilizatorul vede o masina de la dreapta la stanga pe ecran, sunetul se va sincroniza intotdeauna cu acesta.

 

Lentila Short Throw pentru orice spatiu
Datorita lentilei short throw videoproiectorul BenQ W2000+ poate fi amplasat la doar 2.5 m distanta de ecranul de proiectie pentru a proiecta imagini de 100".

 

DenumireVideoproiector BenQ W2000+
Cod Produs9H.Y1J77.18E
ProducatorBenq
ModelBenQ W2000+
AplicabilitateHome Cinema, Profesional
Luminozitate2200 Lumeni
Contrast15000:1
Rezolutie1920x1080 Full HD
TehnologieDLP
Conectica

PC (D-Sub) x 1
Intrare video compozit (RCA) x 1
Intrare componenta video x 1
2
HDMI: HDMI-1 (2.0a / HDCP2.2 / MHL)
HDMI-2 (1.4a / HDCP1.4)
USB tip A x 1
USB tip A x 1 (Putere 2.0/1.5A)
USB tip B x 1
USB tip B mini x 1
USB tip mini B-1 (service)
Intrare audio (mini jack 3.5 mm) x 1
Intrare audio L/R (RCA) x 1
Iesire audio (mini jack 3.5 mm) x 1
RS232 (DB-9 pini) x 1
Switch DC 12V (jack 3.5 mm) x 1
Receiver IR x 2 (frontal/parte superioara)
Security bar x 1

Raport aspect16:9
Dimensiune Imagine30 '' ~ 300 "
Distanta Proiectie1.15 - 1.5 (100 " la 2.5m)
LampaLampa 240W
Viata lampa (ECO)5000 ore
Viata lampa3500 ore
Consum353W
Reglaj Keystone2D, (Auto) Vertical & Orizontal ± 30 grade
Zoom1.3x
Difuzor Audiodifuzor camera 2 x 10W
Nivel zgomot29 dB
Dimensiuni380.5 x 121.7 x 277 mm
Greutate3.6 kg
CuloareNegru
Garantie36 luni
Accesorii incluseCutie de carton: da Telecomanda cu baterii: da (RCV012) Cablu de alimentare (in functie de regiune): da Manual utilizare (CD): da Ghid pornire rapida: da Card garantie (in functie de regiune): da Capac obiectiv: da Baterie: da

Scrie un review

Despre Videoproiector BenQ W2000+

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating