Videoproiector BenQ W1720

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 3840x2160 (4K UHD)
Luminozitate: 2000 lumeni
Contrast: 10.000:1
Viata Lampa (Eco Mode): 10.000 ore
Tip: DLP
Greutate: 4.2 kg

*imaginile au caracter informativ



Calculeaza costurile de livrare

Detalii


Videoproiector BenQ W1720, 4K, 2000 lumeni

Videoproiectorul BenQ W1720 4K HDR CineHome cu tehnologia CinematicColor ofera culori precise si o experienta cat mai aproape de realitate pentru pasionatii de cinematografie. Utilizatorul videoproiectorului BenQ W1720 isi poate aduna prietenii pentru a se bucura impreuna de imagini uluitoare la rezolutie 4K pe ecran mare, din confortul casei.

CinematicColor, pentru culori asa cum isi doresc regizorii
Tehnologia CinematicColor utilizeaza culori optime pentru a scoate in evidenta imagini precise si imbunatatite. Spatiul de culoare DCI-P3 foarte larg al CinematicColor (acoperind un spectru vizibil mult mai mare decat Rec. 709), raportul de contrast ANSI nativ ridicat si calibrarea certificata ISFccc asigura performante incredibile ale imaginii si ofera imagini detaliate, clare si bine definite pentru a insoti utilizatorul in lumea filmelor.

Videoproiector BenQ W1720, culori adevarate
Culori adevarate

Culorile adevarate evoca sentimente de tristete, bucurie, romantism si senzatii tari prin pastrarea imaginii originale. Proiectorii de home cinema BenQ intruchipeaza convingerea de a „transmite culoarea cea mai adevarata si de a transmite privitorului cele mai profunde sentimente”.

 

Videoproiector BenQ W1720, precizie de culoare

 

Precizie de culoare autentica Rec.709
Rec.709 este standardul international HDTV care garanteaza culorile cinematice dorite de regizor. Cu roata de culoare RGBRGB, videoproiectorul BenQ W1700 realizeaza o acoperire de peste 96% Rec.709, garantand performanta Delta E mai mica de 3 pentru a reproduce culorile autentice ale filmelor de la Hollywood.

 

 

Videoproiector BenQ W1720, calibrare din fabrica

 

Precizie de culoare calibrata din fabrica
Folosind instrumente si software speciale, videoproiectorul lBenQ W2700 este testat si ajustat pentru temperatura precisa a culorii D65, gama, nivelul de negru, nivelul de alb, gri neutru, urmarirea culorilor RGBCMY, nuanta, saturatie, luminozitate si iesire pe baza Recomandarii UIT-R. Toate datele de la mai multe interfete sunt compilate pentru rapoarte individuale de calibrare din fabrica, garantand 100% Rec.709 cu Delta E <3, implementand, de asemenea, o masa optima de culori DCI-P3 prin tehnologia exclusiva BenQ CinematicColor pentru a reproduce culorile autentice ale filmelor de la Hollywood.

Calitate video hiperrealista cu HDR

Supraincarcat de suportul HDR10 cu HDR exclusiv BenQ optimizat pentru videoproiector, performanta gamei dinamice ridicate a W1720 ofera o luminozitate mai mare, o gama de contrast si o optimizare a imaginii intr-un singur pas, scotand la iveala fiecare detaliu din continutul video 4K pentru o placere superioara a cinematografiei.

Videoproiector BenQ W1720, mapare automata
Mapare automata a culorilor naturale HDR

Tehnologia BenQ Auto HDR Natural Color Mapping dezvaluie imagini 4K HDR uluitoare cu performante de culoare perfect realiste reglate automat pentru a reflecta natura.

 

 

Videoproiector BenQ W1720, HDR optimizat pentru cinema
HDR optimizat pentru cinema

In timp ce alte videoproiectoare HDR pot pierde detalii si afisa scale de gri incorecte, BenQ dispune de tehnologie HDR optimizata pentru cinema pentru a echilibra perfect saturatia culorilor si scara bogata a culorilor, pastrand detaliile intunecate in claritate totala.

 

Videoproiector BenQ W1720, 4K UHD
4K UHD True 8,3 milioane de perfectiuni de pixeli

Producand rezolutie 4K UHD 3840x2160 cu 8,3 milioane de pixeli distincti pentru fiecare cadru, videoproiectorul BenQ W2700 utilizeaza noua generatie de 0,47” tehnologie DLP single-DMD pentru a minimiza profilul elegant si compact al proiectorului pentru stiluri de viata moderne. Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat Full HD 1080p, 4K UHD reduce neclaritatea pixelilor.

 

Videoproiector BenQ W1720, 4K UHD

 

Videoproiector BenQ W1720, integritate exacta a culorilor
Integritate exacta a culorilor si a imaginii

Cu o singura tehnologie DMD DLP pentru a evita problemele inerente de aliniere ale mai multor panouri, videoproiectorul BenQ W1720 asigura integritatea imaculata a imaginii si precizia culorilor. Dispozitivul BenQ W1720 genereaza imagini bine definite si culori exacte, lipsite de artefact, cum ar fi neclaritatea, umbrirea si modelele de interferenta pentru o claritate imaculata.

 

Videoproiector BenQ W1720, optica fara cusurOptica fara cusur pentru o calitate superioara a imaginii
Sistemul optic BenQ 4K foloseste doar sticla de cea mai inalta calitate pentru o penetrare superioara a luminii si o calitate realista a imaginii.

 

 

Videoproiector BenQ W1720, optica fara cusur

CinemaMaster Video + pentru scene impresionante
CinemaMaster Video + transforma orice camera intr-un sistem home theater de calitate inalta, cu tehnologii de imbunatatire a videoclipurilor.

Videoproiector BenQ W1720, pixel enhancer
Pixel Enhancer

Pixel Enhancer este o functie de imbunatatire a marginilor adaptabila la miscare, care detecteaza schimbarile de culoare dintre un obiect si fundalul acestuia pentru a produce muchii ascutite si texturi precise ale suprafetei.

 

Videoproiector BenQ W1720, color enhancer
Color Enhancer

Color Enhancer moduleaza algoritmii de culoare pentru a reda ireprosabil culorile saturate, gradientii fini, nuantele intermediare si pigmentii subtili.

 

 

Videoproiector BenQ W1720, ton special pentru piele
Ton special pentru piele

Functia Flesh Tone previne decolorarea tonurilor pielii de la lumina razei de proiectie, prezentand fiecare ton de piele in cea mai frumoasa nuanta.

 

 

 

Videoproiector BenQ W1720, CinemaMaster Audio+2
CinemaMaster Audio+ 2

Actualizat cu o gama de frecvente dramatic mai larga, BenQ CinemaMaster Audio + 2 combina algoritmi EQ exclusivi pentru claritate pura si materiale exotice, cum ar fi aliajele de magneziu si rubidiu. Produce voci pure, detalii delicate si o calitate senzuala a sunetului, asa cum este folosit de studiourile de la Hollywood, fara distorsiuni sau zgomot.

Detalii delicate si voce pura
Diafragma din aluminiu a videoproiectorul BenQ W1720 executa vocea pura si detaliile delicate la frecvente medii si inalte.

Bas mai rezonant
Camera de rezonanta imbunatateste gama de frecvente mai larga, in special pentru basul cu rezonanta profunda de la un difuzor compact.

Sunet senzual de lunga durata
Magnetii NdFeB rezistenti la caldura asigura o calitate senzuala durabila a sunetului fara distorsiuni.

Moduri de sunet perfecte pentru orice ocazie
Modurile de sunet personalizate ajusteaza caracteristicile audio pentru a oferi experiente audiovizuale ideale pentru orice tip de divertisment, ca si cum ai fi acolo live.

Videoproiector BenQ W1720, moduri de sunet speciale

Mod Cinema
Bas imersiv si performanta de inalta frecventa pentru prezenta autentica a cinematografului in lumea reala.

Mod sportiv
Frecventa medie si vocea imbunatatite pentru a intra in actiune sportiva fara a pierde niciun detaliu de la crainici.

Videoproiector BenQ W1720, moduri de sunet speciale

Mod muzica
Performanta echilibrata fara probleme pentru reproducerea captivanta live a muzicii si a concertelor.

Mod de joc
Bas puternic si maxime clare pentru a simti emotia care bate in inima jocului intens.

Mod utilizator
Algoritmii EQ pot fi personalizati individual pentru a maximiza basul bogat si maximele clare pentru ca utilizatorul sa se poata cufunda intr-un divertisment total.

Design simplu si convenabil
Designul usor al videoproiectoruli BenQ W1700 si profilul elegant si compact accentueaza estetica frumoasa, precum si functionalitatea intuitiva si designul ecologic. Un plus elegant pentru decorul din camera de zi, dispozitivul BenQ W1700 va face casa simpla si confortabila.

Videoproiector BenQ W1720, economisire energie
Economisire de energie si durata lunga de viata a lampii

Tehnologia BenQ SmartEco regleaza automat luminozitatea lampii pe baza continutului pentru a proiecta negru mai bogat si pentru a creste contrastul pentru detaliile imaginii. Modul Economic extinde in continuare durata de viata a lampii proiectorului pana la 10.000 de ore, minimizand inlocuirea si intretinerea lampii pentru un cost global de proprietate mai mic.

Videoproiector BenQ W1720, functie auto keystone
Auto Keystone pentru configurare usoara

Contracarand efectul trapezoidal atunci cand proiectorul trebuie asezat descentrat, cum ar fi plasarea simpla pe partea de sus a unei mese, functia verticala Keystone ajusteaza imaginea pentru o imagine patrata profesional. Corectia Keystone simplifica proiectarea imaginilor aliniate in mod ideal dintr-o varietate de locatii.

 

 

 

Videoproiector BenQ W1720, zoom 1.1XZoom 1.1X pentru imagini in orice spatiu
Zoom-ul mare maximizeaza spatiul disponibil cu o gama de distante de aruncare pentru divertisment pe ecran mare, fara dificultatea instalarii complicate.

 

 

 

 

 

 

DenumireVideoproiector BenQ W1720
Cod Produs9H.JLC77.14E
ProducatorBenq
ModelBenQ W1720
AplicabilitateHome, Home Cinema
Luminozitate2000 Lumeni
Contrast10000:1
Rezolutie3840x2160
TehnologieDLP
Conectica

PC (D-Sub): Intrare Computer 1 (D-sub 15 pini, femeie)
HDMI: HDMI-1 (HDMI 2.0 & HDCP 2.2) x 1
HDMI-2 (HDMI 1.4a & HDCP 1.4) x 1
USB tip A: USB tip A (putere 1.5A) x 1
USB (tip mini B): USB tip mini B (Service)
Intrare audio (mini jack 3.5 mm): intrare audio (mini jack) x 1
Iesire audio (mini jack 3.5 mm): iesire audio (mini jack) x 1
RS232 (DB-9 pini): intrare RS232 (D-sub 9 pini, barbat) x 1
Switch DC 12V (jack 3.5 mm) x 1
Receiver IR x 2 (frontal/parte superioara)
Security bar: da

Raport aspect16:9
Dimensiune Imagine30 '~ 300'
Distanta Proiectie1.50 - 1.65 (100"@ 3.32 m)
LampaLampa 240W
Viata lampa (ECO)10000 ore
Viata lampa4000 ore
Consum330W
Reglaj Keystone1D, vertical ± 40°
Zoom1.1x
Difuzor Audio5 W
Nivel zgomot33 dB
Dimensiuni353 x 135 x 272 mm
Greutate4.2 kg
CuloareGri
Garantie36 luni
Accesorii incluseTelecomanda cu baterii x 1 (RCV015) Cablu alimentare (in functie de regiune) x 1 (3m) Manual utilizare (CD) x 1 Ghid pornire rapida x 1 Card garantie (in functie de regiune) x 1

Scrie un review

Despre Videoproiector BenQ W1720

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating