Videoproiector BenQ W1700

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 3840x2160 (4K UHD)
Luminozitate: 2200 lumeni
Contrast: 10.000:1
Viata Lampa (Eco Mode): 10.000 ore
Tip: DLP
Greutate: 4.2 kg

*imaginile au caracter informativ



Calculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Videoproiector BenQ W1700, 4K, 2200 lumeni


Videoproiector BenQ W1700, rezolutie 4K

Videoproiectorul BenQ W1700 ofera o experienta cinematografica de inalta calitate, in confortul de acasa. Cu ajutorul rezolutiei 4K prezinta imagini si video-uri impresionante.

 

 

 

 

 

Videoproiector BenQ W1700, 4K4K UHD True 8,3 milioane de pixeli
Producand rezolutie 4K UHD 3840x2160 cu 8,3 milioane de pixeli distincti pentru fiecare cadru, videoproiectorul W1700 utilizeaza tehnologia revolutionara DLP cu un singur DMD de 0,47” pentru a minimiza profilul elegant si compact al proiectorului pentru stiluri de viata moderne. Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat Full HD 1080p, 4K UHD reduce neclaritatea pixelilor pentru o claritate uimitoare si detalii fine clar definite.

 

Videoproiector BenQ W1700, integritate exacta a culorilor

 

 

Integritate exacta a culorilor si a imaginii

Cu o singura tehnologie DMD DLP, pentru a evita problemele inerente de aliniere ale mai multor panouri, dispozitivul BenQ W1700 asigura integritatea imaculata a imaginii si precizia culorilor. Videoproiectorul BenQ W1700 genereaza imagini ascutite si culori exacte, lipsite de artefact, cum ar fi neclaritatea, umbrirea si modelele de interferenta pentru o claritate imaculata.

 

Optica fara cusur pentru o calitate superioara a imaginii
Sistemul optic BenQ 4K foloseste doar sticla de cea mai inalta calitate pentru o penetrare superioara a luminii si o calitate realista a imaginii.

Videoproiector BenQ W1700, optica fara cusur

Videoproiector BenQ W1700, optica fara cusur

Calitate video cu HDR
Supraincarcat de suportul HDR10 cu tehnologia exclusiva BenQ Auto Rendition Color HDR si tehnologia optimizata Cinema, performanta High Dynamic Range, videoproiectorul BenQ W1700 ofera o luminozitate mai mare, o gama de contrast si o optimizare a imaginii intr-un singur pas, scotand la iveala fiecare detaliu al continutului video 4K pentru o placere superioara a cinematografiei.

CinematicColor
Imbunatatind culorile optime pentru o calitate precisa a imaginii, tehnologia CinematicColor ofera o precizie a culorilor HDTV Rec.709, tehnologia rotii de culoare RGBRGB si un raport de contrast ANSI nativ ridicat pentru a asigura o performanta incredibila a imaginii.

Culori adevarate
Culorile adevarate evoca sentimente de tristete, bucurie, romantism si senzatii tari prin pastrarea imaginii originale. Proiectorii de home cinema BenQ intruchipeaza convingerea de a „transmite culoarea cea mai adevarata si de a transmite privitorului cele mai profunde sentimente”.Videoproiector BenQ W1700, culori adevarate

Precizie de culoare autentica Rec.709
Rec.709 este standardul international HDTV care garanteaza culorile cinematice dorite de regizor. Cu roata de culoare RGBRGB, videoproiectorul BenQ W1700 realizeaza o acoperire de peste 96% Rec.709, garantand performanta Delta E mai mica de 3 pentru a reproduce culorile autentice ale filmelor de la Hollywood.

Videoproiector BenQ W1700, precizie de culoare

CinemaMaster Video + pentru scene Majestic
CinemaMaster Video + transforma orice camera intr-un sistem home theater de clasa mondiala, cu tehnologii de imbunatatire a videoclipurilor, care va multumi cu siguranta chiar si cei mai duri critici.

Pixel Enhancer
Pixel Enhancer este o functie de imbunatatire a marginilor adaptabila la miscare, care detecteaza schimbarile de culoare dintre un obiect si fundalul acestuia pentru a produce muchii ascutite si texturi precise ale suprafetei.

Videoproiector BenQ W1700, pixel enhancer

Color Enhancer
Color Enhancer moduleaza algoritmii de culoare pentru a reda ireprosabil culorile saturate, gradientii fini, nuantele intermediare si pigmentii subtili.

Videoproiector BenQ W1700, color enhancer

Ton special pentru piele
Functia Flesh Tone previne decolorarea tonurilor pielii de la lumina razei de proiectie, prezentand fiecare ton de piele in cea mai frumoasa nuanta.

Videoproiector BenQ W1700, ton corp

Videoproiector BenQ W1700, cinema master Audio+2CinemaMaster Audio+ 2
Actualizat cu o gama de frecvente dramatic mai larga, BenQ CinemaMaster Audio + 2 combina algoritmi EQ exclusivi pentru claritate pura si materiale exotice, cum ar fi aliajele de magneziu si rubidiu. Produce voci pure, detalii delicate si o calitate senzuala a sunetului, asa cum este folosit de studiourile de la Hollywood, fara distorsiuni sau zgomot.

 

 

Moduri de sunet perfecte pentru orice ocazie
Modurile de sunet personalizate ajusteaza caracteristicile audio pentru a oferi experiente audiovizuale ideale pentru orice tip de divertisment, ca si cum ai fi acolo live.

Videoproiector BenQ W1700, moduri speciale pentru sunet

Mod Cinema
Bas imersiv si performanta de inalta frecventa pentru prezenta autentica a cinematografului in lumea reala.

Mod sportiv
Frecventa medie si vocea imbunatatite pentru a intra in actiune sportiva fara a pierde niciun detaliu de la crainici.

Mod muzica
Performanta echilibrata fara probleme pentru reproducerea captivanta live a muzicii si a concertelor.

Mod de joc
Bas puternic si maxime clare pentru a simti emotia care bate in inima jocului intens.

Mod utilizator
Algoritmii EQ pot fi personalizati individual pentru a maximiza basul bogat si maximele clare pentru ca utilizatorul sa se poata cufunda intr-un divertisment total.

Videoproiector BenQ W1700, moduri speciale pentru sunet

Design simplu si convenabil
Designul usor al videoproiectoruli BenQ W1700 si profilul elegant si compact accentueaza estetica frumoasa, precum si functionalitatea intuitiva si designul ecologic. Un plus elegant pentru decorul din camera de zi, dispozitivul BenQ W1700 va face casa simpla si confortabila.

 

Videoproiector BenQ W1700, economisire de energieEconomisire de energie si durata lunga de viata a lampii
Tehnologia BenQ SmartEco regleaza automat luminozitatea lampii pe baza continutului pentru a proiecta negru mai bogat si pentru a creste contrastul pentru detaliile imaginii. Modul Economic extinde in continuare durata de viata a lampii proiectorului pana la 10.000 de ore, minimizand inlocuirea si intretinerea lampii pentru un cost global de proprietate mai mic.

 

Videoproiector BenQ W1700, functie auto keystone

 

Auto Keystone pentru configurare usoara
Contracarand efectul trapezoidal atunci cand proiectorul trebuie asezat descentrat, cum ar fi plasarea simpla pe partea de sus a unei mese, functia verticala Keystone ajusteaza imaginea pentru o imagine patrata profesional. Corectia Keystone simplifica proiectarea imaginilor aliniate in mod ideal dintr-o varietate de locatii.

 

 

Videoproiector BenQ W1700, zoom mare

 

Zoom 1.2X pentru imagini in orice spatiu
Zoom-ul mare maximizeaza spatiul disponibil cu o gama de distante de aruncare pentru divertisment pe ecran mare, fara dificultatea instalarii complicate.

 

 

 

 

 

 

 

DenumireVideoproiector BenQ W1700
Cod Produs9H.JHN77.13E
ProducatorBenq
ModelBenQ W1700
AplicabilitateHome Cinema, Profesional
Luminozitate2200 Lumeni
Contrast10000:1
Rezolutie3840x2160
TehnologieDLP
Conectica

PC (D-Sub) x 1
HDMI 2 (HDMI 1: 2.0 / HDCPI 2.2; HDMI 2.2; HDMI 2: 1.4a / HDCP 1.4)
USB tip A 1 (2.0/alimentare curent)
USB (tip mini B) x 1
Intrare audio (mini jack 3.5 mm) x 1
Iesire audio (mini jack 3.5 mm) x 1
RS232 (DB-9 pini) x 1
Trigger DC 12V (jack 3.5 mm) x 1
Receiver IR 2 (frontal/partea de sus)
Security Bar 1

Raport aspect16:9
Dimensiune Imagine30''~300''
Distanta Proiectie100" la 3.25 m
LampaLampa 240W
Viata lampa (ECO)10000 ore
Viata lampa4000 ore
Consum330W
Reglaj Keystone1D, Vertical ± 40 grade
Zoom1.2x
Difuzor Audio5 W
Nivel zgomot33 dB
Dimensiuni353 x 135 x 272 mm
Greutate4.2 kg
CuloareAlb
Garantie36 luni
Accesorii incluseCarton: carton colorat Telecomanda cu baterii x 1 (RCV015) Cablu alimentare (in functie de regiune) x 1 (3m) Manual utilizare (CD) x 1 (27L) Ghid pornire rapida x 1 (21L) Card garantie (in functie de regiune) x 1 Capac lentila x 1

Scrie un review

Despre Videoproiector BenQ W1700

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating