Videoproiector BenQ W11000H

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 3840x2160 (4K UHD)
Luminozitate: 2200 lumeni
Contrast: 50.000:1
Viata Lampa (Eco Mode): 4000 ore
Tip: DLP
Greutate: 14.8 kg

*imaginile au caracter informativ



Calculeaza costurile de livrare

Detalii


Videoproiector BenQ W11000H, 4K, 2200 lumeni

Videoproiector BenQ W11000H, videoproiector dedicat divertismentului

 

Videoproiector Pro Cinema cu 4K, THX, 100% Rec.709
4K UHD cu detaliu Razor-Sharp True 8,3 milioane de pixeli

Certificare THX
Rezervata numai pentru cele mai bune sisteme AV din clasa, certificarea THX garanteaza reproducerea exacta a continutului, asa cum intentioneaza directorii. Cu o precizie a culorii 100% Rec.709, o gama precisa, o temperatura ideala a culorii, o uniformitate sporita, un raport de contrast nativ super ridicat si un mod THX precalibrat, videoproiectorul BenQ W11000H produce cea mai precisa calitate a imaginii.

Videoproiector BenQ W11000H, 4K Pixel Perfection

 

4K UHD True 8,3 milioane depixeli

Videoproiectorul BenQ W11000H utilizeaza 4,15 milioane de micromirorii DLP 4K UHD DMD si viteza de comutare rapida, precum si capacitatea avansata de procesare a imaginii chipset-ului DLP 4K UHD pentru a atinge specificatiile 4K UHD ale CTA, oferind o rezolutie 3840x2160 cu 8,3 milioane pixeli distincti pentru fiecare cadru.

Calitate video hiper-realista cu HDR
Supraincarcat de suportul HDR10 cu tehnologia BenQ Auto Rendition Color HDR si tehnologia optimizata Cinema, performanta High Dynamic Range a videoproiectorului BenQ W11000H ofera luminozitate mai mare, interval de contrast si optimizare a imaginii intr-un singur pas, scotand la iveala fiecare detaliu al continutului video 4K.

 

Auto HDR Natural Color Rendition
Spre deosebire de alte proiectoare HDR cu temperatura de culoare partinitoare si verzi si rosii suprasaturate, tehnologia BenQ Auto HDR Natural Color Rendition dezlantuie imagini 4K HDR uluitoare, cu performante de culoare perfect realiste, reglate automat pentru a reflecta natura.

Performanta HDR optimizata pentru cinema
BenQ dispune de tehnologie HDR optimizata pentru cinema pentru a echilibra perfect saturatia culorilor si scara bogata a culorilor, pastrand detaliile intunecate in claritate totala.

Videoproiector BenQ W11000H, precizia culorilor

 

Precizia culorilor
Cu o singura tehnologie DMD DLP pentru a evita problemele inerente de aliniere ale mai multor panouri, videoproiectorul BenQ W11000 4K prezinta integritatea imaginii si culoare precisa, in special cu pixeli 4K ultra-fini mult mai mici decat 1080p pixeli. Videoproiectorul BenQ W11000H genereaza imagini ascutite si culori exacte, lipsite de artefact, cum ar fi neclaritatea, umbrirea si modelele de interferenta pentru o claritate imaculata.

Videoproiector BenQ W11000H,  lentila cu 14 elemente
Obiectiv de precizie cu 14 elemente, 6 grupuri

O gama de obiective cu 14 elemente de inalta rezolutie este structurata in sase grupuri cu cadru metalic si cadru celular, cu o tehnologie de proiector 1080p superioara, cu o penetrare mai mare a luminii pentru o intensitate 4K de lunga durata.

 

 

 

Obiectiv optimizat 4K pentru claritate pura
Motorul optic este special conceput pentru o calitate spectaculoasa a imaginii 4K, oferind functia True Zoom si prezentand cea mai buna calitate a vizualizarii cu optica impecabila.

Videoproiector BenQ W11000H, lentila optimizata pentru claritate pura

Imaculate True Zoom
Sistemul True Zoom al videoproiectorului BenQ W11000H se regleaza automat pentru a urma ajustarile de focalizare, optimizand raportul de zoom pentru a oferi o focalizare perfecta din punct de vedere vizual, fara defecte. Cele trei grupuri de obiective de focalizare se ajusteaza simultan cu grupul de obiective cu zoom pentru a anula orice camp curbat pentru performante cinematografice imaculate si claritate de inalta precizie in fiecare colt al imaginii.

 

 

 

 

Optica fara cusur pentru
Sistemul optic BenQ 4K foloseste doar sticla de cea mai inalta calitate pentru o penetrare superioara a luminii si o calitate realista a imaginii.

Videoproiector BenQ W11000H, optica fara cusur

Videoproiector BenQ W11000H, optica fara cusurSpectacol de cinema original certificat THX
Rezervata numai pentru cele mai bune sisteme AV din clasa, certificarea THX garanteaza reproducerea exacta a continutului, asa cum intentioneaza directorii. Cu o precizie a culorii 100% Rec.709, o gama precisa, o temperatura ideala a culorii, o uniformitate sporita, un raport de contrast nativ super ridicat si un mod THX precalibrat, videoproiectorul BenQ W11000 produce cea mai precisa calitate a imaginii.

Videoproiector BenQ W11000H, CinematicColor

 

CinematicColor
Tehnologia CinematicColor utilizeaza culori optime pentru a scoate in evidenta imagini precise si imbunatatite. Acoperirea culorilor HDTV Rec.709 de la CinematicColor, roata de culoare RGBRGB, raportul de contrast ANSI nativ ridicat si calibrarea certificata ISFccc asigura performante incredibile ale imaginii si ofera imagini detaliate, clare si bine definite.

Videoproiector BenQ W11000H, 100% Rec.709


Videoproiector BenQ W11000H, roata de culori

Roata color RGBRGB
Dintre toate componentele proiectorului DLP, roata de culoare are cel mai mare efect asupra culorii. Realizarea unui echilibru perfect intre precizia culorilor si luminozitatea necesita o precizie ridicata si un control al calitatii strict. Deoarece chiar si diferentele nanometrice creeaza diferente mari in ceea ce priveste spectrul de culori, BenQ CinematicColor foloseste referinte precise la nivel de nanometru pentru a testa peste 20 de combinatii de unghi si acoperire a rotii de culoare. Fiecare roata de culoare este fabricata cu atentie cu acoperiri de inalta culoare pura pentru a satisface Rec. 709 cerinte privind gama de culori si reproducerea adevaratei culori a filmelor de la Hollywood.


Videoproiector BenQ W11000H, calibrare din fabrica

Calibrare din fabrica pentru culori
Folosind instrumente si software speciale, fiecare videoproiector CinematicColor este testat si ajustat pentru temperatura precisa a culorii D65, gama, nivelul de negru, nivelul de alb, gri neutru, urmarirea culorilor RGBCMY, nuanta, saturatie, luminozitate si iesire din diferite interfete pe baza ITU-R Rec. 709.

 

Videoproiector BenQ W11000H, certificare ISF
Calibrare vizuala certificata ISFccc

Cu calibrarea vizuala certificata ISFccc de la Imaging Science Foundation incorporata, performanta imaginii si culorilor poate fi personalizata pentru orice spatiu, impreuna cu modurile de echilibrare a luminii prestabilite pentru zi si noapte.

 

 

 

Videoproiector BenQ W11000H, contrast ridicat
Contrast ridicat pentru cele mai fine detalii

Generand niveluri de performanta ale raportului de contrast ANSI nativ de varf in industrie, videoproiectorul BenQ W11000H produce negru clar, adanc si adevarat.

 

Tehnologie dinamica pentru negru si iris activ
Irisul activ controleaza cantitatea de lumina prin sistemul optic pentru un contrast ideal. Dynamic Black analizeaza nivelurile de luminozitate ale scenei pentru a optimiza puterea de lumina si contrastul.

Videoproiector BenQ W11000H, tehnologie dinamica pentru negru

CinemaMaster Video +
CinemaMaster Video + transforma orice camera intr-un sistem home theater, cu tehnologii de imbunatatire a videoclipurilor.

Videoproiector BenQ W11000H, 4K Pixel Enhancer
4K Pixel Enhancer

4K Pixel Enhancer este o functie de imbunatatire a marginilor adaptabila la miscare, care detecteaza schimbarile de culoare dintre un obiect si fundalul acestuia pentru a produce muchii bine definite si texturi precise ale suprafetei.

 

Videoproiector BenQ W11000H, color Enhancer
Color Enhancer

Color Enhancer moduleaza algoritmii de culoare pentru a reda ireprosabil culorile saturate, gradientii fini, nuantele intermediare si pigmentii subtili.

 

 

Videoproiector BenQ W11000H, tonuri speciale pentru piele

 

Ton special pentru piele
Functia Flesh Tone previne decolorarea tonurilor pielii de la lumina fasciculului de proiectie, prezentand fiecare ton de piele in cea mai frumoasa nuanta.

 

 

DCTI si DLTI Enhancer
Algoritmii sofisticati DCTI si DLTI imbunatatesc puterea de culoare si lumina pentru o adancime superba a imaginii si performante de culoare. Digital Color Transient Improvement (DCTI) imbunatateste tranzitiile drastice de culoare fara interferente de zgomot, iar Digital Luminance Transient Improvement (DLTI) reduce zgomotul de la comutarea rapida a luminantei pentru luminozitate si contrast optime.

Videoproiector BenQ W11000H, DCTI si DLTI Enhancer

Cinematic Wide 2.4: 1 Format anamorfic
Obiectivul optional anamorfic Panamorph Paladin ofera un raport de aspect imersiv de 2.4: 1 al cinematografelor comerciale, oferind inca 2 milioane de pixeli pentru luminozitate si detalii sporite pentru a recrea experiente cinematografice complete chiar acasa.

Videoproiector BenQ W11000H, Cinematic Wide 2.4:1 Anamorphic Format

 

Reglare flexibila pentru alinierea ecranului
Videoproiectoarele din seria BenQ CinePro se potrivesc perfect in cinematografele de acasa si ofera instrumente de ajustare puternice, dar usor de utilizat, pentru instalatii profesionale cu usurinta.

Videoproiector BenQ W11000H, ajustarea lentilei pe verticala si orizontala

 

Ajustarea obiectivului pentru plasarea perfecta a imaginii
Videoproiectoarele BenQ Pro Cinema ofera schimbarea obiectivului H / V pentru a se potrivi perfect in orice camera cu o gama dinamica de distante si inaltimi de proiectie. Ajustarea obiectivului permite deplasarea imaginilor in sus si in jos sau lateral, fara a sacrifica calitatea imaginii pentru o configurare sau instalare usoara.

 

Zoom mare de 1,5 ori
Videoproiectorul BenQ W11000 ofera un zoom mare de 1,5X pentru o gama larga de distante de aruncare pentru a creste semnificativ flexibilitatea instalarii pentru diverse optiuni de montare si plasare, transformand orice spatiu intr-un home cinema cu adevarat inspirational.

Videoproiector BenQ W11000H, ventilatie frontala

 

Design elegant al ventilatiei frontale
Ventilatia videoproiectorului BenQ W11000H orientata spre fata si designul elegant si simplu sunt potrivite pentru instalari subtile de montare pe tavan, ascunse, de dulap sau de perete. Designul minimalist se combina cu orice design interior existent si creeaza oportunitati de instalare flexibile.

 

 

 

 

 

Videoproiector BenQ W11000H, Smart Interface

 

Interfata inteligenta pentru configurare simpla
Aspectul portului neobstructionat al videoproiectorului BenQ W11000 separa puterea si semnalul video pentru a elimina interferentele fara aglomeratie vizibila, cu suficient spatiu liber pentru spatiul de stocare pentru a gazdui cabluri groase de inalta calitate si incuietori pentru cabluri HDMI / alimentare pentru a le mentine in siguranta.

DenumireVideoproiector BenQ W11000H
Cod Produs9H.JHM77.17C
ProducatorBenq
ModelBenQ W11000H
AplicabilitateCinema, Home Cinema, Profesional
Luminozitate2200 Lumeni
Contrast50000:1
Rezolutie3840x2160
TehnologieDLP
Conectica

PC (D-Sub) x 1
HDMI (1.4a) / HDCP (1.4) x 1
HDMI (2.0a) /HDCP (2.2) x 1
MHL2.1 (Distribuire cu HDMI) x 1
USB (tip mini B) x 1 (service)
LAN x 1
RS232 x 1
DC 12V Trigger x 2
Receiver IR x 2 (Fata/Spate)
Intrare IR x 1
Securitate x 1

Raport aspect16:9
Dimensiune Imagine1.36 - 2.03 (100" @ 3m)
Viata lampa (ECO)4000 ore
Viata lampa3000 ore
Zoom1.5x
Nivel zgomot26 dBA
Dimensiuni470.7 x 224.9 x 564.7 mm
Greutate14.8 kg
CuloareNegru
Garantie36 luni
Accesorii incluseTelecomanda cu baterie
Cablu de alimentare
Manual de utilizare
Ghid de initiere rapida
Capac obiectiv

Scrie un review

Despre Videoproiector BenQ W11000H

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating