Videoproiector BenQ TK800M

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 3840x2160 (4K UHD)
Luminozitate: 3000 lumeni
Contrast: 10.000:1
Viata Lampa (Eco Mode): 10.000 ore
Tip: DLP
Greutate: 4.2 kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Videoproiector BenQ TK800M, 3000 lumeni, 4K

Videoproiectorul BenQ TK800M este gandit pentru confortul de acasa, pentru partea de divertisment de calitate pe care poate sa o ofere utilizatorului. Cu ajutorul rezolutiei 4K device-ul reuseste sa ofere imagini impresionante, avand moduri dedicate pentru toate sectoarele de divertisment, precum fotbal, muzica, cinema, chiar si gameing.

Videoproiector BenQ TK800MRezolutie 4K
Pentru ca utilizatorul sa se bucure pe deplin de jocul de fotbal la petreceri organizate intr-o cameră de zi luminoasa sau in curte, videoproiectorul BenQ proiecteaza o imagine de 100" cu rezolutie 4K UHD, 8,3 milioane de pixeli. Videoproiectorul dispune de moduri de fotbal și sport personalizate cu un sunet puternic.

4K UHD
TK800M utilizeaza tehnologia DLP single-DMD de 0,47. Cu o rezolutie de patru ori mai mare decat Full HD 1080p, 4K UHD reduce neclaritatea pixelilor pentru o claritate uimitoare si detalii fine si clar definite.

Precizie a culorilor
Cu ajutorul tehnologiei DMD DLP, videoproiectorul TK800M HDR asigura integritatea imaculata a imaginii si precizia culorilor. BenQ TK800M genereaza imagini ascutite si culori precise, lipsite de artefacturi, cum ar fi neclaritatea, umbrirea si modelele de interferenta pentru o claritate impresionanta.

Sistem de lentile 4K cu optica Flawless
Sistemul optic 4K TK800M foloseste doar sticla de cea mai inalta calitate pentru imagini realiste. Obiectivul de precizie cu 7 elemente din 4 grupuri permite o penetrare mai mare a luminii pentru o intensitate 4K de lunga durata, iar straturile de lentile cu dispersie redusa minimizeaza aberatia cromatica astfel incat utilizatorul sa se poata bucura de continutul preferat 4K UHD intr-o claritate stralucitoare.

Videoproiector BenQ TK800MCulori vii în lumina ambientala
Videoproiectorul BenQ TK800M echilibreazăa perfect luminozitatea vizuala ridicata si culorile vii pentru medii bine iluminate, in special pentru meciurile sportive. Utilizatorul poate viziona sporturi și filme sau poate juca jocuri cu familia, cu lumini aprinse.

Roata de culoare 4K pentru culori vii
Noua roata de culori 4K a videoproiectorului BenQ TK800M ofera performante uimitoare de culoare, obtinand 96% din Rec. 709 spatiu de culoare. Reproducand culori vii cu straturi de culoare pura de precizie la nivel nanometric si o rata de reimprospatare de 120Hz pentru a elimina neclaritatea imaginii, videoproiectorul TK800M HDR echilibreaza perfect precizia culorilor si luminozitatea cu un control de calitate strict.

Videoproiector BenQ TK800MHDR optimizat pentru proiector hiper-realist
Videoproiectorul BenQ TK800M este supra-alimentat de suportul HDR10 si HLG cu HDR optimizat. Performanta ridicata a gamei dinamice a TK800M ofera o luminozitate mai mare, o gama de contrast si o optimizare a imaginii proiectorului HDR intr-un singur pas, scotand la iveala fiecare detaliu al continutului video 4K pentru o placere superioara a cinematografului.

Cartografiere automata a culorilor naturale HDR
Spre deosebire de alte proiectoare HDR cu temperatura de culoare partinitoare, tehnologia BenQ Auto HDR Natural Color Mapping prezinta imagini 4K HDR uluitoare cu performante de culoare perfect realiste reglate automat pentru a reflecta natura.

Videoproiector BenQ TK800MProiectorul HDR optimizat păstreaza detalii întunecate
Videoproiectorul BenQ TK800M dispune de tehnologie HDR optimizata pentru videoproiector pentru a echilibra perfect saturatia culorilor si scala bogata a culorilor, pastrand detaliile intunecate in claritate totală.

Mod Fotbal
Fotbalul Picture Mode pastreaza tonurile realiste ale pielii si iarba verde luxurianta pentru o proiectie uimitoare pe ecran mare, a fiecarei secunde a meciului. Iar Modul de sunet pentru fotbal clarifica fiecare comentariu al crainicului.

Mod Sport
Modul Sport Picture reda nuante realiste ale pielii, tonuri calde ale lemnului si un rosu viu, cu echilibru verde si albastru, pentru o proiectie uimitoare pe ecran mare a actiunii sportive de interior în ritm rapid pe terenurile din lemn. Iar modul Sport Sound accentueaza comentariile crainicului si detaliile acustice clare ale adidasilor care scartaie, fluierele arbitrilor si patinele de razuire intr-o arena interioara.

Videoproiector BenQ TK800MCinemaMaster Audio+ 2
Videoproiectorul BenQ este dotat cu CinemaMaster Audio+ 2 care este actualizat cu o gama de frecvente mai larga.
Tehnologia de imbunatatire a sunetului BenQ CinemaMaster Audio + 2 ofera, de asemenea, algoritmi EQ exclusivi pentru claritate pura si calitate senzuala a sunetului, asa cum este folosit de studiourile de la Hollywood.

Detalii delicate și voce pura
Diafragma driverului din aluminiu al videoproiectorului TK800M efectuează vocea pura si detaliile delicate la frecvente medii si inalte.

Bas mai rezonant
Camera de rezonanta imbunatateste gama mai larga de frecvente, in special pentru basul cu rezonanta profunda de la un difuzor compact.

Videoproiector BenQ TK800MSunet senzual de lunga durata
Magnetii NdFeB termorezistenti asigura o calitate senzuala durabilă a sunetului fara distorsiuni

Moduri de sunet perfecte pentru orice ocazie
Modurile de sunet personalizate ajusteaza caracteristicile audio pentru a oferi experiente audiovizuale ideale pentru orice tip de divertisment.

Mod Fotbal
Frecventa medie si voce imbunatatite fara a lipsi niciun detaliu de la crainici pe stadioane in aer liber.

Mod Sport
Frecventa medie si voce imbunatatite de la crainici si detalii acustice clare in arene interioare.

Mod Cinema
Bas rezonant si performanta de inalta frecventa pentru prezenta autentica a cinematografului in lumea reala.

Mod muzică
Performanta echilibrata fara probleme pentru reproducerea captivanta live a muzicii si a concertelor.

Mod de joc
Bas puternic si maxime clare pentru a simti entuziasmul puternic al jocului intens.

Mod utilizator
Algoritmii EQ pot fi personalizați individual pentru a maximiza basul bogat și maximele clare.

Auto Keystone pentru configurare ușoară
Contracarând efectul trapezoidal atunci când videoproiectorul trebuie așezat descentrat, cum ar fi amplasarea simpla deasupra unei mese, functia verticala Keystone ajusteaza imaginea pentru o imagine patrata. Corectia Keystone simplifica proiectarea imaginilor aliniate in mod ideal dintr-o varietate de locatii.

Economisire de energie
Tehnologia BenQ SmartEco regleaza automat luminozitatea lampii pe baza continutului pentru a proiecta negru mai bogat si pentru a creste contrastul pentru detaliile imaginii. Modul LampSave extinde durata de viata a lampii videoproiectorului pana la 15.000 de ore, minimizand inlocuirea si intretinerea lampii pentru un cost global de proprietate mai mic.

Zoom 1.1X pentru flexibilitatea imaginilor mari
Zoom-ul 1.1X maximizeaza spatiul disponibil cu o gamă de distante de aruncare pentru divertisment pe ecran mare, fara dificultatea instalarii complicate.

DenumireVideoproiector BenQ TK800M
Cod Produs9H.JLA77.13E
ProducatorBenq
ModelBenQ TK800M
AplicabilitateHome Cinema, Profesional
Luminozitate3000 Lumeni
Contrast10000:1
Rezolutie3840x2160
TehnologieDLP
Conectica

PC (D-Sub) x 1 PC In-1 (D-Sub 15 pin, Female)
HDMI x 1 HDMI-1 (HDCP2.2)
x 1 HDMI-2 (HDCP1.4)
USB tip A x 1 (1.5A power)
USB tip mini B x 1 (Service)
Intrare audio (mini jack 3,5 mm) x 1
Iesire audio (mini jack 3,5 mm) x 1
RS232 (DB-9pin) x 1 (D-sub 9pin, male)
Intrerupator DC 12V (jack 3,5 mm) x 1
Receiver IR x 2 (Front/Top)
Bara de securitate: Security Bar, Kensington Lock

Raport aspect16:9
Dimensiune Imagine30" ~ 300"
Distanta Proiectie1.50 - 1.65 (100" @ 3.32 m)
LampaLampa 240W
Viata lampa (ECO)10000 ore
Viata lampa4000 ore
Consum330W
Reglaj Keystone1D, Vertical ± 40 grade
Zoom1.1x
Difuzor Audio5 W
Nivel zgomot33 dBA
Dimensiuni353 x 135 x 272 (mm)
Greutate4.2 kg
CuloareAlb
Garantie36 luni
Accesorii incluseTelecomanda cu baterie x 1 (RCV015) w/AAA Battery x 2 Cablu de alimentare (in functie de regiune) x 1 (3m) CD Manualul utilizatorului: Da Ghid de initiere rapida: Da Card de garantie (in functie de regiune): Da

Scrie un review

Despre Videoproiector BenQ TK800M

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating