Videoproiector BenQ LK990

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 3840x2160 (4K UHD)
Luminozitate: 6000 lumeni
Contrast: 3.000.000:1
Tip: DLP
Greutate: 20.2 kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Videoproiector LK990 4K, 6000 lumeni

Videoproiector BenQ LK990Videoproiectorul LK990 cu rezolutie 4k si cu 6000 lumeni se poate folosi in mediul privat, in case rezidentiale sau afara pentru a proiecta transmisiuni sportive sau pentru a viziona un film in aer liber impreuna cu prietenii.

Luminozitate superioara
Avand deviatie zero a diodelor laser BlueCore se mareste astfel fluxul luminos in tunelul de lumina, imbunatatind eficacitatea luminii la 4.000 de lumeni.

Performanta superioara
Roata secundara pentru culoarea galbena
Rotile de culoare BlueCore dublu sincronizate utilizeaza un segment galben in plus, stimuland spectre RGBY precise pentru performante cromatice optime.

Durabilitate superioara
Cip DLP inchis ermetic
Alcatuind peste doua milioane de micro-oglinzi care reflecta lumina pura prin roata colorata, cipul DLP este etansat pentru a rezista caldurii timp de peste 100.000 de ore fara degradare.

Videoproiector BenQ LK990

Calitate imagine 4K UHD
Videoproiectorul BenQ K990 utilizeaza 4,15 milioane de micro-oglinzi DLP 4K UHD si viteza de comutare rapida, precum si capacitatea avansata de procesare a imaginii pentru a atinge specificatia 4K UHD a Customer Technology Association (CTA), oferind o rezolutie de 3840 x 2160 cu 8,3 milioane de pixeli distincti pentru fiecare cadru. Cu o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD 1080p, 4K UHD reduce neclaritatea pixelilor pentru o claritate uimitoare si detalii fine clar definite.

Videoproiector BenQ LK990Detalii superbe ale imaginii prin tehnologia DLP
Pentru a evita problemele inerente de aliniere ale mai multor panouri, proiectorul laser BenQ LK990 4K pastreaza integritatea culorii si a imaginii cu ajutorul tehnologiei DMD DLP. Generand imagini ascutite si culori pure, LK990 elimina probleme precum neclaritatea, umbrirea si modelele de interferenta pentru o claritate imaculata.

Roata de culoare duala
Videoproiectorul BenQ LK990 utilizeaza un sistem cu doua roti de culoare pentru a produce performante de culoare de neegalat prin cresterea raporturilor de culoare si a puritatii culorii RGBY, imbunatatind saturatia culorii pentru a asigura experiente de vizionare superioare.

Calitate video hiper-realista oferita de tehnologia HDR 10
Supraincarcat de asistenta HDR10 cu tehnologia exclusiva BenQ Auto Rendition Color HDR, performanta LK990 Dynamic Range ridicata ofera luminozitate mai mare, interval de contrast si optimizare a imaginii intr-un singur pas, aducand fiecare detaliu in continut 4K pentru afisare video superioara.

Videoproiector BenQ LK990Auto HDR Natural Color Rendition
Tehnologia BenQ Auto HDR Natural Color Rendition proiecteaza imagini 4K HDR uluitoare cu performante de culoare perfect realiste reglate automat pentru a reflecta natura.

Amplificarea imaginii 4K
Pentru a asigura cea mai buna calitate a imaginii, videoproiectorul LK990 de la BenQ adopta tehnologia de ultima generatie de amplificare a imaginii 4K pentru a imbunatati si mai mult calitatea imaginilor proiectate. Device-ul LK990 ajusteaza automat rezolutia tuturor imaginilor proiectate la 4K, garantand detalii fine ale imaginii. in plus, LK990 vine si cu tehnologia Pixel Enhancer 4K, o caracteristica de imbunatatire a marginilor adaptabila la miscare, care detecteaza schimbarile de culoare dintre un obiect si fundalul acestuia pentru a produce margini ascutite si texturi precise ale suprafetei.

Tehnologie DLP pentru culori vibrante pentru mai mult timp
Videoproiectoarele laser BenQ BlueCore se bazeaza pe fiabilitatea absoluta a designului DLP cu 1 cip. Cipul DLP extrem de durabil poate dura peste 100.000 de ore fara degradare, asigurand culori adevarate si un text lizibil perfect pentru nenumarate utilizari.

Videoproiector BenQ LK990Claritate inalta in medii luminoase
Luminozitatea ridicata de 6000 lm a videoproiectorului BenQ LK990 produce afisaje minunate cu o calitate inalta si autentica a imaginii in medii luminoase precum baruri sportive, pensiuni private sau medii in aer liber.

Contrast ultra-inalt
Videoproiectorul laser LK990 4K creeaza imagini foarte clare cu un raport de contrast ridicat de 3.000.000: 1 pentru negru adanc, culori bogate si vii si detalii fine.

Videoproiector BenQ LK990Imagistica de radiografie
DICOM (Digital Imaging and Communication in Medicine) este un standard pentru manipularea, stocarea, tiparirea si transmiterea informatiilor medicale de imagistica. DICOM Simulation Mode este ideal pentru vizualizarea imaginilor medicale la scala de gri, precum razele X, cu un nivel avansat al scalei de gri pentru scopuri de training si educatie.

20.000 de ore de performanta de lunga durata
Videoproiectoarele laser BenQ LK970 BlueCore ofera 20.000 de ore de calitate si performanta superioara a imaginii. Sursa de lumina laser rezista decaderii culorii in timp.

Protectie impotriva prafului in conditii severe
Videoproiectorul laser BenQ LK990 4K este proiectat cu module laser sigilate si motoare cu lumina inchise pentru a proteja cipul DMD, senzorul rotii de culoare, banca laser si alte componente optice. Acest design de blocare sigileaza ermetic motorul de praf pentru a prelungi durata de viata a proiectorului.

Sisteme de racire inovatoare
Pentu a asigura o conductie termica optima in timpul functionarii tehnicienii videoporiectorului BenQ LK990 au adaugat doua sisteme avansate de racire. Sistemul de racire a lichidului circulator protejeaza banca de lumina laser si motorul DLP chiar si dupa o functionare constanta la temperaturi ambientale de pana la 40 °C, in timp ce sistemul de racire a conductelor de caldura raceste cipul DMD pentru a produce efectiv un sunet confortabil, cu fiabilitate imbunatatita.
Device-ul LK990 are incorporati mai multi senzori termici pentru a controla intuitiv temperatura proiectorului si pentru a asigura o functionare optima. Senzorii pot detecta temperatura bancii laser si a mediului inconjurator in timp real si pot regla automat viteza ventilatoarelor.

Videoproiector BenQ LK990Mod Altitudine
Videoproiectorul BenQ LK990 poate fi folosit si la altitudini inalte datorita sistemului de racire care va mentine temperatura corespunzatoare pentru buna functionare a device-ului.

Proiectie 360°
Datorita tehnologiei laser BlueCore, tehnicienii garanteaza proiectia fiabila din orice unghi. Optiunile de instalare dinamice, cum ar fi rotatia 360° si orientarea portretului, permit proiectia pe tavan, pereti, podele sau semnalizare unghiulara.

Zoom mare, focalizare, lens shift pentru instalare flexibila
Gama mare de zoom a videoproiectorului BenQ LK990, focalizarea si functia lens shift in plan orizontal si vertical pot alinia imaginile in mod perfect in orice locatie pretentioasa. Functia lens shift poate muta imaginile proiectate sus si jos cu 60% din inaltimea ecranului sau la stanga si la dreapta cu 25% din latimea ecranului, fara a sacrifica din calitatea imaginii. Functia zoom mare 1.47X ofera o gama variata de distante de proiectie pentru a creste in mod semnificativ flexibilitatea instalarii pentru diferite optiuni de montare in diferite scenarii de afisare publica.

Digital Image Shrink
Reducerea imaginii digitale permite instalatorilor sa micsoreze imaginea la 75% din dimensiunea initiala in trepte de 0,5% prin meniul OSD, oferind astfel o modalitate simpla de a alinia cu precizie imaginile proiectate de orice dimensiune.

ID telecomanda
Instalatorii si managerii IT pot atribui un ID de telecomanda specific fiecarui proiector, evitand interferentele semnalului si modificarile neintentionate atunci cand instaleaza mai multe proiectoare intr-un loc.

Videoproiector BenQ LK990Lumina laser creeaza valoare in timp
Proiectoarele BenQ BlueCore au surse de lumina laser garantate pentru 20.000 de ore de functionare fara intretinere, economisind costuri pentru inlocuirea si intretinerea lampii.

Compatibilitate cuprinzatoare a sistemului de control
Videoproiectorul LK990 este compatibil pe scara larga cu sistemele de control ale proiectorului, inclusiv Crestron, AMX si PJ-Link, pentru controlul retelei prin LAN.

Controlul cu BenQ MDA Software
Oferind mai mult control administratorilor pentru a efectua zilnic programare, utilizare si mentenanta, panoul BenQ Multiple Display Administrator (MDA) permite monitorizare puternica centralizata, control al videoproiectorului, identificare si gestionare a sarcinilor pe intreaga retea publica de afisare de pe un singur calculator. MDA poate simplifica actiunile de rutina precum procedurile de deschidere si inchidere in mai multe sali, expozitii si sali de sedinte prin intermediul functiilor sale de programare si capacitatii de pornire/oprire de la distanta.

HDBaseT pentru transmisie necomprimata pana la 100 metri
Conectivitatea de ultima generatie HDBaseT combina semnalele video, audio si de control ale dispozitivului din mai multe surse, inclusiv PC-uri, laptopuri, dispozitive document camera, Blu-Ray-uri si DVD-uri intr-un singur cablu CAT5 pentru transmisii impecabile de lunga distanta pana la 100 metri.

DenumireVideoproiector BenQ LK990
Cod Produs9H.JKD77.15E
ProducatorBenq
ModelBenQ LK990
AplicabilitateBusiness, Educational, Profesional
Luminozitate6000 Lumeni
Contrast3000000:1
Rezolutie3840x2160
TehnologieDLP
Conectica

LAN Port (RJ45 pentru control retea) x 1
HDBaseT (4K, HDCP 2.2 pentru audio/video, RS232, si control prin telecomanda IR) x 1
Intrare telecomanda cu fir x 1
Iesire audio (mini jack) x 1
Iesire monitor (D-sub 15 pini, femeie) x 1
Intrare PC (D-sub 15 pini, femeie) x 1
HDMI 1 (4K, HDMI 2.0 & HDCP 2.2) x 1
HDMI 2 (HDMI 1.4 x HDCP 1.4) x 1
HDMI 3 (HDMI 1.4 & HDCP 1.4) x 1
Iesire HDMI x 1
Trigger 12V x 1
USB mini-B (service) x 1
USB tip-A (putere 2A) x 1
Intrare RS232 (D-sub 9 pini, barbat) x 1
Receiver IR (frontal) x 1
Receiver IR (spate) x 1

Raport aspect16:9
Viata lampa20000 ore
Consum655W
Reglaj KeystoneNA
Zoom1.47x
Difuzor AudioNA
Nivel zgomot37 dBA
Dimensiuni470.7 x 224.9 x 564.7 mm
Greutate20.2 kg
CuloareNegru
Garantie36 luni
Accesorii incluseCablu alimentare Telecomanda (RCA011) Capac lentila Baterii AAA x 2 Ghid instalare Declaratie de reglementare Card garantie (in functie de sku) Set de legaturi de cablu x 2 Capac din cauciuc

Scrie un review

Despre Videoproiector BenQ LK990

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating