Videoproiector BenQ LH890UST

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 La comanda

19.73023 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

Prezentare

Rezolutie: 1920x1080 (Full HD)
Luminozitate: 4000 lumeni
Contrast: 3.000.000:1
Tip: DLP
Greutate: 9.06 kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Videoproiector BenQ LH890UST, ultra short throw, 4000 lumeni

Videoproiector BenQ LH890UST
Videoproiectorul BenQ LH890UST se potriveste perfect in mediul educational, putand fi instalat foarte aproape de ecranul de proiectie datorita lentilei ultra short throw. Totodata, este un videoproiector ce se poate folosi si in sali cu luminozitate mare, datorita celor 4000 de lumeni cu care este inzestrat.


Luminozitate superioara
Avand deviatie zero a diodelor laser BlueCore se mareste astfel fluxul luminos in tunelul de lumina, imbunatatind eficacitatea luminii la 4.000 de lumeni.

Performanta superioara
Roata secundara pentru culoarea galbena
Rotile de culoare BlueCore dublu sincronizate utilizeaza un segment galben aditiv, stimuland spectre RGBY precise pentru performante cromatice optime.

Durabilitate superioara
Cip DLP sigilat ermetic
Alcatuind peste doua milioane de microm oglinzi care reflecta lumina pura prin roata colorata, cipul DLP este etansat ermetic pentru a rezista caldurii timp de peste 100.000 de ore fara degradare.

Protectie impotriva prafului
Videoproiectorul BenQ LH890UST este proiectat cu tehnologia DustGuard, inclusiv module laser sigilate pentru a proteja banca laser. Acest design de blocare sigileaza ermetic motorul laser de praf pentru a prelungi durata de viata a proiectorului.

Senzor de acumulare antipraf
Incorporand senzori pe rotile de culoare cu o caracteristica ingenioasa de acumulare a prafului, tehnicienii videoproiectorului BenQ LH890UST prelungesc performanta optima a device-ului prin respingerea prafului care se poate acumula pe senzorii traditionali pentru a bloca semnalul IR si a provoca palpaire, culori anormale sau chiar oprire.

Culoare remarcabila
Proiectia puternica cu laser BlueCore a videoproiectorului BenQ LH890UST utilizeaza un sistem cu doua roti de culoare pentru a produce performante de culoare remarcabile prin cresterea raporturilor de culoare si a puritatii culorilor RGBY, imbunatatind foarte mult saturatia culorilor si stralucirea pentru a oferi experiente de vizionare superioare.

Videoproiector BenQ LH890UST

Contrast ultra-inalt
Videoproiectoarele laser LH890UST produce imagini clare, cu un raport de contrast nativ ridicat de 100.000: 1 pentru negru adanc, culori bogate si vii si detalii fine subtile.

Luminozitate ridicata de lunga durata
Videoproiectorul BenQ LH890UST produce 4.000 de lumeni si are o eficienta superioara a luminozitatii, proiectand imagini si texte clare chiar si in salile de clasa mari si luminoase. Luminozitatea ridicata permite pastrarea luminilor aprinse in timpul lectiilor.

Instant Power-On
Datorita tehnologiei BenQ BlueCore, videoproiectorul LH890UST poate ​​fi pornit si oprit instantaneu pentru a reduce semnificativ timpul de configurare.

20.000 de ore de performanta de lunga durata
Cu o sursa de lumina laser complet sigilata si un design inovator al motorului laser sigilat, videoproiectoarul BenQ BlueCore LH890UST ofera 20.000 de ore de functionare fara intretinere, prevenind cheltuieli suplimentare cu inlocuirea si intretinerea lampii. Sursa de lumina laser rezista decolorarii culorii si luminozitatii in timp, oferind performante mult mai fiabile chiar si dupa o perioada mare de functionare.

Lentila Ultra-Short Throw
videoproiectoarul BenQ LH890UST beneficiaza de lentila ultra-short throw si poate fi montat chiar deasupra ecranului de proiectie, eliminand astfel umbre care pot distrage atentia si incurajand studentii si profesorii sa colaboreze fara griji in fata tablei.

Imagini mai mari
Videoproiectorul BenQ LH890UST ofera o serie de rezolutii si dimensiuni de imagine proiectate pentru a satisface diverse nevoi de clasa. Avand o calitate clara a imaginii de pana la 121 inci, videoproiectorul ofera versatilitate crescuta la clasa.

Videoproiector BenQ LH890UST
Integrare cu tehnologia PointWrite

Videoproiectorul BenQ LH890UST beneficiaza de tehnologia PointWrite care functioneaza pe orice suprafata plana, nefiind necesare echipamente suplimentare. Cu modulul PointWrite, imaginile pot fi proiectate pe un birou sau masa pentru ca mai multi studenti sa poata partaja si scrie cu usurinta pe acelasi ecran, avand astfel oportunitati vaste de interactivitate la clasa.

Tehnlogie PointWrite
Videoproiectoarele BenQ cu tehnologia PointWrite integrata ofera functii multi-utilizator, iar doua proiectoare PointWrite pot fi alaturate pentru a dubla suprafata de proiectie. Cu modul Whiteboard QWrite, profesorii pot rula aplicatii diferite sau afisa, vizualiza si adnota pe doua monitoare.

Setup intuitiv
PointWrite auto-calibreaza si salveaza setarile in momentul in care este conectat la portul USB al unui computer. Apoi, videoproiectorul ramane gata de folosire, fara configurare manuala sau instruire complicata pentru profesori. Iar senzorul interactiv al videoproiectorului BenQ LH890UST garanteaza o calibrare automata fiabila in orice iluminare ambientala.

Videoproiector BenQ LH890UST


Compatibil cu modulul interactiv PW40U

Videoproiectoarele BenQ LH890UST se pot integra cu modulul interactiv BenQ PointWrite PW40U, oferind medii de invatare cu adevarat colaborative in care elevii si profesorii lucreaza impreuna folosind sabloane intuitive impreuna cu software-ul QWrite.

Optiuni multiple pentru compatibilitatea wireless
Pentru lectii captivante si intuitive, profesorii si elevii isi pot aduce propriile dispozitive inteligente si computere pentru a transmite documente, imagini si chiar videoclipuri Full HD catre videoproiectoarele LH890UST, facilitand schimbul gratuit de idei si munca in echipa colaborativa.

Compatibilitatea sistemului de control
Videoproiectorul LH890UST este compatibil pe scara larga cu sistemele de control ale proiectoarelor de varf, inclusiv Crestron, AMX, PJ Link si Extron IP Link pentru controlul retelei prin LAN, facilitand integrarea in infrastructurile de retea educationale. LH890UST accepta, de asemenea, RS-232 pentru o instalare fiabila pe distante lungi de pana la 15 metri atunci cand nu exista infrastructura LAN.

Control centralizat cu software-ul BenQ MDA
Software-ul BenQ Multiple Display Administrator (MDA) permite monitorizarea centralizata, controlul si programarea energiei in reteaua de proiectoare a scolii de la un singur computer, oferind acces complet si control asupra fiecarui videoproiector direct.


Videoproiector BenQ LH890USTInstrument de upgrade centralizat
Administratorii pot actualiza firmware-ul central pe mai multe videoproiectoare BenQ din retea pe aceeasi retea locala prin LAN (pana la 253 de proiectoare), implementand cele mai recente actualizari pe toate dispozitivele simultan. Acest nou instrument poate actualiza tipurile de firmware, inclusiv TI IC, MCU IC, LAN IC si Ballast IC.

Montarea pe perete mai usoara
Pentru o instalare profesionala eficienta, suportul de perete al videoproiectorului cu lentila ultra short throw prezinta o diagrama de instalare si o rigla pentru alinierea perfecta a ecranului si pozitia imaginii in clasa.

Imagini clare fara distorsiuni - Digital Shrink
Digital Shrink este utilizat pentru reglarea fina a dimensiunii ecranului prin meniul OSD atunci cand imaginea nu este aliniata exact pe cadrul dorit.

Videoproiector BenQ LH890USTCorectie pentru fiecare colt
Utilizatorul videoproiectorului BenQ LH890UST poate sa foloseasca functia de corectare pentru fiecare colt in parte, facand astfel ca imaginea proiectata sa formeze un patrat perfect.

Perfectiune durabila a imaginii
Cu un contrast ridicat, videoproiectoarele BenQ LH890UST utilizeaza sisteme avansate de lentile optice optimizate DLP pentru a oferi lizibilitate precisa si rezolutie clara pentru fiecare sub-pixel.

Calitatea imaginii de lunga durata
Cu o durabilitate industriala de la tehnologia DLP, proiectoarele educationale BenQ pastreaza perfectiunea imaginii de lunga durata, eliminand decolorarea culorilor.

 

DenumireVideoproiector BenQ LH890UST
Cod Produs9H.JJD77.34E
ProducatorBenq
ModelBenQ LH890UST
AplicabilitateBusiness, Educational, Interactiv, Profesional , Ultra Short Throw
Luminozitate4000 Lumeni
Contrast3.000.000:1
Rezolutie1920x1080 Full HD
TehnologieDLP
Conectica

HDMI-1 x 1
HDMI-2/MHL x 1
PC (D-sub 15 pini) x 1
Iesire monitor (D-sub 15 pini, femeie) x 1
Intrare video compozit (RCA) x 1
Intrare S-Video x 1
Intrare audio (mini jack) x 1
Intrare audio L/R (RCA) x 1
Iesire audio (mini jack) x 1
LAN Port (RJ45 pentru retea) x 1
Intrare RS232 (D-sub 9 pini, barbat) x 1
USB Tip A (5V, 1.5A) x 1
USB Tip mini B (pentru service) x 1
USB Tip mini B (pentru modul PointWrite) x 1
IR Receiver (frontal) x 1

Raport aspect16:9
Distanta Proiectie0.23
LampaSursa de lumina laser
Viata lampaminimum 20.000 ore
Consum358W
Reglaj Keystone2D; Vertical ± 20 grade, orizontal ± 20 grade
ZoomZoom fix
Difuzor Audio10W
Nivel zgomot35 dBA
Dimensiuni502.1 x 164.5 x 399.3 mm
Greutate9.06 kg
CuloareGri
Garantie36 luni
Accesorii incluseCablu alimentare (in functie de regiune) Telecomanda (RCA022) Baterii AAA x 2 Cablu VGA Card garantie (in functie de regiune) QSG (4J.JJC01.001) Manual utilizator (CD) Suport perete (WM03G6)

Scrie un review

Despre Videoproiector BenQ LH890UST

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating