Pachet interactiv IQboard Expert UST 94" Innovative Teaching GO cu pentray interactiv, incinte acustice integrate, 100% wireless si stand mobil cu parking

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 La comanda

16.66422 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

Prezentare

Pachet interactiv IQBoard Expert 94" Innovative Teaching GO format din:
Tabla interactiva IQBoard Expert 94"
Videoproiector Epson EB-685W
Suport profesional pentru videoproiector
Pen Tray interactiv
Incinte acustice integrate
Pachet modul wireless zero cables audio-video-USB
Stand mobil cu parking Vega
Software in limba Romana

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Pachet interactiv IQBoard Expert UST 94" - Innovative Teaching GO cu pentray interactiv, incinte acustice integrate, 100% wireless si stand mobil cu parking

Pachet interactiv IQboard Expert UST 94" Innovative Teaching GO tabla interactivaEducatia interactiva este modul ideal de a pregati tanara generatie pentru cerintele actuale ale societatii si, in perspectiva, pentru piata muncii. Pe langa abilitatile didactice, profesorii au nevoie de dispozitivele educationale cele mai avansate pentru a crea ore de curs interesante care sa stimuleze interesul si implicarea activa a elevilor.

Pachetul interactiv IQBoard Expert UST 94" - Innovative Teaching GO este format din:

 • - Tabla interactiva Expert 94";

 • - Videoproiector Epson EB-685W;

 • - Suport profesional pentru videoproiector;

 • - Pen Tray interactiv;

 • - Incinte acustice integrate;

 • - Pachet modul wireless zero cables audio-video-USB;

 • - Stand mobil cu parking Vega;

 • - Software in limba Romana.

Gama de table interactive Expert cu tehnologie de ultima-generatie Infrared, din care face parte si tabla interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm, pune accentul pe aceste aspecte atat de importante si este special adaptata mediului educational si nevoilor profesorilor si elevilor din Romania. Tablele interactive Expert dispun de o gama variata de functii si, pe langa suita unica de optionale, ofera o multitudine de beneficii pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial, liceal sau universitar, cu o experienta usoara de utilizare atat pentru profesor, cat si pentru elevi.

Tabla interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm se integreaza nativ cu solutiile de invatamant la distanta prin Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant la distanta sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv. Astfel, tot ceea ce lucrati pe tabla interactiva poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de ceilalti participanti in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, participantilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente.

 

Pachet interactiv IQboard Expert UST 94" Innovative Teaching GO tabla interactiva functiiAvantajele oferite de tabla interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm:

 • - Suprafata de scriere cu marker tip whiteboard, usor de curatat;

 • - Software in limba romana gratuit, pentru un numar nelimitat de utilizatori;

 • - Software multidisciplinar adaptat curriculei specifice: matematica, chimie, biologie, fizica, geografie etc.;

 • Tehnologie Multi-Touch ce permite utilizarea tablei de pana la 10 utilizatori simultan (6 in versiunea wireless);

 • - Meniu principal flotant repozitionabil prin drag-and-drop;

 • - Meniu secundar modular, accesibil sub forma unor meniuri laterale;

 • - Compatibilitate cu Smart Board, Promethean, Hitachi, Mimio;

 • - Machete, ilustratii, figuri 3D etc., care pot fi marite/micsorate sau rotite la 360 grade pentru analiza detaliata;

 • - Integrare cu cele mai populare si accesate formate: Microsoft Office, PDF, JPEG etc.;

 • - Suport pentru aplicatii educationale ale oricaror alti producatori;

 • - Suport integrat pentru adnotari tip e-ink - Microsoft Office Annotation Tools;

 • - Tastatura virtuala incorporata;

 • - Browser integrat pentru navigare pe Internet;

 • - Conexiune wireless cu auto scanning si easy pairing (optional);

 • - Bara de instrumente customizabila;

 • - Instalare fara driver (pentru sistem de operare Windows 10);

 • - Integrare nativa in solutiile de videoconferinta si invatamant la distanta;

 • - Servicii de instalare disponibile la nivel national (contra cost);

 • - Livrare gratuita.

Afla mai multe informatii despre tabla interactiva Expert cu diagonala de 94" | 239 cm

Pachet interactiv IQboard Expert UST 94" Innovative Teaching GO videoproiector eb-658w

Videoproiectorul Epson EB-685W este un dispozitiv inovator care ofera o dimensiune mare a ecranului scalabil, de pana la 100 de inchi, pentru a afisa continut WXGA HD-ready pentru o experienta de invatare imbunatatita.

Designul videoproiectorului EB-685W beneficiaza de lentila short-throw si prezentari care includ imagini mari de la o distanta foarte mica, cu umbre si stralucire minime. Cu un nivel de luminozitate de 3.500 de lumeni, o rezolutie HD-ready WXGA, un raport de contrast de 14.000:1 si intrare HDMI, studentii beneficiaza de imagini clare si bine definite.

Suportul profesional pentru videoproiector permite o instalare simpla si rapida, fiind dotat cu toate accesoriile necesare montajului. De asemenea, dispozitivul este usor reglabil in lungime si pooate oferi diferite unghiuri de vizibilitate pentru videoproiector. Suportul include un sistem de management al cablurilor.

Pachet interactiv IQboard Expert UST 94" Innovative Teaching GO pentray

 

Sistemul interactive pen tray permite selectarea automata a unei culori de scriere sau a radierei fara alte apasari de butoane sau meniuri. Sistemul va detecta automat culoarea aleasa si va ajusta interfata software pentru a facilita operarea. Designul pen tray-ului interactiv faciliteaza instalarea in modul corp comun cu tabla interactiva si cu sistemul de control al incintelor audio. Sistemul include un port USB dedicat pentru a conecta o memorie de tip USB cu fisierele tale preferate pentru sustinerea lectiilor, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la computer.

Pachet interactiv IQboard Expert UST 94" Innovative Teaching GO sistem audioSistemul audio disponibil optional permite instalarea difuzoarelor cu putere de 40W, suficient de puternice pentru o clasa de curs cu 30 de elevi. Incintele acustice sunt special proiectate pentru a face corp comun cu tabla interactiva si nu necesita un alt cablu catre laptopul tau, acesta decodand in mod automat semnalul audio din cablul USB existent. Suplimentar, sistemul permite conectarea unei surse audio de tip line in (telefon, mp3 player etc.) si/sau a unui microfon de tip lavaliera, sunetul fiind automat mixat si amplificat prin incintele acustice (functie esentiala in salile de curs mari cu multi studenti). Volumul poate fi controlat atat din computerul tau, cat si de la tabla interactiva, folosind butoanele de control integrate. Adaugand modulele wireless disponibile optional, se poate elimina complet orice tip de cablu dintre PC-ul tau si tabla interactiva, functie unica pe piata tablelor interactive.

Pachet interactiv IQboard Expert UST 94" Innovative Teaching GO modul conectare wireless USBModul conectare wireless USB - Adaptorul wi-fi profesional elimina orice cablu USB dintre tabla interactiva si computerul/laptopul dvs. Cu functia de auto scanning si easy pairing sunteti mereu asigurat de promptitudinea unei conexiuni wireless simple, eficiente si fara compromisuri. Avand frecventa de functionare de 2.4 Ghz si 30 canale diferite pentru evitarea interferentelor, acest adaptor unic asigura conexiunea wireless de calitate excelenta, pana la 10m distanta de tabla interactiva IQBoard Expert

Suportul pentru table interactive Vega asigura o ajustare electrica pe inaltime de pana la 50 de cm - antrenat motor electric/comanda pe fir. Acesta include atat un sistem de fixare la inaltimea dorita, cat si un sistem de prindere compatibil cu o gama variata de videoproiectoare. De asemenea, dispune de un mecanism mobil pentru sesiuni flexibile, cu un management adecvat al cablurilor.

Adresandu-se salilor de curs tip gradinita sau scoala primara unde diferenta de inaltime dintre profesor si elev poate fi usor eliminata prin reglajul electric vertical, acest stand raspunde cu succes si necesitatilor scolilor pentru elevi cu deficiente sau nevoi speciale. De asemenea, rotile standului si sistemul integrat de "parking" pentru videoproiector (culisarea in partea inferioara a bratului inclusiv proiector) usureaza deplasarea si accesul intregului ansamblu in mai multe clase sau sali.

pachete interactive iqboard garantii

 

 Garantie:

 • Tabla Interactiva - 36 luni

 • Videoproiector - 24 luni

 • Accesorii - 12 luni

 

 

DenumirePachet interactiv IQboard Expert UST 94" Innovative Teaching GO cu pentray interactiv, incinte acustice integrate, 100% wireless si stand mobil cu parking
Cod ProdusExpert_IT94_GO
ProducatorIQ Board
Pachet

Videoproiector Epson EB-685W

Specificatii complete

Rezolutie: 1200x800 WXGA
Luminozitate: 3500 lumeni
Contrast: 14.000 : 1
Tip:  3LCD

 

Suport profesional pentru videoproiector

 

Tabla Interactiva IQBoard Expert 94"

Specificatii complete

Dimensiuni: 2060 x 1243 mm
Diagonala zona activa: 1954 mm x 1137 mm
Rezolutie: 32768x32768 
Modalitate de scriere: Deget/Marker
Tehnologie: IR Cell Optical LED

 

Pen Tray interactiv cu 4 culori

Specificatii complete

Culori: Negru, Rosu, Verde, Albastru 
Markere incluse: 4

 

Stand mobil cu parking Vega

Specificatii complete

 

Sistem audio pentru tabla interactiva 40W cu USB decoder

Specificatii complete

 

Sisteme de operare compatibile: Windows XP/7/8/10

Pachet modul wireless zero cables audio-video-USB

Modul conectare wireless USB

Software in Limba Romana

Tip

Pachet interactiv IQBoard Expert 94" Innovative Teaching GO format din:
Tabla interactiva IQBoard Expert 94"
Videoproiector Epson EB-685W
Suport profesional pentru videoproiector
Pen Tray interactiv
Incinte acustice integrate
Pachet modul wireless zero cables audio-video-USB
Stand mobil cu parking Vega
Software in limba Romana


Scrie un review

Despre Pachet interactiv IQboard Expert UST 94" Innovative Teaching GO cu pentray interactiv, incinte acustice integrate, 100% wireless si stand mobil cu parking

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating