Microfon wireless Catchbox Plus

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 La comanda

3.45713 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Catchbox Plus este un microfon complet wireless care va este foarte util in cadrul evenimentelor de mare si mica amploare datorita acoperirii sale largi si bateriei sale reincarcabile Li-ion. Daca veti opta pentru un Incarcator Wireless, atunci veti beneficia si de o incarcare mai rapida. Dispozitivul are inclus in pachet si o husa de rezerva. Modelul Plus de la Catchbox va permite sa conectati doua transmitatoare Catchbox in mod simultan la acelasi receptor.

Personalizati-va Catchbox Plus

Aveti posibilitatea de a personaliza Catchbox-ul Plus folosind acest configurator in doar 3 pasi simpli.

 

Incarcare wireless

De acum inainte, inlocuirea bateriilor consumate nu va mai face parte dintre grijile dumneavoastra. Catchbox Plus are o baterie reincarcabila pe care o puteti incarca fie folosind un cablu USB, fie un incarcator wireless.

Catchbox Plus

Folosire Internationala Gratuita

Dispozitivul Catchbox Plus foloseste standardele DECT 6.0 (pentru Statele Unite ale Americii), J-DECT (pentru Japonia) sau DECT (pentru Uniunea Europeana si alte regiuni) si functioneaza astfel fara o licenta.

Tehnologie Active Automute

De fiecare data cand folositi Catchbox si il aruncati, prindeti sau scapati pe jos, senzorul sau de miscare se activeaza si opreste temporar sunetul.

Catchbox Plus

Greutate scazuta si finete la atingere

Fiind un dispozitiv compus dintr-o imbinare a spumelor durabile si un dispozitiv tehnic, partea electronica din interiorul Catchbox Plus si persoana care il prinde nu vor avea de suferit vreo vatamare chiar daca produsul este scapat sau aruncat.

Folosire a maxim doua dispozitive

Daca folositi Catchbox Plus, atunci puteti conecta pana la doua transmitatoare Catchbox in acelasi timp la acelasi receiver. Atunci cand decideti sa va imbunatatiti sistemul, puteti face aceasta intr-un mod foarte simplu: achizitionand al doilea transmitator.

Catchbox Plus

Functie Always On

De fiecare data cand veti scoate Catchbox Plus din baza sa de incarcare Wireless Charging, dispozitivul va porni automat. Atunci cand il veti pune inapoi pe incarcatorul wireless, Catchbox Plus se va inchide si va incepe sa isi incarce bateria.

Sistem dual de antene

Receptorul Catchbox Plus are doua antene incorporate care reduc in mod activ probabilitatea unor intreruperi ale sunetului.

Inchizatoare magnetica

Dispozitivul Catchbox Plus contine un mecanism unic de inchidere magnetica, al carui rol este de a mentine in interior capsula hardware atunci cand dispozitivul este aruncat.

 

 

 

DenumireMicrofon wireless Catchbox Plus
Cod ProdusCBL113333
ProducatorCatchbox
ModelCatchbox Plus

Scrie un review

Despre Microfon wireless Catchbox Plus

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating