Informatii livrare

Cumpara online


Ai transport gratuit pentru comenzile mai mari de 2.000 Lei.

Pentru comenzile mai mari de 2.000 Lei beneficiezi de transport gratuit in tara.

Noi iti livram coletul iar tu platesti in momentul in care primesti produsul.

*Se ofera transport gratuit in aria de acoperire Fan Courier sau Nemo.

Te bucuri de confortul casei tale in momentul in care faci cumparaturile!

Pe Proiector24.ro poti face cumparaturi la orice ora, in orice zi.

Pentru comenzile plasate intre orele 09:00 si 17:00 iti garantam un raspuns privind disponibilitatea produselor, in aceeasi zi.

Pentru comenzile plasate dupa ora 17:00 avem un raspuns privind disponibilitatea produsului in cursul zilei urmatoare.

Comanda si livrarea


Cum comand de pe site ?

Comanda plasata online

Dupa alegerea produsului dorit si adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi este necesar sa introduceti datele dumneavoastra de facturare si livrare. Daca va creati un cont pe site-ul Proiector24.ro la sectiunea Inregistrare, toate aceste informatii sunt disponibile in viitor, astfel scurtati perioada de timp necesara plasarii unei comenzi, in plus puteti urmarii statusul comenzilor dumneavoastra. Dupa confirmarea prin e-mail a plasarii comenzii, un reprezentant Proiector24 urmeaza sa va contacteze in cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea stocului disponibil si a detaliilor de livrare.

Comanda plasata prin e-mail

Puteti inainta comenzile dumneavoastra prin e-mail la adresa: vanzari@proiector24.ro sau completand formularul din sectiunea Contact.

Comanda plasata telefonic

Pentru comenzi telefonice, apelati: 021 667 26 41 sau 0372 722 222 (L-V: 09:00 - 17:30), iar un consultant Proiector24.ro va prelua comanda imediat. 

Achizitii de stat SEAP:

Produsele regasite pe site-ul nostru se pot achizitiona prin platforma de achitii publice SEAP, cu plata prin OP in conturi de trezorerie.

Cum se livreaza produsele ?

Produsele sunt livrate gratuit prin Fan Courier sau Nemo la adresa dumneavoastra, daca acestea dispun in pagina de prezentare de informatia "Livrare Gratuita" sau prin achitarea costurilor de transport in situatia in care produsul nu beneficieaza de transport gratuit. 

Produsele se pot ridica din depozitul nostru in intervalul orar: 09:30 - 17:30 de Luni pana Vineri, dupa confirmarea stocului de catre un consultant Proiector24.ro. 

La primirea coletelor prin curier avem rugamintea sa verificati integritatea fizica a acestora si sa semnalati imediat curierului orice urma de deteriorare.

Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

Cum se realizeaza plata ?

Numerar - Showroom si Depozit;

Card bancar - Showroom si Depozit;

Ordin de plata;

Ramburs.