Ecran proiectie videoproiector Procolor King Screen

Scrie un review

Prezentare

Tip montaj: Tavan/Perete
Latime: Pana la 12 metri
Inaltime: Pana la 6 metri

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Ecran proiectie videoproiector Procolor King Screen

 

 

 

 

 

 

 

Ecranul de proiectie Procolor King Screen este conceput pentru instalatii profesionale, in sali de mari dimensiuni. Din acest motiv, ecranul King Screen se realizeaza numai pe comanda, in functie de specificatiile utilizatorului. De asemenea ecranul poate fi echipat cu trei tipuri de suprafete de proiectie: Matte White, Matte White Sound sau Retrotex. In ceea ce priveste designul si dimensiunile carcasei, acestea pot fi personalizate in functie de cerintele utilizatorului. In plus, ecranul include si telecomanda cu radio frecventa.

Ecranul King Screen este echipat cu un sistem de tensiune Polichinelle ce asigura o suprafata de proiectie perfect plana, chiar si in cazul in care aceasta depaseste 8 metri latime.

Suprafata de proiectie Matte White: Suprafata din material vinil, ignifuga, cu un unghi de vizibilitate de 40 de grade. Ideala pentru o gama variata de aplicatii.

Suprafata de proiectie Matte White Sound: Suprafata din material vinil, ignifuga, cu un unghi de vizibilitate de 40 de grade. Perforatiile din material permit amplasarea difuzoarelor in spatele ecranului, fara a fi afectata calitatea sunetului.

Suprafata de proiectie Retrotex: Suprafata din material vinil de culoare gri, ignifuga, cu un unghi de vizibilitate de 30 de grade. Este conceputa pentru imbunatatirea contrastului imaginii. 

DenumireEcran proiectie videoproiector Procolor King Screen
Cod ProdusProcolor_king
ProducatorProcolor
Culoare carcasa metalicaAlb
Inaltime vizibila (cm)La comanda (Pana la 6 metri)
Latime vizibila (cm)La comanda (Pana la 12 metri)
MaterialIgnifug
Tip montajTavan/Perete
Tip proiectieFata/Spate
Garantie12 luni

Scrie un review

Despre Ecran proiectie videoproiector Procolor King Screen

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating