Display profesional Sony BRAVIA FW-43BZ35J

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 3840 x 2160 (4K)
Contrast: 4000:1
Tip display: LED
Luminozitate: 560 cd/m2
Vizualizare: Anti Glare
Diagonala: 43"

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii


Display profesional Sony BRAVIA FW-43BZ35J

Display-ul profesional Sony BRAVIA FW-43BZ35J combina imagini 4K luminoase si frumoase cu functii special gandite pentru mediul business.

Prezentare Display Profesional Sony BRAVIA FW-43BZ35JDispozitivul dispune de un puternic procesor 4K HDR Sony X1 ce ofera o calitate superioara a imaginii. Imaginile dispun de claritate, intensitate a culorilor si contrast net superioare.

Display-ul profesional Sony FW-43BZ35J este robust si rigid, iar tehnicienii l-au proiectat luand in considerare o gama larga de aplicatii B2B. Design-ul acestuia este perfect pentru aplicatii de portret si inclinare, in special in aplicatii de afisaj.

Sistemul de operare Android, precum si platforma SoC, cu care este dotat display-ul, asigura o pornire rapida si o utilizare fluida a aplicatiilor si a animatiilor grafice existente pe dispozitiv.

Modul Pro permite personalizarea rapida si usoara pentru a se potrivi diferitelor medii, inclusiv pentru firme, pentru mediul educational si afisaj digital, in timp ce One Step Setting optimizeaza configurarea pentru semnalizare si sali de conferinte prin simpla apasare a unui buton.

Rezolutie imagine 4K (3840 x 2160 pixeli)
4K ofera de patru ori detaliile Full HD, cu o rezolutie de peste 8 milioane de pixeli, oferind o claritate suplimentara afisajului si continutului digital.


Procesor 4K HDR X1
Puternicul procesor 4K HDR Sony de care dispune display-ul FW-43BZ35J imbunatateste culoarea, claritatea si contrastul pentru o calitate a imaginii 4K HDR cat mai aproape de realitate.

Display Sony BRAVIA FW-43BZ35J, triluminosCuloare bogata, naturala, cu TRILUMINOS PRO
TRILUMINOS PRO mapeaza culorile dintr-o paleta mai larga, reproducand fidel o lume de nuante si tonuri mai vii, mai realiste.

Detalii mai fine
Tehnologia 4K X-Reality PRO imbunatateste imaginile mai aproape de adevarata calitate 4K. Imaginile sunt clarificate si rafinate in timp real, dezvaluind detalii suplimentare din sursele de imagine cu rezolutie mai mica.

Display Sony BRAVIA FW-43BZ35J, motion flowMiscare mai lina
Motionflow XR introduce frame-uri de imagine suplimentare intre cele originale, asigurand detalii mai fine si mai clare in secvente care sunt in miscare rapida.

Configurare rapida cu modul Pro
Utilizatorul display-ului profesional FWD-75X80H/T BRAVIA isi poate personaliza setarile si apoi le poate salva pe memoria flash USB pentru a le folosi si pe alte dispozitive.

Conectivitate wireless imbunatatita
Display-ul profesional SONY BRAVIA FW-43BZ35J ofera conectivitate wireless prin Wi-Fi 5GHz si 2.4GHz, precum si Bluetooth 4.2.

Setare cu un singur pas
Economisire de timp in mediile corporate, One Step Setting optimizeaza setarile de imagine si de retea pentru a se potrivi salilor de sedinte si aplicatiilor de semnalizare prin simpla apasare a unui singur buton.

Creat pentru afaceri
Display-ul profesional SONY FW-43BZ35J este conceput pentru instalatii profesionale cu suport pentru orientare peisaj, portret sau inclinare.

Integrare usoara si prietenoasa pentru dezvoltatori
BRAVIA ofera suport fara probleme cu platforme de automatizare si control de varf, in timp ce API-urile deschise ofera oportunitati nelimitate de integrare cu alte solutii ale furnizorilor.

Ecranele profesionale BRAVIA sunt dotate standard cu o garantie de 3 ani.

DenumireDisplay profesional Sony BRAVIA FW-43BZ35J
Cod ProdusFW-43BZ35J
ProducatorSony
Conectivitate1 X USB
1 X Digital Audio Out
1 X Audio Jack
1 X AV IN
1 X HDMI IN
1 X HDMI IN (eARC/ARC)
1 X HDMI IN (DVI)
1 X HDMI Audio IN
1 X LAN
1 X RS-232C
Contrast4000:1
Dimensiune964x563x69
ModelFW-43BZ35J
Consum114W
Rezolutie3840 x 2160
TehnologieLED
Garantie36 luni

Scrie un review

Despre Display profesional Sony BRAVIA FW-43BZ35J

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating