Display LCD Panasonic TH-65BF1E

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 La comanda

21.92037 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

Prezentare

Rezolutie: 1920x1080 Full HD
Contrast: 4000:1
Tip display: LCD
Luminozitate: 350 cd/mp
Unghi de vizualizare: 178 grade
Diagonala: 65''/165 cm

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Display-ul LCD Panasonic TH-65BF1E, rezolutie 1920 x 1080 Full HD, reprezinta solutia ideala pentru o gama variata de aplicatii, precum prezentari business, lectii in sali educationale, video-conferinte, managementul proiectelor sau spatii publice de informare. Dimensiunea display-ului este de 65 inchi (163.8 cm), prezinta o luminozitate de 350 cd/m², un contrast de 4000:1 si un unghi de vizibilitate la 178 de grade.

 

Conecteaza-te. Creeaza. Distribuie

Echipamentul se caracterizeaza prin cele mai noi inovatii tehnologice in materie de comunicatii profesionale si solutii wireless de inalta calitate.

Prin tehnologia Miracast, procesul de manipulare a unor documente de pe alte dispozitive (laptop, tableta sau smartphone) devine rapid si mult mai practic, fara cabluri sau setari tehnice complicate.

Conectivitatea prin Digital Link inseamna o integrare eficienta si performanta (semnal video/audio Full HD si control printr-un cablu CAT5e) cu o retea de sisteme AV. In plus, se economiseste timp in procesul de instalare, dar si costuri mult mai reduse.

Nu este necesar un laptop sau computer, deoarecere redarea continutului se poate face printr-o memorie USB (sistem plug&play). In plus, sunt disponibile o serie de aplicatii wireless Panasonic pentru tablete si smartphone-uri, care suporta si functia Multi Mode (dispozitive multiple).

Prezentarile in spatiile de dimensiuni mari nu reprezinta un impediment, datorita posibilitatii de a conecta echipamentul la un alt display (de dimensiuni mai mari) sau la un videoproiector.

 

Interactivitate pentru prezentari de efect

Beneficiaza de avantajele acestei tehnologii de prezentare pentru o mai mare atractivitate in randul auditoriului si o interactiune mult mai accentuata fata de un display conventional. Prin softul disponibil, care nu necesita un calculator, ci doar o memorie USB, te poti bucura de functii interactive de efect. Prin Color Universal Design culorile vor fi optimizate pentru conditiile de vizualizare, pastreaza informatiile printr-un Screen Capture, utilizeaza functia Recorder pentru filmulete ce pot fi necesare ulterior, uita de neclaritatile textului prin optiunea Character Correction si pregateste-te pentru tool-uri interesante si eficiente in desfasurarea prezentarilor.

 

           

 

Gama variata de functii

Printre caracteristicile importante ale acestui display se numara: simplificarea tuturor conexiunilor prin tehnologia Digital Link; transmisie wireless prin suportul Intel Pro WiDi; monitorizare si control prin PJLink Class 1; capabilitate picture-in-picture (ideal pentru conferinte web live) sau picture-in-whiteboard (cu posibilitate de interactivitate); pixel mode (pentru prezentari de inalta definitie); preventie si securitate in functionare (input lock si button lock); economisire energie; digital zoom (nuantarea detaliilor pentru prezentari de impact).

 

   

 

Designul si avantajele privitoare la montaj, pot integra cu succes display-ul in locul dorit. Tehnologia de iluminare LED asigura, pe langa profilul discret si modern, un consum de energie redus fata de sursele conventionale. In plus, sticla de protectie superioara si tratamentul impotriva antireflexiei, transforma echipamentul intr-o solutie moderna sip e timp indelungat.

Display-ul Panasonic TH-65BF1E dispune de o conectivitate profesionala si variata, reprezentand o solutie optima in materie de prezentari AV. 

 

 

 

DenumireDisplay LCD Panasonic TH-65BF1E
ProducatorPanasonic
Cod ProdusTH-65BF1E
ModelTH-65BF1E
Tehnologie displayLCD
Tehnologie specialaIndisponibil
Tip displayInteractiv
Puncte contact12 puncte touch
Rezolutie Display1920 x 1080 Full HD
Diagonala display65 inches
Aspect imagine16:9
Luminozitate350 cd/m²
Contrast4000:1
Dimensiune display1428 x 803 mm
Bezel display39 mm
Audio2 x 10 W
ConectivitateVIDEO In/Audio In (BNC x 1/Stereo Mini Jack (M3) x 1); HDMI x 2; Component/RGB In/Audio In (BNC x 1 set/Stereo Mini Jack (M3) x 1); DVI-D 24-pin x 1; Mini D-Sub 15-pin x 1; USB A x 1; USB B x 1; SLOT2.0 x 1; D-Sub 9-pin x 1; RJ45 x 1; 100BASE-TX.
Conectivitate wirelessIndisponibil
Alte functiiEasy Whiteboard; Memory Viewer; Digital Link; Picture in Picture; Digital Zoom; Pixel Mode; Power Management; Button/Input Lock.
Capacitate stocareIndisponibil
Timp raspuns6.5 ms
Unghi de vizualizare178 grade
Clasa_energeticaIndisponibil
Putere consumata215 W
Greutate58 kg
CuloareNegru
Accesorii incluseCablu de alimentare (2 m);
Telecomanda + baterii;
Software CD-ROM;
Cablu USB (2.8 m);
Pix interactiv x 2;
Stand-suport pix interactiv x 1;
Instrument stergere x 1 (Eraser);
Manual de utilizare.
Garantie36 luni

Scrie un review

Despre Display LCD Panasonic TH-65BF1E

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating