Display LCD Full HD Panasonic LinkRay TH-80SF2HW 80 inch

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 La comanda

46.23453 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

Prezentare

Dimensiune ecran: 80 inch
Rezolutie: 1920 x 1080
Panou LCD: VA/ Edge LED
Luminozitate: 700 cd/m2

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Display LCD Full HD Panasonic LinkRay TH-80SF2HW 80 inch
Display-ul LCD Full HD Panasonic TH-80SF2HW 80 inch ofera imagini de calitate in spatii mici, precum holurile, dar si in spatii luminate puternic. De asemenea, imaginile sunt vizibile corespunzator si in spatiile deschise, cu lumina naturala.

Panasonic LinkRay TH-80SF2HW

 

Panasonic LinkRay TH-80SF2HWDisplay-ul TH-80SF2HW este foarte usor de folosit datorita Media Player-ului USB cu ajutorul caruia prin simpla introducere in device a unui USB pe care a fost salvat continutul dorit, acesta se poate vizualiza imediat.

 

Pe display-ul Panasonic LinkRay TH-80SF2HW se poate folosi software-ul de Content Management pentru a dezvolta un palylist format atat din continut video cat si foto.

 

 

 

 

 

Panasonic LinkRay TH-80SF2HWAfișare ușoară a imaginilor
Display-ul Panasonic TH-80SF2HW vine cu un meniu extins de afișare pentru a permite utilizatorului sa selecteze modul cel mai potrivit pentru conținutul care urmează să fie afișat și mediul de vizualizare.

 

Conectare prin HDMI CEC
Dispozitivele compatibile HDMI-CEC pot fi conectate la display printr-un cablu HDMI, permițând ca operațiunile de bază (cum ar fi pornirea / oprirea) ale dispozitivelor compatibile să fie controlate de telecomanda display-ului.

 

Panasonic LinkRay TH-80SF2HWSunt posibile diferite tipuri de operațiuni de semnalizare
Display-ul Panasonic TH-80SF2HW poate începe automat să afișeze imagini atunci când este introdusă o memorie USB care conține date. Unitatea de afișare poate fi utilizată ca semnalizare digitală fără un set-top box sau PC.

 

USB Media
Display-ul Panasonic TH-80SF2HW este foart usor de folosit. Doar prin simpla introducere a unui stick de memorie USB, device-ul incepe sa redea continutul salvat.

 

Editare Playlist
Editarea playlist-ul se poate face cu ajutorul telecomenzii. Astfel, se pot seta secvența de redare și timpul de redare pentru conținutul salvat pe memoria USB.

 

 

Panasonic LinkRay TH-80SF2HWSoftware gestionarea conținut pentru computer
Software-ul de administrare a conținutului pentru PC Versiunea 3.1 (gratuit) permite crearea ușoară a listelor de redare cu suport media, inclusiv combinații de imagini statice și video. Utilizatorul poate configura programări pentru redarea și închiderea listei de redare media la date și ore prestabilite.

 

Funcția DIGITAL LINK
Utilizarea DIGITAL LINK face posibilă transmiterea semnalelor video, audio și de control pe o distanță lungă de până la 150 m (492 ft) cu un singur cablu LAN. Funcția DIGITAL LINK permite instalarea simplă și costuri reduse.
Când este conectat la modul Long reach, distanța maximă de transmisie este de 150 m. În acest caz, unitatea poate primi semnale de până la 1080 / 60p. Este necesar un cablu CAT5e (STP) sau mai mare.

 

Panasonic LinkRay TH-80SF2HWFunctie de clonare pentru device-uri multiple
Pentru a usura munca, atunci cand utilizatorul instaleaza mai multe display-uri in acelasi timp se poate folosi de functia de clonare, astfel copiind setarile de pe un prim dispozitiv pe un stick de memorie sau folosind reteaua LAN le poate transfera pe urmatoarele device-uri.
Functia de clonare poate fi folosita pentru instalarea display-urilor care fac parte din aceeasi serie si au aceeasi marime a ecranului. Data, timpul, detliile retelei, detliile retelei LAN si ID-ul display-ului nu pot fi clonate.

 

Setări de rețea prin USB
Folosind un dispozitiv de memorie USB, setarea rețelei poate fi făcută pentru mai multe afișaje. Adresele IP individuale pentru fiecare unitate sunt setate automat.

 

 

 

 

 

Panasonic LinkRay TH-80SF2HWMăsuri de siguranță
Display-ul Panasonic TH-80SF2HW este echipat cu funcții de failover și failback cu comutare în 2 sisteme pentru a preveni întreruperea imaginii.

 

Ecran personalizat la pornire sau când nu există semnal
Funcția Startup Image Settings poate fi utilizată pentru a afișa sigla companiei utilizatorului, o imagine de marcă sau orice imagine dorită la pornirea afișajului sau atunci când nu există semnal transmis.

 

Compatibil cu software-ul de monitorizare și control multiplu pentru adăugarea de noi funcții, cum ar fi căutarea automată a afișărilor de hărți și a dispozitivelor înregistrate.

 

 

 

Panasonic LinkRay TH-80SF2HW

 

Eficiență și fiabilitate pentru funcționarea continuă 24 de ore

Datorita materialelor extrem de durabile și a componentelor electronice de calitate display-ul Pansonic TH-80SF2HW poate functioina 24 de ore din șapte zile pe săptămână.

 

Design fără ventilator
Designul fără ventilator previne defecțiunile cauzate de particulele de praf aduse de ventilator. Acest lucru permite instalarea sigură în zone aglomerate.

 

Istalare verticala sau orizontalaDisplay-ul Panasonic TH-80SF2HW se poate instala vertical sau orizontal pentru a se potrivi cu spațiul si de asemenea se poate inclina cu 20 de grade înainte sau înapoi.

 

 

Panasonic LinkRay TH-80SF2HW

 

 

DenumireDisplay LCD Full HD Panasonic LinkRay TH-80SF2HW 80 inch
ProducatorPanasonic
Cod ProdusTH-80SF2HW
ModelPanasonic LinkRay TH-80SF2W
Tehnologie displayLCD
Rezolutie Display1920 x 1080
Diagonala display80 inches
Aspect imagine16:9
Luminozitate700 cd/m²
Contrast5000:1
Dimensiune display1771 x 996 mm
Bezel displayR/L/T/B 28.5 mm
Audio2 x 10 W
Conectivitate
Intrare HDMI: Conector HDMI Tip A x 2, PCM linear (Frecventa sampling: 48 kHz/44.1 kHz/32 kHz)

Intrare Video/Intrare Audio (AV IN): Mini Jack 4 pole (M3) x 1, VIDEO: 1.0 V [p-p] (75 O ), AUDIO: 0.5 V (rms), (Intrare AUDIO Shared cu Intrare DVI-D, Intrare PC), AUDIO: 0.5 V [rms]

Intrare DVI-D: DVI-D 24 pini x 1, Conform cu DVI Revision 1.0, Compatibil cu HDCP 1.1

Iesire DVI-D: DVI-D 24 pini x 1, Conform cu DVI Revision 1.0, Compatibil cu HDCP 1.1

Intrare PC: Mini D-Sub 15 pini (DDC2B) x 1, Y/G: cu sync 1.0 V [p-p] (75 O ) fara sync 0.7 V [p-p] (75 O ) PB/CB/B: 0.7 V [p-p] (75 O ) PR/CR/R: 0.7 V [p-p] (75 O ) HD/VD: HD/VD TTL (impedanta mare)

Intrare/Iesire Serial: D-sub 9 pini x 1, Compatibil RS-232C

Intrare/Iesire transmitator IR: Mini jack stereo (M3) x 1 / x 1

Iesire Audio: Mini jack stereo (M3) x 1, 0.5 V [rms], variabila (1 kHz 0 dB Intrare,10 k O Sarcina)

LAN / DIGITAL LINK: RJ45 x 1 100BASE-TX, compatibil cu PJLink (Compatibil cu modul distanta lunga atunci cand este utilizata functia DIGITAL LINK)

USB: Conector USB 2.0 Tip A x 1 DC 5 V / 1A (USB 3.0 nu este suportat)
Timp raspuns4 milisecunde
Unghi de vizualizare176°/ 176° (CR ≧ 10)
Vesa600 x 400 mm
Putere consumata380 W
Greutate62 kg
CuloareNegru
Accesorii incluseCablu alimentare 2 metri
Telecomanda
Baterii (AAA) x 2
Bride x 3
Manual de utilizare (CD)
Manual instructiuni de operare
Garantie36 luni

Scrie un review

Despre Display LCD Full HD Panasonic LinkRay TH-80SF2HW 80 inch

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating