Display IPS LED Panasonic TH-55LF8W

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 1920x1080p Full HD
Contrast: 1300:1
Tip display: IPS / Edge-LED
Luminozitate: 500 cd/m
Unghi de vizualizare: 178 de grade
Diagonala: 55'' / 138 cm

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Display-urile profesionale Panasonic din Seria LF8 sunt caracterizate printr-un design elegant, durabilitate si fiabilitate. Seria LF8 se incadreaza cu usurinta in orice decor, avand o dimensiune a ramei (bezel) de 6.3 mm si o adancime de 57 mm si creaza un impact puternic prin imagini de calitate, clare si luminoase.

Luminozitatea ridicata 500cd/m² face ca afisajele sa fie usor de remarcat chiar si in incaperi puternic luminate, precum gari sau aeroporturi.

 

Instalarea potrivita nevoilor dumneavoastra

Panoul IPS are un unghi larg de vizualizare si fluctuatii minime de culoare. In comparatie cu un panou VA, Display-ul IPS LED Panasonic TH-55LF8 isi schimba nuantele foarte putin atunci cand este privit din unghiuri diferite, imaginile mentinandu-si claritatea si luminozitatea. Acest lucru il face potrivit pentru locatii cu multi oameni, spatii publice sau facilitati.

In functie de nevoile dumneavoastra, Display-ul IPS LED Panasonic TH-55LF8 poate fi instalat in unghi de 45 de grade, in mod portret sau pe orizontala, fara a afecta culorile panoului sau durata de viata, reusind chiar sa aduca o reducere a costurilor. 

 

 Display IPS LED Panasonic TH-55LF8W

 

Pentru o utilizare cat mai simpla, Display-ul IPS LED Panasonic TH-55LF8 dispune de un Media Player USB, iar afisajul devine posibil doar prin simpla introducere a USB-ului cu fisierele dorite, fara a mai fi nevoie de Set-Top Box. Continutul afisajului nu este limitat in nici un fel, puteti distribui atat fisiere video, cat si imagini statice.

 

Display IPS LED Panasonic Seria LF8

 

Usor de actualizat

Economisiti timp facand modificarile dorite direct prin intermediul retelei de internet. Instalarea software-urilor Multi Monitoring & Control Software face posibila modificarea continutului din memoria  USB, prin reteaua LAN. Astfel continutul afisajului poate fi schimbat cu usurinta, indiferent de locul in care este instalat display-ul.

 Display IPS LED Panasonic Seria LF8

 

Display IPS LED Panasonic Seria LF8

Flexibilitate in ajustarea imaginii

Spre deosebire de panourile standard care dispun doar de modul Standard sau Dynamic, display-ul IPS LED Panasonic TH-55LF8 vine cu un meniu de afisare extins care va permite sa selectati modul pe care il doriti, in functie de continutul afisat si mediul de vizualizare.

 

Management in 6 segmente de culoare - Ajustarea culorilor in 6-segmente permite modificarea parametrilor de ton de culoare in mod individual pentru rosu, verde si albastru, precum si a culorilor complementare cyan, magenta si galben, pentru a oferi densitate si luminozitate culorilor, cu o precizie ridicata.                                                                             

Functia Color Enhancement – imbunatateste calitatea culorilor

Functia Refine Enhancer – corecteaza contururile imaginilor neclare rezultate din redimensionare (etc), pentru a imbunatati rezolutia imaginii

Functia Noise Reduction MPEG – reduce zgomotul caracteristic display-urilor

DenumireDisplay IPS LED Panasonic TH-55LF8W
ProducatorPanasonic
Cod ProdusTH-55LF8W
ModelTH-55LF8W
Tehnologie displayIPS/ Edge LED
Tehnologie specialaIndisponibil
Tip displayVideowall
Rezolutie Display1920 x 1080 Full HD
Diagonala display55 inches
Aspect imagine16:9
Luminozitate500 cd/m²
Contrast1300:1
Dimensiune display1229 x 699 x 72 mm
Bezel display6.3 mm
Audio2 x 10 W
ConectivitateComponent BNC; HDMI Type A x 2; Stereo mini-jack x 4; DVI-D 24-pin in/out; Mini D-Sub 15-pin x 1; USB Type A; RS-232C; RJ45
Conectivitate wirelessIndisponibil
Alte functiiOperare 24/7; Digital Zoom; Pixel Mode; Input/Button Lock; USB Media Player; Data Cloning; Failover & Failback; Early Warning Software compatible; Multi Monitoring & Control Software compatible
Capacitate stocareIndisponibil
Timp raspuns8 ms
Unghi de vizualizare178 grade
Vesa40 x 40 cm
Clasa_energeticaIndisponibil
Putere consumata185 W
Greutate24.7 kg
CuloareNegru
Accesorii incluseCablu de alimentare (2 m)
Telecomanda + baterii
Manual de utilizare
Garantie36 luni

Scrie un review

Despre Display IPS LED Panasonic TH-55LF8W

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating