Display interactiv Smart CTOUCH Riva, 75 inch, TrueBeam Touch system

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 Stoc limitat

16.18709 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

Prezentare

Diagonala: 75"
Rezolutie: 3840 x 2160
Contrast: 4000:1 (static), 11000:1 (dinamic)
Luminozitate: 350 cd/m2
Puncte contact: 32
Tip display: TFT-LCD

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Display Interactiv Smart Ctouch Riva

cu diagonala de 75'' | 190 cm

Display Interactiv Smart Ctouch Riva 75 inch cu stand

 

Display-ul interactiv Smart Ctouch Riva cu diagonala de 75" este un display user-friendly, ce aduce beneficiile si puterea unui touch in mediul educational, imbunatatind si sprijinind desfasurarea invatamantului online. Cu ajutorul display-ului interactiv Smart Ctouch Riva cu diagonala de 75", profesorii pot da viata orelor de curs, si pot inspira elevii prin partajarea continutului lectiei pe display, in timp ce functia ce permite realizarea adnotarilor incurajeaza educatia interactiva si comunicarea intre profesori si elevi.

Beneficiile display-urilor interactive Smart Ctouch Riva cu diagonala de 75"

  • - TrueBeam Touch system
  • - 32 puncte touch
  • - Interfata USB 2.0 HID complaint
  • - Suporta sisteme de operare Windows, macOS, Chrome, Linux si Android
  • - Triple S Glass
  • - Incinte acustice JBL® 3-way speaker integrate
  • - Sistem de operare COS cu Android 8.0
  • - Integrare nativa cu solutiile de invatamant online

Display Interactiv Smart Ctouch Riva invatamant onlinePotrivite pentru invatamantul online

Special adaptate pentru mediul educational din Romania, display-urile interactive Intermediate Ctouch Riva se integreaza nativ cu solutiile de invatamant online prin ZoomGoogle Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams si orice alta aplicatie de invatamant online sau videoconferinta sprijinind modul de predare interactiv si scoala online. Astfel, tot ceea ce profesorul lucreaza pe display poate fi vazut fara niciun alt accesoriu de elevi in timp real. Mai mult, prin functia de a permite control, elevilor li se poate permite sa interactioneze in timp real cu continutul lectiei curente. 

Eficient si usor de folosit

Display-urile interactive Smart Ctouch Riva cu diagonala de 75" sunt concepute pentru a fi cele mai intuitive display-uri interactive disponibile, astfel, prin apasarea unui singur buton, profesorii au acces la toate optiunile de pe ecran. In plus, display-urile permit folosirea softului propriu de catre utilizator, in functie de preferinta acestuia (Android, Linux sau Windows) si de asemenea, permit conectarea altor dispozitive la display.

Display Interactiv Smart Ctouch Riva experienta scrisului de manaPartajare facila

Lucrand cu display-urile interactive Smart Ctouch Riva cu diagonala de 75", profesorii isi pot incuraja elevii sa participe activ la orele de curs prin partajarea informatiilor, temelor si lucrarilor proprii, folosid Eshare. In plus, folosind aceeasi aplicatie, profesorii pot partaja cu elevii continut multimedia. Aplicatia este compatibila cu dispozitive cu sistem de operare Android, Windows, Mac sau Chrome.

Experienta scrisului de mana

Folosind tehnologie TrueBeam Touch, profesorii si elevii pot scrie si desena pe display-ul interactiv exact ca si cum ar scrie pe o foaie de hartie sau pe o tabla traditionala, folosind pen-ul sau degetul, iar pentru a sterge, pot folosi palma. In plus, datorita display-ului cu tehnologie Triple S glass, experienta scrisului de mana pe display, devina una naturala.

Display Interactiv Smart Ctouch Riva conectori multipli

 

Conectori multiplii pentru partajarea ecranului

Display-urile interactive Intermediate Ctouch Riva cu diagonala de 75" sunt echipate cu conectori multiplii pentru partajarea ecranului (share screen) in timp real. De exemplu, prin portul HDMI profesorii pot partaja continutul de pe display catre dispozitivele la care sunt conectati elevii, fiind o metoda extrem de eficienta pentru scoala online.

De asemenea, prin portul USB-C, se poate conecta la display, printr-un singur cablu, orice dispozitiv, facilitand astfel transferul datelor, continutului multimedia sau al sunetului. In plus, prin intermediul portului, dispozitivul folosit pentru transfer poate fi si incarcat.

Display Interactiv Smart Ctouch Riva incinte acustice jbl

 

Tehnologie de ultima-generatie

Sistemul de operare Android 8 permite pre-instalarea unui set de aplicatii alese cu grija, astfel ca display-urile interactive Smart Ctouch Riva cu diagonala de 75" sunt gata pentru a fi folosite imediat dupa instalare. In plus, optiunea de instalare aplicatii suplimentare asigura ca profesorii pot avea toate uneltele necesare pentru scoala online desfasurata la cel mai inalt nivel.

Sunet la calitate impecabila

Incintele acustice JBL integrate de 80W, ofera sunet la calitate Live-stage (virtual) Surround asigurand desfasurarea optima a orelor de curs atat in sistem de scoala online cat si in sala de curs.

Suport IT inclus

Display-urile interactive Smart Ctouch Riva cu diagonala de 75" beneficiaza de licenta cu durata de 5 ani pentru Radix Viso Mobile Device Management, ce permite controlul tuturor display-urilor dintr-un singur punct central de control.

DenumireDisplay interactiv Smart CTOUCH Riva, 75 inch, TrueBeam Touch system
Cod Produs10052475
ProducatorCTOUCH
Accesorii incluseCablu alimentare, cablu HDMI, telecomanda,baterii, cablu USB-C, cablu USB Touch, 2 x passive pens, ghid pornire rapida
Aspect Ratio16:9
AudioIncinte acustice JBL® 3-way speaker integrate
Display_caracteristiciTrueBeam Touch system
Sistem de operare COS cu Android 8.0
Triple S Glass
Numar culori: 1.07 Billion (10 bits)
Stocare: 32 GB
Chipset: Hisilicon 811
CPU: 2x ARM Cortex A73, 2x Cortex A53
GPU: G51MP4
Memorie: 4 GB
Integrare nativa cu solutiile de invatamant online
Certificari: CE, FCC, RoHS compliant
Conectivitate1 x HDMI out
1 x VGA
1 x Mini jack
3 x HDMI 2.0 (1x ARC), 1x DP 1.2, 1x USB-C (USB 3.1 Gen 2)
3 x USB 3.0 (type-A), 2x USB 2.0 (type A)
3 x USB (type B)
RS232C: 1x DE-9F
LAN port: 2x RJ45 10/100/1000 BaseT Module-slots: 1x Wi-Fi slot, 1x OPS-slot (UHD@60Hz), 1x CTOUCH module-slot (modules are optional) 1 x Mini Jack, 1x S/PDIF Optical
Contrast4000:1 (static), 11000:1 (dinamic)
Dimensiuni1745 x 1036 x 112 mm
GreutateNeta: 60 kg, Bruta: 70 kg
Luminozitate350 cd/m²
Back light unitDirect LED
Puncte de contact32
Consum125 W
Rezolutie3840 x 2160
Sisteme de operareAndroid, Windows
TehnologieTFT LCD
Timp raspuns8 ms
Unghi de vizualizare178 grade
VESA800 x 600 mm
Garantie24 luni

Scrie un review

Despre Display interactiv Smart CTOUCH Riva, 75 inch, TrueBeam Touch system

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating