Camera Sony SRG-120DS

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 Stoc limitat

10.78693 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Camera PTZ pentru aplicatii corporate, educationale si guvernamentale, cu iesire 3G-SDI si zoom optic 12x: Sony SRG-120DS

Camera PTZ Sony SRG-120DS captureaza imagini de inalta calitate in salile de consiliu corporate, salile de conferinta si spatiile de training. Controlata de la distanta prin retelele IP standard, este ideala pentru a fi utilizata drept camera principala sau secundara intr-o gama variata de aplicatii de imagistica vizuala, de la videoconferinta pana la monitorizare si educatie la distanta.

Includerea unei interfete de iesire 3G-SDI suporta lungimi mai mari ale cablului decat HDMI, facand camera Sony SRG-120DS ideala pentru integrare in incaperile de dimensiuni mari.

Senzorul senzitiv Exmor CMOS asigura imagini Full HD bogate in detalii cu o inalta rezolutie in plan orizontal. Functionarea ratei inalte a cadrelor la 60fps ofera o reproducere mai naturala, fara incetosare, a subiectilor in miscare.

Excelenta senzitivitate la lumina slaba (0.4 lx in modul High Sensitivity) face aceasta camera ideal de utilizat in conditii de lumina scazuta. Unica pentru Sony, tehnologia View-DR extinde gama dinamica pentru imagini clare in conditii de iluminat dificil atunci cand lumina si intunericul sunt prezente in aceeasi scena. Tehnologia XDNR reduce zgomotul imaginii pentru reproducerea clara a imaginilor fixe si in miscare in incaperile cu lumina slaba, chiar atunci cand zoom-ul digital este utilizat.

Campul de vizualizare wide al camerei permite incadrarea tuturor persoanelor din incapere in timpul videoconferintelor. Functionarea silentioasa a PTZ cu 16 pozitii prestabilite ale camerei scurteaza durata si simplifica procesul de reincadrare a fotografiilor fara a deranja prezentatorul sau alti membri ai audientei. Zoom-ul optic 12x este imbunatatit de zoom-ul digital 12x pentru cadre de apropiere de inalta calitate ale subiectilor aflati la distanta de camera- cum ar fi un prezentator de cealalta parte a unei sali de dimensiuni mari.

Pentru extra flexibilitate, camera poate fi controlata utilizand protocoalele de comanda VISCA prin retelele IP standard.

Camera Sony SRG-120DS

Functii camera Sony SRG-120DS

Imagine de calitate Full HD cu o rata a cadrelor de 60fps

Vedeti fiecare prezentator sau participant la conferinta mult mai clar. Senzorul de imagine tip Exmor CMOS 1/2.8 captureaza imagini clare si bogate in detaliu la rezolutie Full HD (1920x1080) cu un zgomot extrem de scazut- chiar si in conditii de lumina scazuta in care alte camere intampina dificultati. Functionarea ratei ridicate a cadrelor (60fps) asigura o reproducere mult mai buna a subiectilor in miscare.

Imagini mai clare in orice conditii de iluminat

Unica pentru Sony, tehnologia View-DR extinde gama dinamica pentru imagini clare in conditii dificile ale luminii de fundal, cu extreme de lumina si intuneric prezente in aceeasi scena. Tehnologia XDNR reduce zgomotul imaginii pentru reproducerea fidela a obiectelor statice si in miscare in camerele cu lumina slaba.

Operare PTZ rapida si silentioasa

Capacitatile pan/tilt/zoom rapide si silentioase ale camerei o fac ideala de utilizat pentru salile de sedinte, salile de clasa si alte medii cu zgomot.

Luati cadre apropiate cu un zoom puternic 12x

Gama de zoom optic 12x este imbunatatita de zoom-ul digital 12x (total 144x High Power Zoom), pentru cadre de apropiere in care fiecare detaliu se vede clar. Autofocus-ul responsiv asigura imagini clare, chiar si atunci cand sunt utilizate setari ridicate de zoom.

Camera Sony SRG-120DS

Unghi de vizualizare wide 71 grade

Vedeti fiecare participant la conferinta intr-o sala de sedinte aglomerata cu un unghi de vizualizare wide in plan orizontal wide de 71 grade.

Optiuni versatile de conectivitate

Suportul pentru protocoalele RS-232C permite conectarea usoara cu o gama variata de produse periferice. Camera poate fi controlata prin protocoalele VISCA peste o retea IP standard.

Interfata video 3G-SDI

Semnalele video HD sunt emise prin 3G-SDI, permitand rularea cablurilor mai lungi decat cele HDMI pentru o integrare usoara in incaperile de dimensiuni mai mari.

16 presetari programabile

16 setari pre-programabile (controlabile prin IP sau VISCA) permit trecerea rapida de la o pozitie a camerei la alta.

 

DenumireCamera Sony SRG-120DS
Cod ProdusSRG-120DS
ModelSRG-120DS
ProducatorSony
Garantie36 luni

Scrie un review

Despre Camera Sony SRG-120DS

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating