Camera Prowise MOVE

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 Stoc limitat

1.12372 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Camera Prowise MOVE 

camera prowise move educatie interactiva

 

Camera Prowise MOVE foloseste tehnologia de ultima-generatie Intel® RealSense™ in combinatie cu tehnologia disponibila in display-uri, inregistreaza miscarile pe care apoi le transforma in imagini 3D, ceea ce permite ecranului sa urmareasca si sa transmita display-ului miscarile realizate. Aceasta poate fi folosita si pentru videoconferinte, ca un webcam obisnuit pentru invatamantul online.

 

Creeaza ore de curs distractive, educative si sanatoase!

Invatarea prin intermediul miscarii devine o activitate zilnica cu Prowise MOVE, iar elevii invata prin jocuri interactive pe display-urile Prowise, fara sa atinga ecranul. Astfel, copiii sunt stimulati sa faca miscare cu ajutorul jocurilor, acest aspect avand o influenta pozitiva asupra rezultatului final in procesul de invatare.

Invatarea prin miscarecamera prowise move educatie interactiva

Invatarea prin miscare este mai mult decat o activitate fizica desfasurata in sala de clasa, combina activitatea fizica si activitatile de invatare cognitiva. Este bine cunoscut impactul pozitiv pe care il are activitatea fizica asupra dezvoltarii cognitive, iar aceasta metoda de predare prin miscare are in plus, efecte pozitive asupra rezultatului final al procesului de invatare.

Fara atingerea ecranului

Prin intermediul camerei Prowise Move jocurile educative de pe display-uri, pot fi jucate fara atingerea ecranului. Camera ce foloseste tehnologia de ultima-generatie Intel® RealSense™ in combinatie cu tehnologia disponibila in display-uri, inregistreaza miscarile pe care apoi le transforma in imagini 3D, ceea ce permite ecranului sa urmareasca si sa transmita display-ului miscarile realizate.

camera prowise move videoconferinta Skype profesori (1)Solutia completa de videoconferinta

Camera Prowise MOVE poate de asemenea sa fie folosita pentru videoconferinte, ca un webcam obisnuit, prin intermediul aplicatiilor Microsoft Skype sau Zoom. Cele 4 zone cu microfoane integrate in display-urile Prowise au capacitatea de a recunoaste vocile de pana la 8m departare si impreuna cu incintele acustice certificate Dolby Audio 2.1, ofera solutia completa de videoconferinta sau invatamant la distanta

camera prowise move lectii interactive educatie

pentru mediul educational sau corporate.

Jocuri educationale 

 Prowise a dezvoltat o gama proprie, extrem de variata, de jocuri educationale ce pot fi folosite prin intermediul camerei Prowise MOVE. Jocurile sunt special concepute pentru educatie si pentru stimularea elevilor sa faca miscare in timp ce lucreaza la exercitii cognitive. Astfel elevii sunt activi in fata ecranului in timp ce lucreaza, de exemplu, exercitii de matematica.

DenumireCamera Prowise MOVE
Cod ProdusPW.2.10009.0001
ProducatorProwise
Rezolutie video1920x1080 (Full HD)
Caracteristici cameraTehnologie camera: Intel® RealSense™ 
Unghi de vizualizare (orizontal si vertical): 69.4° x 42.5° (+/- 3°)
Frame rate: 30 fps
Procesor: Intel® RealSense™ Vision CPU
Tehnologie senzor: Rolling Shutter; 1.4um x 1.4um pixel size
Material: Aluminiu si PVC
Webcam - pentru aplicatii VOIP

Functii specialeImagini 3D
Compatibila cu aplicatiile pentru invatamant online Zoom, Microsoft Teams, Google Meet
CertificariCE/FCC si RCM
Conectivitate1 x USB 3.0 Tip-C
Garantie12 luni

Scrie un review

Despre Camera Prowise MOVE

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating