Camera Full HD Sony SRG-300HW

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 La comanda

12.69321 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Camera PTZ Full HD cu operare de la distanta: Sony SRG-300HW

Camera PTZ color pentru calculator desktop sau montare pe tavan pentru aplicatii corporate, educationale si de telemedicina, cu un zoom optic puternic 30x si o rata inalta a cadrelor de 60fps

Camera PTZ Sony SRG-300HW captureaza imagini video color de inalta calitate in salile de sedinte corporate, salile de conferinta si spatiile de training. Controlata de la distanta prin retelele IP standard, este ideal de utilizat drept camera principala sau secundara intr-o gama variata de aplicatii de imagistica vizuala, de la videoconferinta la monitorizare de la distanta si telemedicina.

Senzorul sensibil Exmor CMOS asigura imagini bogate in detalii la o calitate Full HD, la o rezolutie inalta in plan orizontal. Functionarea ratei inalte a cadrelor la 60fps asigura o reproducere mai naturala si fara incetosare a subiectilor in miscare.

Excelenta sensibilitate la lumina (0.35x in mod High Sensitivity) face camera Sony SRG-300HW ideala de utilizat in conditii de lumina scazuta. Unica pentru Sony, tehnologia View-DR extinde gama dinamica pentru imagini clare in conditii dificile de lumina ambientala atunci cand lumina si intunericul sunt prezente in aceeasi scena. Tehnologia XDNR reduce zgomotul imaginii pentru reproducerea rapida a obiectelor fixe si in miscare in incaperile cu lumina slaba, chiar atunci cand zoom-ul digital este utilizat.

Campul de vizualizare wide al camerei va permite sa incadrati toate persoanele din incapere in timpul videoconferintelor. Functionarea silentioasa PTZ cu 16 pozitii presetate de camera transforma reincadrarea fotografiilor intr-o activitate rapida si usoara fara a deranja prezentatorul sau alti membri ai audientei. Zoom-ul optic puternic 30x este imbunatatit de zoom-ul digital 12x pentru cadre de apropiere de inalta calitate a subiectilor aflati la distanta- cum ar fi un prezentator de cealalta parte a unei sali de dimensiuni mari.

Pentru mai multa flexibilitate, camera Sony SRG-300HW poate fi controlata utilizand protocoalele de comanda VISCA prin intermediul retelelor IP standard. Noul software de control al calculatorului permite reglarea de la distanta a setarilor de baza si avansate dintr-o interfata simpla si intuitiva. Adaugarea unei iesiri video HDMI simplifica actiunea de conectare directa a camerei la un sistem de videoconferinta HD sau la un calculator.

Camera poate fi utilizata atat cu un calculator, cat si montata pe tavan. Sony SRG300HW este modelul disponibil pe culoarea alba.

Camera Sony SRG-300HW

Functii camera Sony SRG-300HW

Imagine de calitate Full HD cu o rata a cadrelor de 60fps

Vedeti fiecare prezentator sau participant la conferinta mult mai clar. Senzorul de imagine tip Exmor CMOS 1/2.8 captureaza imagini clare si bogate in detaliu la rezolutie Full HD (1920x1080) cu un zgomot extrem de scazut- chiar si in conditii de lumina scazuta in care alte camere intampina dificultati. Functionarea ratei ridicate a cadrelor (60fps) asigura o reproducere mult mai buna a subiectilor in miscare.

Imagini mai clare in orice conditii de iluminat

Unica pentru Sony, tehnologia View-DR extinde gama dinamica pentru imagini clare in conditii dificile ale luminii de fundal, cu extreme de lumina si intuneric prezente in aceeasi scena. Tehnologia XDNR reduce zgomotul imaginii pentru reproducerea fidela a obiectelor statice si in miscare in camerele cu lumina slaba.

Operare PTZ rapida si silentioasa

Puternicul motor al camerei asigura o miscare silentioasa si rapida catre pozitia tinta peste o gama de unghiuri wide pan/tilt.

Zoom optic puternic 30x

Gama de zoom optic 30x este imbunatatita de zoom digital 12x pentru cadre de apropiere in care fiecare detaliu se vede clar. Autofocus-ul sensibil asigura imagini clare, chiar si atunci cand sunt utilizate setari ridicate de zoom.

Unghi de vizualizare wide 65 grade

Vedeti toti participantii la intalnirea intr-o sala de sedinte cu un unghi de vizualizare wide 65 grade.

Potrivita pentru desktop sau montare pe tavan

Functia image E-flip ofera un plus de flexibilitate a functionarii, permitand camera sa fie instalata pe masa unei sali de sedinte sau montata pe tavan in timp ce mentine orientarea corespunzatoare a imaginii.

Optiuni versatile de conectivitate

Suportul pentru protocoalele RS-232C permite conectarea usoara cu o gama variata de produse periferice. Camera poate fi controlata prin protocoalele VISCA peste o retea IP standard.

Compatibila HDMI

Furnizarea unei interfete video HDMI simplifica conexiunea directa cu un sistem compatibil de videoconferinta, calculator sau monitor video HD.

16 presetari programabile

16 setari pre-programabile (controlabile prin IP sau VISCA) permit trecerea rapida de la o pozitie a camerei la alta.

Control simplu prin calculator

Software-ul de control pentru calculator permite reglarea de la distanta a setarilor de baza si avansate ale camerei prin protocoalele VISCA - cum ar fi reglarea culorii si viteza Pan/Tilt - dintr-o interfata intuitiva.

 

 

DenumireCamera Full HD Sony SRG-300HW
Cod ProdusSRG-300HW
ModelSRG-300HW
ProducatorSony
Rezolutie video1920x1080 (Full HD)
Senzor camera1/2.8 Exmor CMOS
Caracteristici camera

Senzor imagine: 1/2.8 Exmor CMOS
Senzor imagine (numar pixeli efectivi): aproximativ 2.1 Megapixeli
Signal System: 1080/59.94p,50p,29.97p,25p
1080/59.94i,50i
720/59.94p,50p,29.97p,25p
Iluminare minima (50IRE): 1.4 lx (50IRE, F1.6, 30fps)
Raport S/N: 50 dB
Gain: Auto/Manual (0 la +43 dB)
Viteza shutter: 1/1 la 1/10000 sec (sistem 59.94 Hz)
1/1 la 1/10000 sec (sistem 50Hz)
Control expunere: Auto, Manual, Priority AE(Shutter,Iris), Exposure compensation, Blight
Balanta de alb: Auto, Indoor, Outdoor, One-push auto, ATW,Manual
Zoom optic: 30x
Zoom digital: 12x
Focusing system: Auto/Manual
Unghi vizualizare orizontal: 65 grade (wide)
Focal Length: f=4.3mm(wide) la 129 mm(Tele), F1.6 la 4.7
Minimum Object Distance: 10 mm (Wide), 1200 mm (Tele)
Unghi Pan/Tilt: Pan: ±170° Tilt: +90°/-20°
Viteza Pan/Tilt (Max.): Pan 100°/sec Tilt 90°/sec
Pozitii presetate: 16

Functii speciale

Auto ICR
Wide-D
Image Stabilization
Image Flip

CertificariIndisponibil
Conectivitate

Iesire HD Video: HDMI
Interfata Control Camera: RS232/RS-422/RJ-45
Sync. System: INT

Continut pachetAdaptor alimentare AC (1) Cablu alimentare AC (1) Unitate IR Remote Commander (1) CD-ROM (Instructiuni operare) (1) Suport tavan (2) Conector RS-422 (1) Wire rope (1) Surub M3 x 8(8)
Dimensiuni157 x 164 x 163 mm
Garantie36 luni

Scrie un review

Despre Camera Full HD Sony SRG-300HW

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating