Camera Full HD Sony SRG-120DH

Scrie un review

Verifica telefonic stocul: 021.667.26.41 La comanda

10.94262 RON

(Pretul include TVA si timbru verde)

detalii  

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

 

Camera color PTZ pentru aplicatii corporate, educationale si de telemedicina, cu zoom optic 12X si rata inalta a cadrelor 60fps: Sony SRG-120DH

SRG-120DH este o camera PTZ ce captureaza imagini video color de inalta calitate in salile corporate, salile de lectura si spatiile de training. Controlata de la distanta prin intermediul retelelor IP standard, camera Sony SRG-120DH este ideala pentru utilizare drept camera principala sau secundara intr-o gama variata de aplicatii de imagistica, de la videoconferinte la monitorizare de la distanta si telemedicina.

Senzorul senzitiv Exmor CMOS asigura imagini bogate in detaliu cu o rezolutie orizontala inalta. Functionarea la o rata inalta a cadrelor de 60fps ofera o reproducere mult mai naturala si fara estompare a subiectilor in miscare.

Senzitivitatea excelenta la lumina scazuta (0.4 lx in mod High Sensitivity) face camera ideal de utilizat in conditii de lumina scazuta. Tehnologia unica dezvoltata de Sony, View-DR extinde gama dinamica pentru imagini clare in conditii de iluminat dificil in care lumina si intunericul sunt prezente in aceeasi scena. Tehnologia XDNR reduce zgomotul imaginii pentru o reproducere fidela a imaginilor statice si in miscare in incaperile slab iluminate, chiar si atunci cand este utilizat zoom-ul digital.

Campul de vizualizare larg al camerei poate fi controlat utilizand protocoalele de comanda VISCA peste retelele IP standard. Noul software de control al calculatorului permite reglarea de la distanta a setarilor de baza si a celor avansata prin intermediul unei interfete simple si intuitive. Adaugarea unei iesiri video HDMI permite simplificarea conexiunii directe a camerei la un sistem de videoconferinta HD sau la un calculator.

Camera Sony SRG-120DH

Functii camera Sony SRD-120DH

Imagine de calitate Full HD cu o rata a cadrelor de 60fps

Vedeti fiecare prezentator sau participant la conferinta mult mai clar. Senzorul de imagine tip Exmor CMOS 1/2.8 captureaza imagini clare si bogate in detaliu la rezolutie Full HD (1920x1080 60p) cu un zgomot extrem de scazut- chiar si in conditii de lumina scazuta in care alte camere intampina dificultati. Functionarea ratei ridicate a cadrelor (60fps) asigura o reproducere mult mai buna a subiectilor in miscare.

Imagini mai clare in orice conditii de iluminat

Unica pentru Sony, tehnologia View-DR extinde gama dinamica pentru imagini clare in conditii dificile ale luminii de fundal, cu extreme de lumina si intuneric prezente in aceeasi scena. Tehnologia XDNR reduce zgomotul imaginii pentru reproducerea fidela a obiectelor statice si in miscare in camerele cu lumina slaba.

Operare PTZ rapida si silentioasa

Puternicul motor al camerei asigura o miscare silentioasa si rapida catre pozitia tinta peste o gama de unghiuri wide pan/tilt.

Luati cadre apropiate cu puternicul zoom optic 12x

Gama de zoom optic 12x este completata de zoom-ul digital 12x pentru cadre de apropiere in care fiecare detaliu este vazut clar. Autofocus-ul responsiv face ca imaginile sa ramana clare, chiar si cu setari ridicate de zoom.

Camera Sony SRG-120DH

Unghi de vizualizare wide 71 grade

Vedeti fiecare participant la intalnire intr-o sala de consiliu cu un unghi de vizualizare wide in plan orizontal wide de 71 grade.

Optiuni versatile de conectivitate

Suportul pentru protocoalele RS-232C permite conectarea usoara cu o gama variata de produse periferice. Camera poate fi controlata prin protocoalele VISCA peste o retea IP standard.

Compatibila HDMI

Oferirea unei interfete video HDMI simplifica conexiunea directa cu un sistem compatibil de videoconferinta, calculator sau monitor video HD.

16 presetari programabile

16 setari pre-programabile (controlabile prin IP sau VISCA) permit trecerea rapida de la o pozitie a camerei la alta.

Control simplu prin calculator

Software-ul de control prin calculator permite reglarea de la distanta a setarilor de baza si avansate ale camerei prin protocoalele VISCA- precum reglarea culorii si viteza Pan/Tilt- dintr-o interfata intuitiva.

 

DenumireCamera Full HD Sony SRG-120DH
Cod ProdusSRG-120DH
ModelSRG-120DH
ProducatorSony
Rezolutie video1920x1080 (Full HD)
Senzor camera1/2.8 Exmor CMOS
Caracteristici cameraSenzor: 1/2.8 Exmor CMOS
Sistem de focalizare: Auto/Manual
Distanta focala: f=3.9mm(wide) to 46.8 mm(Tele), F1.8 to 2.0
Expunere: Auto, Manual, Priority AE(Shutter,Iris), Exposure compensation, Bright
Balans alb: Auto, Indoor, Outdoor, One-push auto, ATW, Manual
Pan/Tilt Angle:Pan: ±100° Tilt: ±25°
Pan/Tilt Viteza (Max.):Pan 300°/sec Tilt 126°/sec
Functii specialeWide-D
CertificariIndisponibil
Continut pachetAdaptor de curent alternativ Cablu de alimentare CA Unitate de telecomanda IR CD-ROM (Instructiuni de operare)
Dimensiuni 153 × 156 × 153 mm
Garantie36 luni

Scrie un review

Despre Camera Full HD Sony SRG-120DH

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating