Videoproiector Short Throw Casio XJ-ST155 DLP

Scrie un review

Prezentare

Rezolutie: 1024x768 XGA
Luminozitate: 3000 Lumeni
Contrast: 1800:1
Viata Lampa (Eco Mode): 20000 h
Tip: DLP
Greutate: 7.1 Kg

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Casio

Cu ajutorul unui nou sistem de lumina bazat pe semiconductori, care combina un laser si o dioda luminiscenta (LED), s-a putut obtine atat o stralucire mai puternica cat si un dispozitiv mai prietenos cu mediul, decat in cazul lampilor cu mercur. CASIO’s Hybrid Light Source ofera proiectii fara mercur cu excelente caracteristici de stralucire.

Laser & LED Hybrid Light

Sursa hibrida de lumina atinge un nivel foarte ridicat de luminozitate fara sa foloseasca lampile de mercur sub presiune, cu ajutorul unui laser si a unui LED: rosu cu ajutorul uni Led puternic cu lumina rosie; verde folosind fosfor in conversia luminii albastre emisa de un laser; si desigur, albastrul cu ajutorul unui LED stralucitor cu lumina albastra. * .

* Albastru poate fi generat de o unitate laser cu lumina albastra la modelele din seria XJ-A sau XJ-M.

Aproximativ 20,000 de ore de viata a sursei de lumina, cu mai putina degradare a straluciriiECONOMIE

 Aproximativ 20,000 de ore de viata a sursei de lumina, cu mai putina degradare a stralucirii
* Comparativ cu modelele CASIO conventionale, 
as of February 2011. Source: CASIO

Durata de viata de circa 20,000 de ore, o intrece cu mult pe a celor care necesita inlocuiri destul de frecvente ale lampilor cu mercur. Se reduc astfel operatiunile de intretinere ceea ce contribuie la o reducere semnificativa a costurilor de operare. Pe cata vreme, degradarea stralucirii este mai putin accelerata decat la lampile obisnuite, se poate mentine o calitate vivid a imaginii pentru un timp mult mai indelungat.

Pornire in numai 5-secunde*, comutare ON & OFF pentru folosire usoara* Fast ON & OFF switching for convenient usabilityUSURINTA

Proiectii cu maxima stralucire sunt obtinute in doar cateva secunde, iar timpul de la pornire pana la afisarea pe ecran e redus semnificativ, usurandu-se astfel mai multe folosiri efective in mai putin timp. Nu e necesara racirea dupa ce proiectorul este inchis. Utilizatorii pot completa repede si inteligent pasii dintre configurare si impachetare.

* Cu exceptia modelelor din seria XJ-A

Startup as quick as 5-seconds* Fast ON & OFF switching for convenient usabilityF

Frumusete si realism imbunatatit. Un pas inainte in reproducerea culorii.VIZIBILITATE

Enhanced beauty and realism A further leap forward in color reproduction

Imbunatatirea semnificativa in puritatea nuantelor obtinuta cu ajutorul noii surse de lumina a influentat pozitiv si reproducerea culorii. Nu numai ca culorile apar mai clare si mai frumoase, dar imaginile proiectate deasemenea par mai stralucitoare datorita efectelor vizuale ale culorilor de inalta puritate. Acum, utilizatorii beneficiaza de imagini mai puternice si mai clare decat cele oferite de proiectoarele conventionale.

Dedicat cerintelor dumneavoastra

Proiectii de la mica distanta pentru utilizare in sali de clasa

Aceste modele sunt echipate cu brat scurt, pentru proiectia unor imagini de 1,5 metri de la o distanta de numai 80cm. Distanta mica de proiectie realizata, reduce umbrele pe ecran si elimina posibile reflexii de lumina in ochii privitorilor, marind astfel confortul acestora. Pe deasupra, paleta larga de metode de proiectie include si montura in plafon, ca o solutie optima.

Short-distance projection appropriate for classroom use

Cursurile sunt mai usor de inteles, iar perceptia de catre studenti e imbunatatita

Ecranul de proiectie poate fi transformat intr-o tabla electronica cu ajutorul mouse-ului si putem scrie pe acesta cu pointerul interactiv optional (YA-P10)*. Abilitatea de a proiecta continut 3D contribuie la intelegerea mai simpla a materialului didactic. Separat, este disponibila aplicatia software pentru conversie CASIO 3D (YA-D30)* care poate fi folosita deasemenea in convertirea imaginilor bidimensionale in format tridimensional, ceea ce mareste aplicabilitatea. Nota: Separat sunt disponibili ochelarii pentru proiectii 3D de la CASIO (YA-G30), necesari pentru vizualizarea 3D a imaginilor. Vezi Optiuni. Options.

Instalare si curatire eficienta

Proiectii la stralucirea maxima sunt posibile in doar cateva secunde dupa pornirea aparatului, si nu e necesara racirea dupa ce aparatul a fost inchis. Modelele cu brat scurt ofera functii precum focalizare manuala care permite operarea intuitiva si corectie automata vertical keystone care corecteaza distorsiunile imaginilor de pe ecran la mai mult de 30°, optimizand astfel posibilitatile de pozitionare.

Efficient setup and cleanup

Ideal si pentru afaceri

Bratul scurt face aceste modele sa fie potrivite aplicatiilor in spatii mici, precum standuri de expozitii sau sali de sedinta. De vreme ce si ele sunt echipate cu MobiShow®*, ®*  functie de retea fara fir si functie USB 2.0 host, pot functiona foarte bine in circumstante business, de la intalniri ce implica mai multe PC-uri, sau chiar prezentari fara computer, folosind telefoane smart sau stick-uri USB.

See functions.

Multiple interfete

Paleta largita de interfete de intrare si iesire include terminale HDMI care suporta conexiuni cu PC-uri, DVD-uri si dispozitive Blu-ray cu ajutorul cablurilor HDMI, precum si conectarea la interfete de intrare ale computerului, conectori pentru dispozitive audio/video, conectare si control prin porturi USB. Un difuzor de 10W integrat ofera capacitati de redare a sunetului pentru proiectii, fara a folosi incinte externe. Toate aceste capacitati sunt menite sa satisfaca o paleta larga de cerinte, in domenii variate, de la educatie pana la afaceri.

 

Casio

Puteti afla mai multe detalii tehnice in sectiunea Specificatii sau pentru o descriere amanuntita a produsului, accesati pagina producatorului:

Descarca

DenumireVideoproiector Short Throw Casio XJ-ST155 DLP
Cod Produs4971850184966
ProducatorCasio
ModelXJ-ST155
AplicabilitateBusiness, Short Throw
Luminozitate3000 Lumeni
Contrast1800:1 Static
Rezolutie1024x768 XGA
TehnologieDLP
Conectica2 x D-SUB 15 pin IN (VGA) , AUDIO OUT , D-SUB 15 pin OUT (VGA) , HDMI , LAN , RS-232 , S-VIDEO Input , USB , USB Type B
Raport aspectNative: 4:3
Dimensiune Imagine1.1 - 3.6 m
Distanta Proiectie0.6 - 1.2 m
Pachet standardCu lentila
LampaLED/Laser Hibrid
Numar Lampi1
Viata lampa (ECO)> 20000 h
Viata lampa20000 h
Consum430 W
Reglaj KeystoneVertical
Zoom2X
Difuzor Audio1 x 10w
Nivel zgomot33 dB
Dimensiuni420 x 106 x 323 mm
GreutateIndisponibil
CuloareAlb
Garantie60 luni sau 10000 h
Accesorii incluseCablu de alimentare;
Cablu VGA;
Telecomanda + Baterii;
CD manual de utilizare;
Geanta

Scrie un review

Despre Videoproiector Short Throw Casio XJ-ST155 DLP

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating