Dispozitiv InFocus MondoCenter

Scrie un review

Prezentare

Dispozitiv interactiv MondoCenter


Inglobeaza toate functiile unui dispozitiv interactiv MondoPad
Procesor Intel I5
Sistem de operare Windows 7 Pro
Microsoft Office pre-instalat
Sistem de video-conferinta
Produs compatibil recomandat –Videoproiector InFocus IN3924

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

MondoCenter

Unitatea MondoCenter, impreuna cu display-ul central si dispozitivele periferice, formeaza un sistem portabil si interactiv cu functii de video conferinta, editare fisiere sau punct de acces wireless. Folosind tehnologiile actuale Microsoft si Intel, unitatea MondoCenter se poate integra intr-o gama variata de sisteme IT.
 
MondoCenter foloseste toate aplicatiile de editare si desen specifice unei table interactive, venind in plus cu posibilitatea de a colecta, salva sau trimite prin e-mail datele editate, rapid si usor,  folosind interfata MondoCenter.
De asemenea, dispozitivul utilizeaza atat aplicatii Microsoft Office sau Adobe, dar si aplicatii MondoPad, grupate intr-o structura simpla si usor de accesat.
 
MondoCenter poate functiona ca punct de acces wireless, astfel incat orice utilizator autorizat sa poata utiliza functiile sistemului de la PC, tableta sau smartphone, inclusiv functiile de transfer-fisiere, in vederea imbunatatirii productivitatii.
 
Conectand la MondoCenter un webcam si un microfon, acesta poate utiliza platforme profesionale de video-conferinta, precum Polycom, LifeSize, Cisco sau Tandberg.

DenumireDispozitiv InFocus MondoCenter
Cod ProdusINF-MCENTER-KIT
ProducatorInFocus
Garantie24 luni

Scrie un review

Despre Dispozitiv InFocus MondoCenter

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating