Display Outdoor Panasonic TH-47LFX6W

Scrie un review

Prezentare

Conceput pentru afisaj exterior


Rezolutie: 1920 x 1080p Full HD
Contrast: 1200:1
Tip display: LCD-IPS
Luminozitate: 1000 cd/m
Unghi de vizualizare: 178 de grade
Diagonala: 47'' inches(119 cm)

*imaginile au caracter informativCalculeaza costurile de livrare

Detalii

Display profesional LCD Panasonic TH-47LFX6W

Display-ul profesional LCD Panasonic TH-47LFX6W este conceput pentru afisaj exterior sau panouri de informatii. Luminozitatea de 1000 cd/m asigura vizibilitatea adecvata chiar si in lumina directa a soarelui. In plus, luminozitatea display-ului nu este afectata de luminile exterioare, astfel incat textul afisat ramane clar si lizibil.

Panoul IPS-LCD permite afisarea clara a imaginilor, indiferent de unghiul de vizualizare, ceea ce face display-ul Panasonic TH-47LFX6W ideal pentru afisaje in locatii de mari dimensiuni.

Sistemul de racire a fost conceput pentru preveni aparitia zonelor negre in cazul expunerii in lumina directa a soarelui, timp indelungat. Aerul rece este introdus intre panoul LCD si panoul din sticla, astfel incat sa se produca un flux de aer, cu scopul de a preveni cresterea temperaturii interne a dispozitivului si aparitiei zonelor negre. In plus, sistemul de racire previne condensul atunci cand display-ul este instalat in aer liber.

Fiind conceput pentru uz exterior, Panasonic TH-47LFX6W poate fi instalat in locatii cu mult praf sau umezeala, fara o protectie suplimentara.

Functia ECO economiseste energia electrica prin ajustarea automata a luminozitatii in functie de conditiile de iluminare. In cazul in care nu este detectat niciun semnal, display-ul intra automat in modul stand-by.

Informatiile privind starea de functionare a dispozitivului, temperatura interna sau orele de functionare pot fi monitorizate prin intermediul portului RS-232C, ceea ce permite interventia si depanarea mult mai rapida a display-ului.

Carcasa din aluminiu este tratata impotriva coroziunii, iar ecranul din sticla securizata asigura rezistenta sporita la impact. Astfel, display-ul Panasonic TH-47LFX6W poate fi expus in locuri publice, statii de transport public, magazine sau fabrici fara o carcasa suplimentara de protectie.

DenumireDisplay Outdoor Panasonic TH-47LFX6W
ProducatorPanasonic
Cod ProdusTH-47LFX6W
ModelTH-47LFX6W
ConectivitateIndisponibil
Garantie36 luni

Scrie un review

Despre Display Outdoor Panasonic TH-47LFX6W

Acorda un rating *

 1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Rating